Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 HAYIR EROYİN[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bence kendini test et en basititnden ortam yada efkarlandıgında kendıne sınır koy ıste 2 duble rakı ıcıcem de en fazla yada bugun hıc ıcmıycem de kendı sınırlanrına uyabılıyormusun bı bak bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eheh aynen öle 804.585 tane problem var ve alkolsüz olmuyo (genelde) demek ki ben alkoliğim papazı bulduk!! neyse en azından iyi aynı butun tanıdığım kişilerde alkolik. <=)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya ona okey zaten 3 duble whiskey içiyorum evdeysem sonra sakinleşiyorum geçiyo(ne kadar ertesigun yeniden başlasada) sınır var anlıyacağın![signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 O zaman siz pembe pancurlu evinizde alkolizma tartışın .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Lonely, 30 Ağustos 2005 23:51 tarihinde demiş ki: [spo1=Alkolik....]EGER GUNDE 2 KADEH VEYA DAHA FAZLA , HAFTADA ISE TOPLAM 4 KADEHTEN FAZLA ICIYORSANIZ ALARM ZILLERI CALIYOR DIYOR UZMANLAR. BAZILARINIZ ALKOLIKSINIZ BILE. HATTA KADINLAR ICIN BAZEN GUNDE TEK KADEH DAHI TEHLIKE SINIRLARI OLUYOR. ICIP ICIP ,KUP GIBI ICIP “SARHOS OLMUYORUM –ASLA SARHOS OLMAM” DIYENLERDENSENIZ; UZMANLARA GORE EN COK DA SIZLER ALKOLIK OLMA RISKINDESINIZ CUNKU ICKI ICMEYE 1-2-3 KADEHTE SON VERMEYIP,DAHA COK ICKI ICERSINIZ VE BU DA SIZI ALKOLIK YAPACAK EGER ILK ICKI ICISINIZDE 3 VEYA 5.CIDE, YA DA DUN EGER ALKOLLUYKEN KISA SURELI DAHI OLSA, OLANLARI HATIRLAMIYORSANIZ, MESELA EVINIZE NASIL VE HANGI YOLDAN DONDUGUNUZU VS HATIRLAMIYORSANIZ (BIR KERE BILE OLSA DA) , BEYNINIZDE HATIRLAYAMADIGINIZ KARANLIK BIR DEVRE VARSA, SIZ ALKOLIKSINIZ VE DERHAL TIBBI YARDIM ISTEMELI VE TEDAVI OLMALISINIZ. ALKOL HAYATINIZI, ISINIZI, EVLILIGINIZI, INSANLARLA ILISKINIZI , ARABA KULLANMANIZI BIR SEKILDE ETKILIYORSA, SIZ ALKOLIKSINIZ OZLEMLE VE SABIRSIZCA GUNUN ILK ICECEGINIZ ICKISINI BEKLIYORSANIZ SIZ ALKOLIKSINIZ, HEP KENDINIZE “BEN ALKOLIK VEYA BAGIMLI DEGILIM, ISTERSEM HER AN ICKIYI BIRAKABILIRIM” DIYOR AMA ILK FIRSATTA O GUN YINE HEMEN ICKIYE SARILIYORSANIZ, “AKSAMLARI GEVSEMEK VE STRES ATMAK ICIN” ICKIYE SARILIYORSANIZ, GUNDE SADECE 2-3 KADEH ICMEK BANA ZARAR VERMEZ DIYORSANIZ, ICKININ SIZI NESELENDIRDIGINI SANIYORSANIZ, ICKILIYKEN HIC ETKILENMEDEN MUKEMMEL ARABA KULLANDIGINIZI SANIYOR VE IDDIA EDIYORSANIZ ICKI ICTIGINIZ ZAMAN CEVRENIZDEKILER DE SIZIN GIBI SUREKLI ICENLERSE VE SIZ ONLARLA BIRLIKTEYKEN COK EGLENDIGINIZI VE DAHA MUTLU OLDUGUNUZU SANIYORSANIZ, COCUKLARINIZDAN VS ICKINIZI, KADEHLERINIZI SAKLAMAYA CALISIYORSANIZ (BU TURKIYE’DE SOZ KONUSU DEGILDIR; ABD VS DE YASANMAKTADIR.TURKIYE’DE KENDI COCUKLARINA ICKI IKRAM EDEN INSANLAR COK FAZLADIR), CANI SIKILAN EV KADINI-ANNE-IS KADINI VE ERKEK OLUP AKSAMLARI BIR KAC KADEHLE RAHATLADIGINI,STRES ATTIGINI SANANLARDANSANIZ; ALKOL ALMADAN HICBIRSEY YAPACAK ENERJINIZ YOKSA, ALKOL SIZE GUNE BASLAMA VE GUNE –YASAMA DEVAM ETME, DAYANMA ENERJISI VERIYORSA, ALKOL ALMADAN INSANLARLA ILISKI KURAMIYORSANIZ, ALKOL ALINCA KENDINIZI DAHA RAHAT HISSEDIYORSANIZ, OZETLE HER VESILE ILE ICKILI KUTLAMA ,ICKI ICMEK, ICKI SUNMAK ISTEYENLERDENSENIZ KARACIGERINIZ, AGZINIZ, YEMEK BORUNUZ VE MIDENIZ VE BAGIRSAKLARINIZ NE DURUMDA HIC MERAK ETMEDEN SUREKLI ICMEYI KEYIF EDINMISSENIZ (BU ORGANLARDA ICKI KANSERE VE DE SIROZA DA SEBEP OLMAKTADIR) SIZ ALKOLIKSINIZ. LUTFEN YARDIM ISTEYIN;TEDAVI OLUN. [/spo] Not : Copy + paste yaptığım sitede büyük harflerle yazıldığı için caps olayı var. Kusura bakmayın caps için. Kaynak : aha bura yuh kim yazmış kim saçmalamış bunu hepimiz alkoliğiz o zaman[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ehhuehue teşekkurler de bizim panjurlar siyah oldu! dalaşmayında lütfen..ben şimdi doktara mı gidicem onu söyleyin?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Doktora değil Şifacıya git sen Bi okut püflet Tamam[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 dimi bende onu diyorum o makalede yazanlara göre tanıdığım alkolik olmayan bi annem var! (oda ayda yılda bir içer) daha başkasıyla karşılaşmadım =)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 aa doru yaa ben niye düşünemedim be şifacıyı! haklısın valla kesin çözüm dimi,çok sağol.[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Kendine bi kiz arkadas bul...Belki biseyleri paylasirsin yardimi olur... Kiz arkin oldugu halde iciyosun..Alkoliksin.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kız arkadaşın olduğu zamanların %50si, olmadığı zamanların %50sinden daha fazla problemli oluyor. asıl kız arkadaşın olduğunda daha çok içiyorsun. bu kez mutluluktan deil çileden[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 mutLuLuktan içersen sarhosLuk etkisi öLümüne geyiktir güLersin eğLenirsin.. ama çiLe adamı mahweder.. kusarsın , acını dindirmez iice öfkeLenirsin, hep onu düşünürsün, ağLarsın bağırır çağırırsın.. kendimden biLiorm..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 arkadaşım alkoliklikle alakası olmadıını düşünüo ama ona burdan sesleniiim; Alkolik olmasan bile alkolik olma yolundasın peh![signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya bide bazı insanlar var haftada 2 kutu bira içince "hergün içiyorsun alkolik" diyor. çok hoşuma gidiyor gülüyorum ben:)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 @Mix Öyle diyorsunda bnmde bi arkadaşım var senin gibi böle haftada 3-4 gün fln 2 şişe bitirio...Yavas yavas alkolik olcak die korkuorum...Bence sende gülme o arkadaşına ya nolur noolmaz di mi ama?[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ayyaaaşşşlaaarrrrr ayyaaaşşalaaaaarrrr... (saat kulesinin dibine çöküp bira içmiştik, yanımızdaki kibar arkadaş da bööllleee böğürüyodu)[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 @horrible: ben şahsen haftada 1 bile içemiyorum malesef birileri yüzünden ama olsun ne yapalım:) ne diyeyim. "peki"....[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. [Bu mesaj Mix tarafından 31 Ağustos 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Mix, 31 Ağustos 2005 00:41 tarihinde demiş ki: ya bide bazı insanlar var haftada 2 kutu bira içince "hergün içiyorsun alkolik" diyor. çok hoşuma gidiyor gülüyorum ben:) ya işin aslı benimde 2 yıl önce öyleydi ama gittikçe arttı.şuanda 6-7 aydır aynı sınırda kaldım o iyi bi gösterge ama..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 @Mix bencede lithium haklı...Sen böle böle ayyaaş olacan yakında heuheuhe :) Ama nasılsa dediğimi anlamıosun forumu kirletmeyeyim bosuna...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ehueehueuh "lithium haklı" =) yani ben ayyaş oldum?! alkolikten ayyaşa terfi ettim.. :D[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yok ya. horrible a göre her içki içen ayyaş alkolik:) "bazen he diyip geçmek gerek" :-p[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ehehe peki he diyelim ozaman.. =) da benim sorun hala çözülmedi,alkolik miyim? (dua etmem lazım aslında ne güzel bi topic dövme topiği karıştı kavga çıktı,bizim burda kardeş kardeş konuşuo millet =P )[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Al bi prosac Bi shot viski Alıştır 2 sini beraber Tamam alkoliksin .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 nie şikayetçisin abi.. iç gitsn. war mı ötesi.. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar