Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Mix, 31 Ağustos 2005 00:53 tarihinde demiş ki: yok ya. horrible a göre her içki içen ayyaş alkolik:) "bazen he diyip geçmek gerek" :-p Yoo her içki içen ayyaşi alkolik demiorum ben.Dozunu kaçıranlar diorum... Bu arada ben şuanda bu yüzden sana he deyip geçiorum :) @Lithium Sana ayyaş demek fln istemedim ya yannıs anladın :D Ama içme ya içince boyun mu uzadı?[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 iç Lithium iç.. iyi bişey.. :D bnde içiorm en güzeLi :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Horrible, 31 Ağustos 2005 01:02 tarihinde demiş ki: said: Mix, 31 Ağustos 2005 00:53 tarihinde demiş ki: yok ya. horrible a göre her içki içen ayyaş alkolik:) "bazen he diyip geçmek gerek" :-p Yoo her içki içen ayyaşi alkolik demiorum ben.Dozunu kaçıranlar diorum... Bu arada ben şuanda bu yüzden sana he deyip geçiorum :) @Lithium Sana ayyaş demek fln istemedim ya yannıs anladın :D Ama içme ya içince boyun mu uzadı? [signature][hline] yok uzamadı da dertler gitti bak içiorm içtikçe dövme topiğinde eğleniyorum manyak bu topiğide öle yapın hade içine edelim =Pp neyse bencede sorun varsa içte nereye kadar be abi? <=/ [Bu mesaj Lithium tarafından 31 Ağustos 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eheuheuh alıntının içine yazmışım cevabı ama idare edin mesajlara yetişcem diye. <=) @horrible:yok alınmadım zatende (biraz da doğruluk payı var tabi.. )[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 her gece kafa güzelse ordan anlarım. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ``bu gun de icki icmeyeyeyim canim`` diyip de `ya canim istedi iceyim iste nolcak sanki` diyorsan, sonra da iciosan. evet biraz alkolik ( az biraz ) olmussun. (bkz: sheref the alkol abimiz)[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eğerki geberene kadar içip sonra kafanı yatağa koyduğunda "bi daha içen ne olsun" diyosan ve hala devam ediyosan olabilirsin.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Başın ağrımaya başlar.Gırtlağıb ve gözlerin yanar.Yavaş yavaş uykunun geldiğini hissedersin ama uyuyamazsın.Aklın karşı cinstedir hep.Bişiler yapmak istersin.Çok sarhoşsan yerinde duramazsn ama enerjin çabuk tükenir.Bayılırsın..Yaklaşık 11 saat uyursun.Sabah kalktığıdna ise sadece başağırsı ve silik anılar vardır o geceye dair.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sabah kalkar kalkmaz rakıya başlıyosan... 1 ay boyunca "Su" içtiğini hatırlamıyosan...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 [Bu mesaj ERN tarafından 01 Eylül 2005 05:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bara gittiğinde barmen ismini biliosa.. Ve o bara ilk defa gidiosan...[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 her gece kederdeyim durmadan içiyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Canım durmadan içki çekiyosa ve son paramı dahi içkiye veriyosam ben bitmişim demektir.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar