eldin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 evet antalyada yaşıyorum ve tatile şehir dışına gittik gereksiz bişi uyarıyım sizi. antalyada olsam daha çok eğlenir daha süper geçerdi yazım neyse geri döndüm kurtuldum :P gittiğim yerdendolayı değil güzel bi yerdi ama yinede boşuna masraf artı zaman kaybı hede hödö :) gitmeyin yani :)[signature][hline] [Bu mesaj eldin tarafından 30 Ağustos 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 gitmedik bak burdayım, mutluyum :)[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eheh tabi ya.Bende antalyada yaşıyorum antalya rulz.Bide gelip olm ne işin var pc başında çık dışarı gez tatil yap diyolar, onlarada ayrı bi uçasım var :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bune o zaman eru cevap ver bakalım...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 7 senedr marmaristeym, en sonunda sıkıldım bu sne bodruma gittim yazın, ve harbiden eglendim marmariste o kadar eglenemezdim arada deisiklik sart[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Janitschar, 30 Ağustos 2005 14:21 tarihinde demiş ki: Bune o zaman eru cevap ver bakalım... eheh yakalnadı :)[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 boşverin bu adamı maksat artislik yapmak tatile gittim yani ben kralım gibisinden msj lar veriyo[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 nereye gittin peki tatile?[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bende antalyada oturuyorum 3 aydır antalya dısındayım haftaya donucem...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sen artık eskişehirli oldun fistan ! antalyalı değilsin istemiyoruz seni[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 antalyada tatil yapılırmı be..allahın dağı.. der gibisiniz hülen :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ama şöyle bi sorun var antalyada oturmaktan bayıyosun ya hep aynı şeyler farklı bişi yok ben 7 sene oldu geleli antalyaya hala alışamadım bok gibi memleket afedersiniz ama. yani yaşanmaz ama tatile gelinir.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Antalya kasaba gibi yapıcak pek bi şey yok.[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sahilde inanilmaz oteller var baska da birsey yok zaten antalya'da, gideceksen otelde kalacaksin.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 30 Ağustos 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 gerçekten hep merak etmişimdir yazlık bölgelerde oturan insanlar nasıl tatil yapıyorlar diye :) gerçi başlıkta sözlük entry'leri gibi olmuş :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yollayan olsada.. antalyadan baya bi uzak yere gitsem..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya deniz bile bayıyo adamı,,dogdum dogalı burdayımm zaten... sanırım cogu antalyalının tatil anlayısı benim gibi farklı[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Tatil zaten farklı yerleri görmektir.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bende antalyadaım antalya iyide bzen cekilmez oluo bana ya hergun ya dısarı cıkarız gece yada baska bisi yaparız iyide su sabah sıcaklarıyokmu delirtio milleti[signature][hline]Quardon - Orc Shaman - Lightning's Blade[PvP Realm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Antalyadan tatile gitmenin neresi kötü anlayamadım.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Janitschar, 30 Ağustos 2005 14:21 tarihinde demiş ki: Bune o zaman eru cevap ver bakalım... hayır yazdığım ile alakası yok onun.Benim kastettiğim antalyada her gün tatil bana.Sıkıldım artık insanların Antalyada mı yaşıosun? Lan Hırbo çık dışarı gez demelerinden.Başka şehirde tatil yapmayı yeelerim. :-) yakalanmadım ayrıca :-P evet kermit artisim ve tikkyim varmı ötesi? said: irin, 31 Ağustos 2005 19:35 tarihinde demiş ki: ya deniz bile bayıyo adamı,,dogdum dogalı burdayımm zaten... sanırım cogu antalyalının tatil anlayısı benim gibi farklı işte abi anlamıyorlar.Yaz geldimi Her yaz fıçı fıçı yo yo barlarda 300 500 yap diyolar.Ulan bıkmışım antalyanın yazından sen bana ne dion :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 01 Eylül 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar