Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alkolik olduğunuzu nasıl anlarsınız?

Lithium

Öne çıkan mesajlar

Yok herkezinki yanlis...
Her gece iciyorsanizda alkolik denmez ona...

Alkolik sinirlenince yada sok gecirince sigara ister gibi asiri derecede ickiye ihtiyac duyan icki icmeden kolay sakinlesemeyen kisiye denir..mesala her üzüldüünce canin biraz cekiyorsa alkoliksindir.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lithium, 30 Ağustos 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
ya nerde duracağımı biliyorum.sapıtıp kafayı yemiyorum (istemedikçe tabi :D ) ama her gece bilgisayar başına oturunca veya kadıköyde sıkılınca canım içmek istiyo sürekli! sigara gibi bişey oldu..sonucta ben alkolik mi oldum demek bu?

Devamli canin cekiyosa ve icmek istiyosan alkolik sayilmazsin...

Alkolik dedigim gibi duygulari harekete gecince ickiye ihtyiyaç duyan kisiye denir...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Alkolik....]EGER GUNDE 2 KADEH VEYA DAHA FAZLA , HAFTADA ISE TOPLAM 4 KADEHTEN FAZLA ICIYORSANIZ ALARM ZILLERI CALIYOR DIYOR UZMANLAR. BAZILARINIZ ALKOLIKSINIZ BILE. HATTA KADINLAR ICIN BAZEN GUNDE TEK KADEH DAHI TEHLIKE SINIRLARI OLUYOR.
ICIP ICIP ,KUP GIBI ICIP “SARHOS OLMUYORUM –ASLA SARHOS OLMAM” DIYENLERDENSENIZ; UZMANLARA GORE EN COK DA SIZLER ALKOLIK OLMA RISKINDESINIZ CUNKU ICKI ICMEYE 1-2-3 KADEHTE SON VERMEYIP,DAHA COK ICKI ICERSINIZ VE BU DA SIZI ALKOLIK YAPACAK
EGER ILK ICKI ICISINIZDE 3 VEYA 5.CIDE, YA DA DUN EGER ALKOLLUYKEN KISA SURELI DAHI OLSA, OLANLARI HATIRLAMIYORSANIZ, MESELA EVINIZE NASIL VE HANGI YOLDAN DONDUGUNUZU VS HATIRLAMIYORSANIZ (BIR KERE BILE OLSA DA) , BEYNINIZDE HATIRLAYAMADIGINIZ KARANLIK BIR DEVRE VARSA, SIZ ALKOLIKSINIZ VE DERHAL TIBBI YARDIM ISTEMELI VE TEDAVI OLMALISINIZ.
ALKOL HAYATINIZI, ISINIZI, EVLILIGINIZI, INSANLARLA ILISKINIZI , ARABA KULLANMANIZI BIR SEKILDE ETKILIYORSA, SIZ ALKOLIKSINIZ
OZLEMLE VE SABIRSIZCA GUNUN ILK ICECEGINIZ ICKISINI BEKLIYORSANIZ SIZ ALKOLIKSINIZ,
HEP KENDINIZE “BEN ALKOLIK VEYA BAGIMLI DEGILIM, ISTERSEM HER AN ICKIYI BIRAKABILIRIM” DIYOR AMA ILK FIRSATTA O GUN YINE HEMEN ICKIYE SARILIYORSANIZ,
“AKSAMLARI GEVSEMEK VE STRES ATMAK ICIN” ICKIYE SARILIYORSANIZ,
GUNDE SADECE 2-3 KADEH ICMEK BANA ZARAR VERMEZ DIYORSANIZ,
ICKININ SIZI NESELENDIRDIGINI SANIYORSANIZ,
ICKILIYKEN HIC ETKILENMEDEN MUKEMMEL ARABA KULLANDIGINIZI SANIYOR VE IDDIA EDIYORSANIZ
ICKI ICTIGINIZ ZAMAN CEVRENIZDEKILER DE SIZIN GIBI SUREKLI ICENLERSE VE SIZ ONLARLA BIRLIKTEYKEN COK EGLENDIGINIZI VE DAHA MUTLU OLDUGUNUZU SANIYORSANIZ,
COCUKLARINIZDAN VS ICKINIZI, KADEHLERINIZI SAKLAMAYA CALISIYORSANIZ (BU TURKIYE’DE SOZ KONUSU DEGILDIR; ABD VS DE YASANMAKTADIR.TURKIYE’DE KENDI COCUKLARINA ICKI IKRAM EDEN INSANLAR COK FAZLADIR),
CANI SIKILAN EV KADINI-ANNE-IS KADINI VE ERKEK OLUP AKSAMLARI BIR KAC KADEHLE RAHATLADIGINI,STRES ATTIGINI SANANLARDANSANIZ;
ALKOL ALMADAN HICBIRSEY YAPACAK ENERJINIZ YOKSA,
ALKOL SIZE GUNE BASLAMA VE GUNE –YASAMA DEVAM ETME, DAYANMA ENERJISI VERIYORSA,
ALKOL ALMADAN INSANLARLA ILISKI KURAMIYORSANIZ, ALKOL ALINCA KENDINIZI DAHA RAHAT HISSEDIYORSANIZ,
OZETLE HER VESILE ILE ICKILI KUTLAMA ,ICKI ICMEK, ICKI SUNMAK ISTEYENLERDENSENIZ
KARACIGERINIZ, AGZINIZ, YEMEK BORUNUZ VE MIDENIZ VE BAGIRSAKLARINIZ NE DURUMDA HIC MERAK ETMEDEN SUREKLI ICMEYI KEYIF EDINMISSENIZ (BU ORGANLARDA ICKI KANSERE VE DE SIROZA DA SEBEP OLMAKTADIR)
SIZ ALKOLIKSINIZ. LUTFEN YARDIM ISTEYIN;TEDAVI OLUN. [/spo]

Not : Copy + paste yaptığım sitede büyük harflerle yazıldığı için caps olayı var. Kusura bakmayın caps için.
Kaynak : aha bura[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.

[Bu mesaj Lonely tarafından 30 Ağustos 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_black_angel_, 30 Ağustos 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
alkol içmediğin sürece titriorsan -canın çekiorsa-mutsuzlsan- ve ihtiyaç duyuyorsan...üzgünüm alkoliksindir...

mesela elim cok titriyo ama millet fazla gitar çalmaktan ve nikotinden dedi? yanlış mı? alkolden mi titriyo yani?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun yinede gittigin yol iyi bir yol degil.. Sarhos olmakla alkolik olmanin alakasi yoktur...

Ya git tedavi ol... Yada hergün üzülmekten vazgeç(Nasil olucaksa artik)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Yooo...

Alkoliksin veya degilsin diyemem...

Ama benim fikrim eger kendine soru sormaya ve kendinden suphe etmeye basladiysan doktar zamaninda gelmistir.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 31 Ağustos 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
800.000.57 küsur tane probleminiz mi var ?
Bu problemleri alkolle mi unutuyorsunuz
Alkol olmadan kapatamıyormusunuz ?
Pes
O zaman alkoliksiniz .

Bune be detarjan reklamimi?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...