hebelek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 cs1.hebelek.net 84.51.19.15:27015 cs1.turkeycs.net 84.51.19.14:27015 Westanbull 1.5 84.51.19.13:27015 cs.chaosclan.org 84.51.19.11:27015 cs1.arkclan.net 84.51.19.12:27015 84.51.19.16:27035 cs1.allstar.com 84.51.19.16:27015 imP Cafe Cs 1.6 PUBLIC NS Bunlar Benden Herkesi Bekleriz http://www.hebelek.net & http://www.hostbu.net/ ONLİNE GAMİNG NETWORK 5 SENEDIR Sunucu Satışlarımız vardır. Mail msn: [email protected] / [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 fps denen bölüm var orda...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 5 senedir hebeleki duyamadım yazık bana[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hebelek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 :( Bilen Biliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 senelerin oyunu counter strike:D hala da server açılıyorsa kantır için acaba daha ne kadar sürecek bu oyuna duyulan ilgi, merak ettim:)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: hebelek, 31 Ağustos 2005 19:08 tarihinde demiş ki: :( Bilen Biliyor... Evet aşırı kasıntı bir server, lagdan oynamak zor : ) Adminlerin kafalarına göre yaptıkları işler vs vs. Eğer tutunmak istiyorsanız biraz daha iyi hizmet verin.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yaw bide baktim 100 ytl counter sunucusu veriorlar yuh dedim teletekden almislar :) test etmedim nekadar iyiler ama pahalilar :) ancak bu piyasayi bilmeyenler aliordur :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: NightCrawler, 31 Ağustos 2005 19:30 tarihinde demiş ki: senelerin oyunu counter strike:D hala da server açılıyorsa kantır için acaba daha ne kadar sürecek bu oyuna duyulan ilgi, merak ettim:) bu oyunun sonu yok sonsuz kdr devam edicek...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hebelek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sunucularda Ne Sorun varmış anlayamadım millet çatır çatır oynuyor sunucuların adminleri bizi ilgilendirmiyor tabikide adam istediğine adminlik wermiş bizi ilgilendirmez orası oynayan oynuyor ben sunucu bulamayan arkadaşlara wermek istedim yorumlarınızı sormadım iyi gecelr... + teletekten almıslar değilde baglantımız teletekten :) hemen teletekten almıslar... cok biliyorsunuz.. Adres : Taksim Caddesi No. 219 Taksim - İstanbul Firmamız isteyen gelsin bir çayımızı içsin derim 100 ytl dediğiniz sunucular neyle ne cabalarla acılıyor hem gormus olursunuz... [Bu mesaj hebelek tarafından 31 Ağustos 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Vay be bende yeni duydum.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hebelek nedir ya eheh cs oynayan kaldı mı hala? Ben en son 2001'de oynuyodum[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 31 Ağustos 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben 1 sunucu almak istiyorum.[signature][hline]. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hebelek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Messenger yada telefonla ulaşabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ciddiye almış :) Insight sunucu almaz eğer tanıdığım insight'se heh.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hebelek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Kendi Bileceği Bişi alırsa alır almassa almas napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: hebelek, 31 Ağustos 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Sunucularda Ne Sorun varmış anlayamadım millet çatır çatır oynuyor sunucuların adminleri bizi ilgilendirmiyor tabikide adam istediğine adminlik wermiş bizi ilgilendirmez orası oynayan oynuyor ben sunucu bulamayan arkadaşlara wermek istedim yorumlarınızı sormadım iyi gecelr... + teletekten almıslar değilde baglantımız teletekten :) hemen teletekten almıslar... cok biliyorsunuz.. Adres : Taksim Caddesi No. 219 Taksim - İstanbul Firmamız isteyen gelsin bir çayımızı içsin derim 100 ytl dediğiniz sunucular neyle ne cabalarla acılıyor hem gormus olursunuz... [Bu mesaj hebelek tarafından 31 Ağustos 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Arkadasim 1 sen sunucu vermiorsun 2 sunucu vermek nedir ? deticated host veya co-locationdir sunucu dedigin bir cs server deildir . giderim senin dedigini yapsam giderim 2mbit baglanti 465 ytl makinemi baglarim al sana en az 10 x 32 kislik sunucu ? ayni sey mi birak allah askina bide gelmis utanmadan burda bana anlatior yaptigim isi onu birak reklam yapior halen :) hade guzelim gule gule :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İşin enteresan tarafı 5-6 yıldan beri c-s oynamaktayım ve bugüne kadar hiç hebelek adında sunucu duymadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben duymuştum[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: hebelek, 31 Ağustos 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Sunucularda Ne Sorun varmış anlayamadım millet çatır çatır oynuyor sunucuların adminleri bizi ilgilendirmiyor tabikide adam istediğine adminlik wermiş bizi ilgilendirmez orası oynayan oynuyor ben sunucu bulamayan arkadaşlara wermek istedim yorumlarınızı sormadım iyi gecelr... + teletekten almıslar değilde baglantımız teletekten :) hemen teletekten almıslar... cok biliyorsunuz.. Adres : Taksim Caddesi No. 219 Taksim - İstanbul Firmamız isteyen gelsin bir çayımızı içsin derim 100 ytl dediğiniz sunucular neyle ne cabalarla acılıyor hem gormus olursunuz... [Bu mesaj hebelek tarafından 31 Ağustos 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Amacım reklam yapmak hebele hübele.. Yorum yapılmasını istemiyorsan açmazsın buraya bu başlığı. Herneyse beni pek ilgilendirmiyor aslında yaptıklarınız benim sunucularınızda oynamak gibi bir derdim yok, 1.5 öldü ne yazık ki.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yorum yapmayın,hebelek istemiyor![signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar