Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sıkça sorulan bi soru, bende soruyorum nasıl format atılır? acilen format atmam lazım ama en ufak bi fikrim yok nasıl atılacağı konusunda. işletim sistemi xp, ve ben bilgisayardaki herşeyin silinmesini, yalnızca xp nin kurulu olmasını istiyorum. ayrıca hdd 20-20 olarak ikiye bölünmüş durumda, 10-30 olarak ikiye bölmek istiyorum. Bide sonrasındaki gerekli ayarlarda iyi olur :) Biri detaylıca acıklarsa cok sevinirim ya da en azından bi siteye link fln da cok makbule gecer[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Öncelikle bir " Başlangıç Disketi " oluşturmamız gerekir. Bunun için Başlat - Ayarlar - Denetim Masasına gelin. Buradan Program Ekle Kaldır simgesine çift tıklayın ve buradan Başlangıç disketi yazan yere gelin. Disket sürücünüze temiz bir diskten bırakın ve Diskte oluştura tıklayın. Disketiniz oluştuktan sonra... Disketi sürücüye yerleştirin ve çıkartmadan windows'u yeniden başlatın. Disket bir dizi işlemden sonra size 3 seçenek çıkaracak Bilgisayarı CD-Rom desteği ile başlat seçeneğini seçin ve Enter'a basıpğ devam edin. Birkaç işlemden sonra A:> ile karşı karşıya kalacaksınız. Hemen konut satırına C: yazıp enter tuşuna basın ve sonra FORMAT C: yazıp tekrar enter tuşluna basın bir uyarı gelecek E tuşun basın ve işte bilgisayarınız formatlandı[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Başlangıç disketi olmadan da format atılabiliyor, hem daha kolay öyle. Umarım biri anlatır anlatmazsa da bi ara ben yazarım işim var biraz[signature][hline]Janitschar Family Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 o değilde ben pcnin harddiskini birleştirmeyi anlatan bi tane istiyoruma cilen[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ayrıca tahminimce bilgisayar virüs ve spyware yuvası durumunda, hani diyelim boot disk cıkardık, ona virüs bulaşmaz heralde dimi :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Vicious, 07 Temmuz 2005 13:34 tarihinde demiş ki: o değilde ben pcnin harddiskini birleştirmeyi anlatan bi tane istiyoruma cilen partition magic programıyla kolayca yapabilirsin bunu[signature][hline]Alomatik says: Yine offline oldun kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 her hdd'nin bir programı vardı ismini hatırlamıyorum onunla çok rahat fdisk atılabiliyordu. mesela benim hdd samsung idi programın ismi samsung hgg manager gibi birşeydi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 xp cdsinden boot ettiğinde bütün mevcut bölümleri silip yeniden bölüm yatarısan çok kolay olur dediğin işlemler. yoksa başlangıç disketi,fdisk uğraşırsın. en basidi dediğim gibisi.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 emege saygı(partition ve fdisk) [signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 format c: win xp cdsinden boot partition magic gibi bi proglada iki parçaya böl en fazla 1 saat yeterli oldu mu tutorial :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Upladım ama neyse . Format atacağım birazdan makineye . De startup disk olmadan atsam geri yüklemede falan bir sorun olur mu onu sormak istiyordum ? Direk format c: desem sonra xp cd sini takaraktan işlemi devam ettirebilirmiyim ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Dosya sistemi türü NTSF h: sürücüsü için geçerli birim etiketini girin diyor şimdi ne yapmalıyım ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Dün attım daha, en güzeli windows cdsinden boot ederek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Evet xp cdsinden boot en iyisidir. Tarihin derinliklerine karışan yöntemlerle boşuna uğraşmayın. [Bu mesaj ColdShadow tarafından 31 Ağustos 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ordan nasıl bootlayacağım ? Yani açılışta onu görmesini nerden yapacağım ? BIOS'dan mı ? Öyleyse nasıl ? Ter bastı ...[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 biosta soldan ikinci seçenek ile yapcan orda hdd 0 olanı cd rom yap altındakinide hdd 0 ile değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Slayer kaç çeşit bios var sen kendininkine göre söylüyorsun, adamın bios u farklı ise ki herhalde öyledir. O zaman başka birşey yaptıracaksın adama ve sonuçta olmayacak bir de üstüne ayarlarla oynamış olursa zarar vericek makinaya... Biostan Boot ayarlarından (genel de Boot Devices olarak gözüküyor) 1. sürücü olarak CD-Rom göstermen lazım. Save edip çıkıcaksın, tabii Win XP cd si CD-Rom da olması gerekiyor. Makina yeniden başladığın da "Yüklemeyi başlatmak için bir tuşa basın..." diyecek herhangi bir tuşa basarak onaylıyacaksın. Geri kalan kısmı zaten türkçe anlamamana imkan yok, okuyarak çözüceksin Biraz karışık oldu sanırım elimden gelen buydu, istersen özelden msn adresini yaz oradan hallederiz.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bazı anakartların bioslarda bios ayarlarına girmeden bir tuşla boot device seçmene olanak tanıyor. Açılışı iyi takip edersen ve her ekranda pause yaparsan öyle birşeyin olup olmadığını öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Janitscharcigim bana soyler misin biosta hdd0 cdrom diye seçilebilen kaç tane yer var? birisi otomatik tanıma muhabbetiki onda değiştirilemiyor ve orda hdd 0 yok sadece hdd markası yazıyor bi de boyutu diğeride boot ile ilgili ayar itham ediyorsun ama önce düşünerek yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: slayer__, 31 Ağustos 2005 15:43 tarihinde demiş ki: biosta soldan ikinci seçenek ile yapcan orda hdd 0 olanı cd rom yap altındakinide hdd 0 ile değiştir Hayır slayer lafım sana değil di sadece arkadaşın pc sine zarar verebilir dedim. Dikkat edersen senin cümlen de "biosta soldan ikinci seçenek" demişsin, demek istediğim her bios da soldan ikinci seçenek olmuyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 biosta soldan ikinci seçenek ile yapcan orda hdd 0 olanı cd rom yap baktı yok böyle bişi ben o 2. seçenekte yerini söylemedim bilmediğimden neyse baktı yok başka yerlere bakabilir ve bulabilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bilgisayar açılırken del tuşuna bas. çıkan ekrandan boot yazan yeri bul ordan boot : cdrom yap. save exit bilgisayar tekrar açılacak o zaman xp cdsini tak . cdden önyükleme için bir tuşa basın yazısını göreceksin. herhangi bir tuşa bas sonra birşeyler installing falan yazacak bırak yazsın. bitince menüye gelecek orda onar onarma falan var. onarma seçeceksin sonrası basit başka birşey yok sonra çıkan anamenüde c: ve D : vardır oradan hdd bölme birleştirme işini yaparsın .iki bölümü de silersen tek bir hdd olur . hdd i ntfs ile biçimlendir yani sıfırla sonra da yükle o kadar.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 baştan sona okumadım ama boot lu bi xp cd si bul tak sonra bios ayarlarından cd rom ile başlat olayını seç biliyosan eğer ingilizcesi neydi işte aklıma gelimiyo sonra bios dan save le ve çık "cd den ön yükleme için bi tuşa basın diyicek" bas tuşa zaman geçicek sonra sana çok kolay bi şekilde format atman için bi ekran gelcek işte sil veya yükle kaldır gibisinden o adımları izlersen gayet de güzel yapabilirsin....[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar