Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 başlık gayet açık ama ben yine bişeyler yazıyım dedim.. alkoliklik nedir? yani benim canım her gece içmek istiosa alkolik mi oldum demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 nerede duracağını bilememek olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 su veya soda yerine midenizin iyi gelmesi için bira aranıyorsanız. alkoliksinizdir[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 alkol içmediğin sürece titriorsan -canın çekiorsa-mutsuzlsan- ve ihtiyaç duyuyorsan...üzgünüm alkoliksindir...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya nerde duracağımı biliyorum.sapıtıp kafayı yemiyorum (istemedikçe tabi :D ) ama her gece bilgisayar başına oturunca veya kadıköyde sıkılınca canım içmek istiyo sürekli! sigara gibi bişey oldu..sonucta ben alkolik mi oldum demek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yok herkezinki yanlis... Her gece iciyorsanizda alkolik denmez ona... Alkolik sinirlenince yada sok gecirince sigara ister gibi asiri derecede ickiye ihtiyac duyan icki icmeden kolay sakinlesemeyen kisiye denir..mesala her üzüldüünce canin biraz cekiyorsa alkoliksindir.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Lithium, 30 Ağustos 2005 23:49 tarihinde demiş ki: ya nerde duracağımı biliyorum.sapıtıp kafayı yemiyorum (istemedikçe tabi :D ) ama her gece bilgisayar başına oturunca veya kadıköyde sıkılınca canım içmek istiyo sürekli! sigara gibi bişey oldu..sonucta ben alkolik mi oldum demek bu? Devamli canin cekiyosa ve icmek istiyosan alkolik sayilmazsin... Alkolik dedigim gibi duygulari harekete gecince ickiye ihtyiyaç duyan kisiye denir...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 [spo1=Alkolik....]EGER GUNDE 2 KADEH VEYA DAHA FAZLA , HAFTADA ISE TOPLAM 4 KADEHTEN FAZLA ICIYORSANIZ ALARM ZILLERI CALIYOR DIYOR UZMANLAR. BAZILARINIZ ALKOLIKSINIZ BILE. HATTA KADINLAR ICIN BAZEN GUNDE TEK KADEH DAHI TEHLIKE SINIRLARI OLUYOR. ICIP ICIP ,KUP GIBI ICIP “SARHOS OLMUYORUM –ASLA SARHOS OLMAM” DIYENLERDENSENIZ; UZMANLARA GORE EN COK DA SIZLER ALKOLIK OLMA RISKINDESINIZ CUNKU ICKI ICMEYE 1-2-3 KADEHTE SON VERMEYIP,DAHA COK ICKI ICERSINIZ VE BU DA SIZI ALKOLIK YAPACAK EGER ILK ICKI ICISINIZDE 3 VEYA 5.CIDE, YA DA DUN EGER ALKOLLUYKEN KISA SURELI DAHI OLSA, OLANLARI HATIRLAMIYORSANIZ, MESELA EVINIZE NASIL VE HANGI YOLDAN DONDUGUNUZU VS HATIRLAMIYORSANIZ (BIR KERE BILE OLSA DA) , BEYNINIZDE HATIRLAYAMADIGINIZ KARANLIK BIR DEVRE VARSA, SIZ ALKOLIKSINIZ VE DERHAL TIBBI YARDIM ISTEMELI VE TEDAVI OLMALISINIZ. ALKOL HAYATINIZI, ISINIZI, EVLILIGINIZI, INSANLARLA ILISKINIZI , ARABA KULLANMANIZI BIR SEKILDE ETKILIYORSA, SIZ ALKOLIKSINIZ OZLEMLE VE SABIRSIZCA GUNUN ILK ICECEGINIZ ICKISINI BEKLIYORSANIZ SIZ ALKOLIKSINIZ, HEP KENDINIZE “BEN ALKOLIK VEYA BAGIMLI DEGILIM, ISTERSEM HER AN ICKIYI BIRAKABILIRIM” DIYOR AMA ILK FIRSATTA O GUN YINE HEMEN ICKIYE SARILIYORSANIZ, “AKSAMLARI GEVSEMEK VE STRES ATMAK ICIN” ICKIYE SARILIYORSANIZ, GUNDE SADECE 2-3 KADEH ICMEK BANA ZARAR VERMEZ DIYORSANIZ, ICKININ SIZI NESELENDIRDIGINI SANIYORSANIZ, ICKILIYKEN HIC ETKILENMEDEN MUKEMMEL ARABA KULLANDIGINIZI SANIYOR VE IDDIA EDIYORSANIZ ICKI ICTIGINIZ ZAMAN CEVRENIZDEKILER DE SIZIN GIBI SUREKLI ICENLERSE VE SIZ ONLARLA BIRLIKTEYKEN COK EGLENDIGINIZI VE DAHA MUTLU OLDUGUNUZU SANIYORSANIZ, COCUKLARINIZDAN VS ICKINIZI, KADEHLERINIZI SAKLAMAYA CALISIYORSANIZ (BU TURKIYE’DE SOZ KONUSU DEGILDIR; ABD VS DE YASANMAKTADIR.TURKIYE’DE KENDI COCUKLARINA ICKI IKRAM EDEN INSANLAR COK FAZLADIR), CANI SIKILAN EV KADINI-ANNE-IS KADINI VE ERKEK OLUP AKSAMLARI BIR KAC KADEHLE RAHATLADIGINI,STRES ATTIGINI SANANLARDANSANIZ; ALKOL ALMADAN HICBIRSEY YAPACAK ENERJINIZ YOKSA, ALKOL SIZE GUNE BASLAMA VE GUNE –YASAMA DEVAM ETME, DAYANMA ENERJISI VERIYORSA, ALKOL ALMADAN INSANLARLA ILISKI KURAMIYORSANIZ, ALKOL ALINCA KENDINIZI DAHA RAHAT HISSEDIYORSANIZ, OZETLE HER VESILE ILE ICKILI KUTLAMA ,ICKI ICMEK, ICKI SUNMAK ISTEYENLERDENSENIZ KARACIGERINIZ, AGZINIZ, YEMEK BORUNUZ VE MIDENIZ VE BAGIRSAKLARINIZ NE DURUMDA HIC MERAK ETMEDEN SUREKLI ICMEYI KEYIF EDINMISSENIZ (BU ORGANLARDA ICKI KANSERE VE DE SIROZA DA SEBEP OLMAKTADIR) SIZ ALKOLIKSINIZ. LUTFEN YARDIM ISTEYIN;TEDAVI OLUN. [/spo] Not : Copy + paste yaptığım sitede büyük harflerle yazıldığı için caps olayı var. Kusura bakmayın caps için. Kaynak : aha bura[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 30 Ağustos 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ihtiyaç demiştim..[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 @craytotem:evet mesela her canım sıkıldığın da veya moralim bozulduğunda ki genellikle hergun oluyo bu,içiyorum içemesemde canım istiyo deli gibi..ama sonucta kafam 1500 de gezmiyorum etrafta sarhoş olcak kadar içmiyorum..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: _black_angel_, 30 Ağustos 2005 23:48 tarihinde demiş ki: alkol içmediğin sürece titriorsan -canın çekiorsa-mutsuzlsan- ve ihtiyaç duyuyorsan...üzgünüm alkoliksindir... mesela elim cok titriyo ama millet fazla gitar çalmaktan ve nikotinden dedi? yanlış mı? alkolden mi titriyo yani?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Olsun yinede gittigin yol iyi bir yol degil.. Sarhos olmakla alkolik olmanin alakasi yoktur... Ya git tedavi ol... Yada hergün üzülmekten vazgeç(Nasil olucaksa artik)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya sonucta haftanın 7 gunu içmiyorum ama mesela şimdi kafam bozuldu oturup içiyorum! ne diye içiyosun dersen rahatlatıyo! sonuçta herkez alkolu rahatlamak için almıyomu?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya ortam olunca ıcmek en ıyısı bide iste efkar bastıgı zaman tek basına olsanda guzel oluyor o kadar bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 lonely nin copylediği makaleyi okudum en fazla 3 veya 4 tanesi uyuyo bana! eve nasıl gittiğimi veya ne yaptığımı gayet iyi hatırlıyorum..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yok herkez almiyo iste... Asil soru su mesala her sinirlendiginde veya üzüldügünde vs aklina alkol almak geliyomu.?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kesinlikle ortam olunca içilir de.efkar hep olunca hep içiyosun! ya biri tam bi mesaj yazsında kurtulayım son bi kaç haftadır bunu düşünüp duruyorum..alkoliksin sen diye veya değilsin diye[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 benden daha çok içiyosan kesin alkoliksindir. ben sınırım[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya sinirlendiğimde içmek gelmez içimden,ama üzüldüğümde tabiki %99 içmek geliyo içimden.. :( ama herkesin gelmez mi? herkes üzülünce içmek ister![signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben mutluyken daha çok içmek istiyorum? bende mi bi bozukluk var?[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yooo... Alkoliksin veya degilsin diyemem... Ama benim fikrim eger kendine soru sormaya ve kendinden suphe etmeye basladiysan doktar zamaninda gelmistir.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ehueueheu oda güzel yaa.. :) mesela bir nokta daha,ben mutluyken okadar canım çekmez hele ortam yoksa hiç![signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 800.000.57 küsur tane probleminiz mi var ? Bu problemleri alkolle mi unutuyorsunuz Alkol olmadan kapatamıyormusunuz ? Pes O zaman alkoliksiniz .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 doktor mu??? hımmm..pek sevmedim bu fikiri,ama denerim.e napıcam normal bi hastane tarzı bi yere mi yoksa özel yerler i war?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Xaenin, 31 Ağustos 2005 00:09 tarihinde demiş ki: 800.000.57 küsur tane probleminiz mi var ? Bu problemleri alkolle mi unutuyorsunuz Alkol olmadan kapatamıyormusunuz ? Pes O zaman alkoliksiniz . Bune be detarjan reklamimi?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar