Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zayıflamak İstiyorum / Atv [ Öeh ]

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Evet son yarışmacımız Ahmet Tosun İstanbul'dan 103 kilo ağırlık ile katılıyor, kendisini eve davet ediyoruz.
Ve yarışma başlatılır. tüm yarışmacılar egzersiz yapmaya, evde maratona çıkmaya başlarlar. O da ne ahmet tosun zıplayarak tavana değmeye çalısıyor.
Figen hanım ise Ahmet beye sen nasıl benim zayıflama yöntemimi çalarsın diyerekten kavga çıkarıyor, bir yandan mekik çeken ali bey de kavgaya ortak oluyo. Nefes nefese kalan yarışmacılar yorulmak bilmeden çene çalıyor....

maç anlatır gibi oldu yaw. düşünmesi bile yorucu[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

gireyim direk , benden daha zayıf biri dışaraı çıkarsa o programdan eğer , o kişinin alnından öperim :D zaten şu anda fazla zayıf sınıfına giriyorum :D yiyosa bana meydan okusunlar :D bide rejim yaparsam beyiinlerine veririm :D ama şartlarım var , işin sonunda sağlam para, tıbbi destek ve sınırsız yemek olmalı :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 29 Ağustos 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
ben katılsam 1. olurum :p

hehe vercek kilo olduktan sonra vermesi kolay. Bende verecek kadar kilo da yok ölürüm valla :)[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...