3 günde o kadar mesaj ne demek, ben geçen sene mi ne üye oldum her gün giriorum o kdr mesaj atmadım o_O[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]i have become comfortably numb.
Tyrande, 21 Ağustos 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
insallah özellikle su kermit
tanımam etmem seni herşeye ne katıyosun beni kardeşim
fotomu felanmı gördün biyerden yoksa eşcinselmisin hoşlandınmı benden
yanlış adama çattın gibi[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Zephyros, 21 Ağustos 2005 23:17 tarihinde demiş ki:
Illiadan abi Cheyle Tyrant bir tutma
yorum farklı yazıs farklı iq farklı
dimi yani ayıp cık cık cık sana yakıstıramadım yani
@Tyrand Kermit e laf atıp durma fena bozar haberin olsun
allahaşkına ne yaptım bu kadar seni sinirlendiren.inanıyorum actıgım her topicte birileri ilgilendi-ilgilenmeyen kadar-
kermit olayına gelince:daha öyle ''fena bozar'' kısmındamısınız.Acık arayıp laf sokacak ''oooooooooo fena soktu cak kermit cak'' peh[signature][hline]Tyrande walks on earth
seni diğer gezegenden yollamışlar galiba
geri iaden varmı senin ?
arızalı çıktında[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Adam yuvaya yeni yazılmış çok konuşan ama ne konuştuğunu bilmeyen çocuklar gibi oldu iyice .
-Ay
-Aman
-Of pardon ya
Gibi . Ama üstüne gitmeyin ASLJFASLŞFJ diye topic açmayan balonlu insan az bulunuyor .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Tyrande, 21 Ağustos 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
insallah özellikle su kermit
yanlış adama çattın gibi
kermit itiraf ediyorum Saa aşık oldum Buluştuumuz o geceden beri Beni bi kere bile aramıosun :( Hasret kaldım sana GEl ateşimi söndür AŞGIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Nickname: Zephyros | Kayıt: 08/08/05 | Mesaj: 258
senden 10 gün sonra kayıt oldum.seninde 300'e yakın mesajın var.Bos sana göre bos mesajlar,istersen birdaha benimle ilgili yorum yapma,mesajlarımı okuma,bana cevap verme.Olay sorunsuz cözülür.[signature][hline]Tyrande walks on earth
babanın yerimi de bana cvp berme diyosun
ghayet de public biortamdayız
isteyen istediğini yapr azıtmadan[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Öne çıkan mesajlar
octopus
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]i have become comfortably numb.
kermit
yanlış adama çattın gibi[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Tyrande
allahaşkına ne yaptım bu kadar seni sinirlendiren.inanıyorum actıgım her topicte birileri ilgilendi-ilgilenmeyen kadar-
kermit olayına gelince:daha öyle ''fena bozar'' kısmındamısınız.Acık arayıp laf sokacak ''oooooooooo fena soktu cak kermit cak'' peh[signature][hline]Tyrande walks on earth
kermit
geri iaden varmı senin ?
arızalı çıktında[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Tyrande
hop satasmanında seviyesi var.ne öyle escinsel fln.adabında takıl[signature][hline]Tyrande walks on earth
Tyrande
öööö
espiriyle ilişkiye girme bari[signature][hline]Tyrande walks on earth
Zephyros
To become my perfect enemy
Fallen
[Bu mesaj Zephyros tarafından 21 Ağustos 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaenin
-Ay
-Aman
-Of pardon ya
Gibi . Ama üstüne gitmeyin ASLJFASLŞFJ diye topic açmayan balonlu insan az bulunuyor .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sorj
kermit itiraf ediyorum Saa aşık oldum Buluştuumuz o geceden beri Beni bi kere bile aramıosun :( Hasret kaldım sana GEl ateşimi söndür AŞGIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MUCKS JNMS
Tyrande
senden 10 gün sonra kayıt oldum.seninde 300'e yakın mesajın var.Bos sana göre bos mesajlar,istersen birdaha benimle ilgili yorum yapma,mesajlarımı okuma,bana cevap verme.Olay sorunsuz cözülür.[signature][hline]Tyrande walks on earth
kermit
ghayet de public biortamdayız
isteyen istediğini yapr azıtmadan[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır