-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 grup yok o kötü 1 de webcam ama daha beta aşamasındayken bile msni bırakma sebebim olabilecek kalitede[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 basitlik her zaman iyidir. basit, sade, işlevsel. mis işte. yok ekran titretmeydi, dans eden muz emotion'larıydı, may emesen speys falan.. nefret ediyorum. adam gibi IM yapmışlar işte. yannız google'dan beklemeyeceğim bişey, linux sürümü çıkarmamışlar. gaim kullanın diyolar ama gaim'de de voice chat olayı yok. olmadı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 google'dan babam çıksa yerim :-p vallahi google işi abarttı. bende çok fazla merak ediyorum. şimdi çekip, hemen test ediyorum. gmail hedesi: [email protected][signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 [email protected] Ekleyen eklesin vallaha listede 16 kişi var daha çok olsun google talk dolsun.. (;[signature][hline]www.google.com/talk - [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 valla msni doldurdum pc msnden kasılır oldu. bu hatayı yapmıcam bi daha gagılda sadece samimi olduklarım olcak...[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Dev, 25 Ağustos 2005 12:13 tarihinde demiş ki: E ozman birbirimize gmaillerimizi verelim dimi hehe :lol: [email protected] benimki... referans: http://forum.paticik.com/view.php?id=138524 hmm walla bütün pati'yi samimi olduğun için davet ettiysen bence kendine bi sunucu makine al ;) google talk bilem kasılır bu durumda.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 benimmailimgmaildeyokbanadavetiyeyollamayı[email protected][signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 [email protected] valla oh be dedim. msn, icq ve yahoo messenger gibi ucube programlardan ve sesli konferans için skype'den kurtuldum. valla google aştı yau :) bu arada nick deiştirmek yok sanırım burda msn'deki gibi. google'a mail attım ama bakalım belki ilerde koyarlar :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Evet bende kullanmaya başladım.. Güzle bişiyie benziyo.. Kullanın kullandırın..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet bende kullanıyorum artıks[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ya dosya yolluyamıoyz ama:([signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 çok basit ve yalın bir tasarıma sahip. gerçi bu google'ın olayıdır. ben biraz daha hızlı açılan bir sistem beklerdim, 0 kişinin buldunuğu bir liste bile biraz yavaş geldi. özellikleri az fakat renk seçimleri iyi. bence geleceği parlak duruyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 daha eklenmesi gereken çok şey var, onlarla birlikte şiştikten sonra nasıl olucak acaba, şuanki hali trillian ı anımsattı bana, bilmiyorum ilk versionu çıktıktan sonra tekrar tartışmak lazım[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 MSN'imden memnunum kafamı karıştırmayın şimdi ehe.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 mis gibi icq vardı ya..sonra msn şimdi de bu. [email protected][signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Google valla her piyasaya el atti, dahada buyuturler artik..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 isteyen patiler ekleyebilir [email protected] nickname deiştirmeyi ben mi bulamadım yav? gittim gmail'dan ismi deiştirdim =P[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 evet nick i gmail.google.com dan değiştirebilirsin sadece[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ekstra ayarları falan şurada mevcutmuş... Burası!! Paticiği not defteri olarak kullanmak[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 google'dan babam çıksa yerim[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya inşallah ilerde veri transferi, görüntülü chat ve konferans özelliklerini kazanır bu program. google'a güveniyoz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: sheref, 01 Eylül 2005 06:36 tarihinde demiş ki: google'dan babam çıksa yerim buyuk konusma, ya sahin k cikarsa? o zaman o seni yer mi sever mi bilmem :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar