Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Talk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
basitlik her zaman iyidir.
basit, sade, işlevsel. mis işte. yok ekran titretmeydi, dans eden muz emotion'larıydı, may emesen speys falan.. nefret ediyorum.

adam gibi IM yapmışlar işte. yannız google'dan beklemeyeceğim bişey, linux sürümü çıkarmamışlar. gaim kullanın diyolar ama gaim'de de voice chat olayı yok. olmadı bu.
Mesaj tarihi:
valla msni doldurdum pc msnden kasılır oldu. bu hatayı yapmıcam bi daha gagılda sadece samimi olduklarım olcak...[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında...
Mesaj tarihi:
[email protected]
valla oh be dedim. msn, icq ve yahoo messenger gibi ucube programlardan ve sesli konferans için skype'den kurtuldum. valla google aştı yau :)
bu arada nick deiştirmek yok sanırım burda msn'deki gibi. google'a mail attım ama bakalım belki ilerde koyarlar :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
çok basit ve yalın bir tasarıma sahip. gerçi bu google'ın olayıdır. ben biraz daha hızlı açılan bir sistem beklerdim, 0 kişinin buldunuğu bir liste bile biraz yavaş geldi. özellikleri az fakat renk seçimleri iyi. bence geleceği parlak duruyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
daha eklenmesi gereken çok şey var, onlarla birlikte şiştikten sonra nasıl olucak acaba, şuanki hali trillian ı anımsattı bana, bilmiyorum ilk versionu çıktıktan sonra tekrar tartışmak lazım[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
evet nick i gmail.google.com dan değiştirebilirsin sadece[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 01 Eylül 2005 06:36 tarihinde demiş ki:
google'dan babam çıksa yerim

buyuk konusma, ya sahin k cikarsa? o zaman o seni yer mi sever mi bilmem :)[signature][hline]a.k.a Drunken
  • Yeni Oluştur...