dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 An itibariyle indirdiğim "minik" program. Google'ın IM şeysi.. MSN'in katili olmasını istediğim hede.. Ahanda buradan: Google Talk Yalnız betasında sadece ve sadece Gmail kullanıcıları ile konuşabiliyoruz.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hepimiz gugıl olma yolunda ilerliyoruz ms olmaktansa gugıl olayım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Şimdi neyini anlatsam?? =) Ses kalitesi pek bir temiz.. Ha evet her şeyden önce Voip var! Bunu söylemeyi atlamışım.. Onun için adı Google "Talk" zaten.. Yani Adamlar Msn'e rakip değil farklı bir şey çıkarmışlar her zamanki gibi... Tasarım çok şık ve minimal.. Pencereler çok şirin! MSN'in reklamıydı falan gına gelmişti.. Her Google olayında olduğu gibi üstün bir işçilik ürünü. Az mem yiyor.. Gmail Address book ile entegreli sanırım.. İsimleri yazarken mail larını getiriverdi.. Hani senelerden beri MSN'in her yemeğe çıktığımızda bizi "öğle yemeğine çıktım" olayı vardı.. GT'de away notunu kendimiz yazabiliyoruz.. Bende şimdi "Yokum bi süre" yazıyor.. Güzel çalışan bir program.. Olması gerektiği gibi.. An itibariyle beta ve smiley avatar desteği falan yok.. Ancak olacakmış. Umarım bu görüntüyü bozmadan koyarlar ne koyacaklarsa..[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 24 Ağustos 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bir de resmini koyalım.. Görüntüsü neye benzer..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 super. sesli chat olayıda asmıs :) sharky ile denedik, sesli konuşmanın aramızda 1 metrelik mesafe olmasa idi yararlı oldugunu bile soyleyebilirdik. en azından calıştıgını soyleyebiliriz. custom mesaj olayı daha bi güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 gayet hos bende indirdim herkese tavsiye ederim... 1 yil icinde msn i gecebilir en azindan oyle umuyorum... sirin hos msn gibi gereksiz olaylara girmyeyen program... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 msnden çok skypenin peşinden giden bi program lakin ben msndeki görüntülü videoyu bırakmam[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: green_martian, 24 Ağustos 2005 14:57 tarihinde demiş ki: msnden çok skypenin peşinden giden bi program lakin ben msndeki görüntülü videoyu bırakmam bende degismem ama en az 1 2 ay icinde onu da yapar google... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Valla adamlar açık kart atmış.. Siteye bak orada bi yerde contact olayı var.. Adamlar demişler ki: Geliştirilmesini istediğiniz bir özellik varsa yazın bize.. Diğer yandan düşünmüşlerdin onları, yapıverirler[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 24 Ağustos 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 görüntülü video hiç işime yaramadı şimdiye kadar. neyse, ben de google talk indirdim, kullanan başları varsa özel mesaj yollar, ben de eklerim listeme.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Bone, 24 Ağustos 2005 15:12 tarihinde demiş ki: görüntülü video tam imzalık bişi =) ben genelde msnde görüntüsüz video kullandım neyse icq varken msne geçen zihniyetle başlamak istemiyorum nesi eksikti nesi batıyodu icqda hala her özellik var yeterde artar gugıl da yapsında bari onu kullanalım bu daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İndirdim, çok tatlı bir şeymiş.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: slayer__, 24 Ağustos 2005 15:23 tarihinde demiş ki: said: Bone, 24 Ağustos 2005 15:12 tarihinde demiş ki: görüntülü video tam imzalık bişi =) ben genelde msnde görüntüsüz video kullandım bilemiyorum imzalık mı damgalık mı yoksa mektupluk birşey mi diye, ama benden önce birisi demişti onu, o yüzden öyle yazdım: said: green_martian, 24 Ağustos 2005 14:57 tarihinde demiş ki: msndeki görüntülü video[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Bone, 24 Ağustos 2005 15:51 tarihinde demiş ki: bilemiyorum imzalık mı damgalık mı yoksa mektupluk birşey mi diye, ... off ne kadar banalsın ya off KAÇIIINNN[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 [email protected] 'u eklerseniz akşam 19:30'dan itibaren deneyebiliriz.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yani ben atlasam pencereden sende peşimden gelcen bone öyle mi?he? kabul et sende aptalsın benim kadar lol görüntülü video[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 [email protected] deneyelim bakalim yasasin google[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: green_martian, 24 Ağustos 2005 16:09 tarihinde demiş ki: lol görüntülü video zaten kafam olmuş 1500 (pardon 6 sıfır atılmıştı di mi. 0.0015 o zaman) sen bana görüntülü video tartışması yapıyorsun. cık cık... :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Güzel olmuş bende msn açıklarından bıktım :D[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 [email protected][signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Güzel ve makineyi kasmayan bir şey olmuş, gerci msn'de baslarda öyleydi ama google yapmaz bilirim :-P [signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... [Bu mesaj Zagg tarafından 24 Ağustos 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Wikipedia olaya el atmış hemen! Teknik bilgiler, easter eggler falan.. hepsi burda.. =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 dasaa verdigin link calismiyor..[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çok sağlammış sağ olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 vuuuuuuu guzel olmus begendim, pek bi "annesinin bi tanecik kuzusu" olmus, ozenebezene yapmıslar,ehu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar