Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 30-40 nesin sonrasından bahsediyorum, sen ne sandıydın ki ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ha tamam o zmn.. uzay mekikciliginde ii para var! :lol:[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 klasik laftir para icin yapacaksan hic yapma daha iyi para icin doktor olacaksan hic olma, hadi digeer meslekler bir nebze sadece kendinle ilgili ama doktorluk gibi kutsal sayilan meslekleri severek yapmazsan insanlarin hayatlariyla oynarsin. Zaten sen gelecegini para icin kuruyosan tip okuyabilecek sabirda bir insan degilsindir. hm sevdigin meslegi yap, hem de iyi para getirecek sekilde yap, benim amacim su an amerikada bilgisayar okuyup en iyi bilgisayar universitesinde, sonra gidip buyuk bir oyun sirketinde programci olmak.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thundercat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 en iyi meslek dilencilik :) gecen gun tv de gosterdi adamin bilmemkac katli apartmani varmis bide reklamcilikla ilgili bilgisi olan? nasil kazanir? cok calisip cok mu kazanir? yoksa az calisarakta cok kazanir mi ? :) [Bu mesaj Thundercat tarafından 15 July 2003 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Genetik Muhendisliginde iyi is var gibi geliyo bana ilerde populer bir meslek olabilir... Yani otu boku degıstırebileceksınız milletin genleriyle oynayarak, ne kadar zevkli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 genetik şimdi de kazanıyor bayağı diye biliyorum[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Türkiye gibi bi ülkede genetik okuyabilmek için 5 kollu falan olmak gerekiyor. Ya o kadar abartı değil aslında ama çok zor cidden tam idealist adam işi. Bi kere işin bu ülkede olmıcak, yabancılar da direk kapmıyo tabi adam gibi bi yabancı üniversiterde master falan gerek. Ya da direk yabancı bi üniversiteye gidip orda okucaksın. Yine de her halükarda başka bi ülkede çalışacaksın. Zor yani.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 yabanci bi uni. ye gitmek icin + ozelliklerin olmali.. bunlar ne olabilir; +bir spor dalinda basarili olman!(bu gercekten cok yardimci oluo) +derslerinde ciddi anlamda basarili olman. +zengin olman. (bu da iidir! :))[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 İnşaat, elektrik, komünikasyon ve endüstri mühendislikleri teknoloji ile paralel olarak her zaman ihtiyaç duyulan meslekler olacaktır.[hline]Kalplerdeki Kaymak ~/ Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Akabinde E-commerce ve İş geliştirme yönetimi de eğer Türkiye için soruyorsan önümüzdeki 5 yıl içerisinde patlayacak meslekler.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Türkiye de nüfus artıyor. Ondan dolayı jigololuk diyorum ben.Bu meslek için kaslı bir vücuda,yüksek bir efora ve iğrenç şeylere dayanma gücünüz olmalı.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 abi dalga geçio gibi olacak amauzakdoğu dilleri(özellikle çince japonca)öğretmenliği............. şu an 15bin dolar aylık var............ bide BİLGİSAYAR MÜHENMDİSLİĞİ[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 İnsanlar insan gibi aşağılık kalıp; devletler otorite rollerine devam ettiği sürece -ki bu uzun yıllan değişmeyecektir avukatlık her zaman yaşar.[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Cthulhu_, 15 July 2003 12:55 tarihinde demiş ki: abi dalga geçio gibi olacak amauzakdoğu dilleri(özellikle çince japonca)öğretmenliği............. şu an 15bin dolar aylık var............ bide BİLGİSAYAR MÜHENMDİSLİĞİ[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Yok öyle bişe ilk elden biliyorum ;)[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Bu arada herkes parasından filan bahsetmiş de... Boşverin parasını ya. Valla. Bak kayseride çocuklar önce ticaret yaparlar beceremezlerse okurlar. Budur yani. Mesela bizim sektörde bende çok daha kötü işler yapan ve benden çok daha fazla para kazanan insanlar var mesela. Aazları laf yapıyo, çevreleri var falan. Ha diyosan ki buna yardımcı olacak bi üniversite yok mu var. Bilgi üniverstesinin herangi bi bölümü. Bütün zengin çocukları orda. Git çevre yap kardeşim..[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Ben ilk metalurjiye girdiğimdede 10 yıl sonra kral demişlerdi, 12 yıl geçti hala aynı yerde yani metalin biraz daha pişmesi lazım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Hayır nano teknisyenlik :P gerçekten... herifler 1 cm3te (o 3 küp oluyo eheh) 10 terabyte saklayabiliyo... ya da toplu iine ucu kadar 95' porsche 911 turbo yapabiliyo (hem de arka rüzgarlıındaki ızgarasına kadar, tabii sadece model) bi düşünsenize her yerde işe yarayon moleküler boyutta "makineler" yapılabilecek...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Sanatçı ol :-) Daha uçuklarını söyleyeyim. İyi bir dövüş sanatları eğitiminin yanında oryantasyon eğitimi fln alırsan koruma olabilirsin. Kişi olarak gecelik koruma 1 milyarı geçiyor. Hele yabancı ünlüleri falan korursan çok daha fazla kazanırsın. Ama suratın şekli şemali gidebilir karışmam. :hmm: Ya da daha güvenli olarak güverte okuyabilirsin. Hayatın denizlerde geçiyor ama çok sağlam geliri var. Hele armatör ya da uzakyol kaptanı falan olursan paraya para demezsin.... Ya da su sporları tesisi açabilirsin. Tekneler 90 bg lik falan olur (motorlu paraşüt için 130dan fazla lazım) onun dışında yakıt sorunu çok olmaz. Yıllık vergileri biraz fazla olabilir tekneler yeniyse. Ama öncelikli olan motordur. O gücü kaldırabilecek kasalardan en uygununu seçersin. Jet ski de yaptırırsın. Uygun fiyatlı yaparsan turist dalar. Yani herşey mühendislikte değil ya... Bir sürü uçuk meslek var kafana göre seç beğen oku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Yahu biraz gerçekçi olun armatör nasıl olabilir bi insan daha önceden başka bir işi olmadan maaşlı çalışarak mümkün değil. Okuyarak bişey olmak istiyorsan ben sana söyleyim ben geçen sene üni sınawına girdim 5 yıl sonra ki bizim mezun olacağımız senedir en fazla açık olucak meslek makine mühendisliği. Ama işe sadece para için bakarsan hiçbir alanda başarılı olamazsın inan pazarcılıkta bile başarısız olursun okadar paragöz olursan ilk olarak sewiceğin işi yapmalısın. Eğer bir işi severek yaparsan zaten o işte en iyisi olup parada kazanabilirsin. Unutmaki her meslek ihtiyaç duyulduğundan dolayı oluşmuştur ve bir mesleğin max ve min olarak maaş değerleri yoktur. Ufak bir örnek vereyim kuyumcuda çalışan bir tezgahtar da yeri geldiğinde ortalama bir mühendis kadar kazanabiliyor. Ne seçeceğine sen karar ver tabi buraya yazmamışsın lisedeki bölümünü ama ilk olarak kişisel becerilerini ve tutkularını gözönünde bulundur. Istersen Uğur dersanesi kariyer merkezlerine git orada 1 saatlik bir test uygulanıyor ve senin karakterine en uygun hayatın boyunca sıkıllmadan yapacaın meslek belirleniyor. Asla sorular büyünce ne olmak istiyorsun gibi değil daha çok günlük yaşamından gelen sorular. örn: yaşlı bir bayan gördünüz karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor yardım edermisiniz? evet hayır fln da cevaplıyosun. Bana en uygun meslek olarak elektronik mühendisliği çıktı zaten istediğim bölümdü ve girdim. Ama politik olmak gerekirse mühendis olma derim çünkü piyasada fazla mühendis olsun istemem hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar