Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage den sonraki tatminsizlik

Maxen

Öne çıkan mesajlar

Ben Deathwing serverinde bir mage oynadım level 52 ye kadar geldi kendileri. Devam etmeyi de düşünüyordum ama birden... daaan diye yeni server açıldı herkes o servera akın etti çünkü 30 level olabilen kimse yok .. acayip güçlü acayip manyak karakterler yok... ama sorun şu ki yeni servera binbir zahmetten sonra girip karakter ekranı önüme geldiğinde hiçbir class ı seçemedim.. mage farklı durumlarda farklı büyüler yapabilen gerek instant gerek uzun süreli büyüler yapabilen teleport olabilen.. kısacası savaşlarda oldukça fazla alternatifi olan bir karakterdi ve mage oynadıktan sonra hiçbir class ı tatminkar bulamadım...

Sizce mage den sonra tatmin edebilecek bir class varmıdır? yoksa sorun bende mi? (lütfen warlock diyerek saçmalamayın! )[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu kadar düşünme. Oyun içindeki her class'ın kendine ait bir zevki var. Rogue açıp sana yapılanların aynısını başkasına yapabilirsin. WArrior açıp rogueları dövebilirsin. Druid açıp her bişiden azıcık ama aynı anda kullanabilirsin. Hunter olursun uzaktan milleti şişlersin. hepsinin zevki ayrı. Sadece bana zevksiz gelen paladin onda da tek yapman gereken adamı silah range inde tutup gerekirse kendine heal atmak.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatmin olma" anlayışına bağlı. Damage meter ile tatmin oluyorsan evet var warlock ve rogue, her ikisi de mageleri geçebilme potansiyeline sahip. Savaşta her duruma ayak uydurma diyorsan var, druid.
Warrior oyna, frostbolt spamlerken yaşadığın heyecanın 10 katını yaşamaya hazır ol, alnından soğuk terler döküleceğini garanti edebilirim. Tatmin olabileceksen.[signature][hline]G3NK ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior var beni tatmin eden maxencim ama oda sana gelmez, yok valla mage beni sarmıyo[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 01 Eylül 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mage ler nekadar nerflenselerde mage oynayan baska bir char oynayamıyor:(
kendimden biliyorum.
Tek tusla ironforge yada kıta değistirmek mukemmel. Abuk subuk yerlere cıkıp atlayıp havada fatigueden olmekte oyle. Talentların farklılıklarına ve hıc sıkılmadan bir suru talent deneme olayida cabası.
En iyilerinden biri de senden onde mine veya bitkiye kosan adamin bir anda seni kazarken gormesi:)(blink rules)
Critleyen arcane powerli IAE ve flamstrike in verdigi haz ise doyumsuz.

Ben arthas us de oynuyorum warsong da arkadaslarim var en az 1 saat dusundukten sonra ordada yine mage actim :)[signature][hline]The KresanT
Science Blaster LVL 30 Ice/Fire
S.P.Q.R
City of Heroes Justice Server
(Visiting Ritki islands)

Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
(on vacation in Trandosha)
Sosyal ağlarda paylaş

bende bir druid aldım.. hepsinden azcık var. ama hepside bi işe yaramıo :D:D:D: mage oynarken artık su ve food vermekten bıktım portal bile açmazdım.. şimdi aynısını bana yapıolar.. ne kadar adi şu mage milleti :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende warriordan başka class açamıyorum. Plate giyecek, gerekirse iyi damage deal edecek, grubun hep ön planında olacak. Bir karakterden istediğim herşey var. (Vede nooblar ile düzgün oynayanı arasında kilometrelerce fark olacak)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Sosyal ağlarda paylaş

+1 DooMKaiseR

diğer class ları tanımak ve ona göre taktik geliştirmek için başka class açayım dedim ama hemen sıkılıyorum. mage gibisi yok.

koşarken elim hep blinkin olduğu tuşa gidiyor...

mobla uğraşan birinin yanından geçerken duraksamadan instant fireblast ile killing blow yapmak istiyorum...[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.
Sosyal ağlarda paylaş

moonfire rulazz bi keresinde bi tauren warrior mob kesiyordu 2 mizde 50 ydik sonra bunu can cok az wardi bi moonfire a bastim 400 koydu warrior yattara sonra bende vınd diye kactım:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi zevkli oluyor bide instant ya adam bana gelene kadar cani yariya dusuyor:D moonfire rulazz[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe aynen, ama blacklist addon'u sağolsun adam bi kere yamuk yapmışsa bir daha gözüme gözükmesin. Geçen Burning Steppes'de ogreleri grindliyordum. Level 60 druid ve level 56 warlock geldi. İkisi saldırmasına rağmen warlock'u öldürebildim ölmeden. Druid de bir heal atayım falan demedi. Neyse, ikisini de blacklist'e aldım. Sonra 2 saat içinde 7 kere öldürdüm warlock'u aynı mağrada.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde)
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Tatmin budur diyerek resim yapmışsınız güzel de mage hele de fire mage oldumu Rogue dan başka ( o da her zaman olmuyor) geçen yok. O yüzden magelere diğer bir isim takıyorlar -Damage Dealer- diye.. her ırkın kendine göre güzelliği var tabiki ama parti sıkıntısı yok mage inde... Simdi yeni yeni aklıma geliyor mage den sonra çok mu bayar ki priest??[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...