Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Talk

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

basitlik her zaman iyidir.
basit, sade, işlevsel. mis işte. yok ekran titretmeydi, dans eden muz emotion'larıydı, may emesen speys falan.. nefret ediyorum.

adam gibi IM yapmışlar işte. yannız google'dan beklemeyeceğim bişey, linux sürümü çıkarmamışlar. gaim kullanın diyolar ama gaim'de de voice chat olayı yok. olmadı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dev, 25 Ağustos 2005 12:13 tarihinde demiş ki:
E ozman birbirimize gmaillerimizi verelim dimi hehe :lol:
[email protected] benimki...
referans: http://forum.paticik.com/view.php?id=138524
hmm walla bütün pati'yi samimi olduğun için davet ettiysen bence kendine bi sunucu makine al ;)
google talk bilem kasılır bu durumda.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

[email protected]
valla oh be dedim. msn, icq ve yahoo messenger gibi ucube programlardan ve sesli konferans için skype'den kurtuldum. valla google aştı yau :)
bu arada nick deiştirmek yok sanırım burda msn'deki gibi. google'a mail attım ama bakalım belki ilerde koyarlar :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
çok basit ve yalın bir tasarıma sahip. gerçi bu google'ın olayıdır. ben biraz daha hızlı açılan bir sistem beklerdim, 0 kişinin buldunuğu bir liste bile biraz yavaş geldi. özellikleri az fakat renk seçimleri iyi. bence geleceği parlak duruyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...