Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 abı sımdı gırmeyı denedım oyuna connectıng de kalıo sonra unnable to connect dıe hata werıo. bendemı war bu sorun yoksa yınemı bakım falan war?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Serverlar gidik[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben de giremiyorum sorun bi tek sen de diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 oyunda olanlar devam edior?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yok olebirşey oyunda idim dustum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Girebildin mi tekrar?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 MC teydık :([signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ariane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 oh neyseki sorun bende degilmis bir an cok korktum ne zaman gelir acaba sefte yapamadik daha sansa bak![signature][hline]Knight of Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 World serverın gideceğinin göstergelerinden ilk aşamadayız. Önce login server gider sonra herkes gider. 2,5 saat sonra bir açıklama olmaksızın herşey geri gelir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tabiki hayır.. connect ekranında kalıyor sonrada unable to connect diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bir soru: Oyundan cıkarken full screen halinde bırakmış isem bunu log in olamadığım şu anki gibi bir durumda nasıl windowed yapabilirm.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Belkide patch geliyordur[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 heh tamda yneı karakter acıcaktım. hunterle yedıgım son reskıllden sonra (moblara) ıyıce oyundan sıkılmaya basladım we baska bı karakter acıp oyuna ısınmaya calıscaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 her şey gide olan mc bwl onyxia gibi yerlerde 40 kişi grmiş tam boss u kesmeyi bekleyen adamalr dellenir. sonra blizzard da bizden sadece özür diler... özüğrünüz s....... ulaaaaaaaan giden epicleri veri...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Razien, 31 Ağustos 2005 22:02 tarihinde demiş ki: Belkide patch geliyordur dedıgım olursa huntere dewam :D Scatter-Frost trap 2 lısı kral olcak :D edit:barı bıraz team revo atam .. [Bu mesaj Blinky tarafından 31 Ağustos 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hunterla moblardan reskill yemek zor zanaat :) Use ur force luke.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 arkadaş haumarush da kasıyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Absolut, 31 Ağustos 2005 22:02 tarihinde demiş ki: Bir soru: Oyundan cıkarken full screen halinde bırakmış isem bunu log in olamadığım şu anki gibi bir durumda nasıl windowed yapabilirm. [signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 abı use your force luke demısınde arka arkaya 40 kere kullanamıyorumkı :D curumus gurtlar tutturuyor cesedın basında delı oluyorum... adama 70 dmg meele ıle werıncede fıttıryorum.. edit:cok kararsız oldum cook. hamasuashta sıldım kastım. frostwıspte sıldım kastım sımdı rogue kactım kesın onuda lvl 15 de falan sılerım druıdı denerım. ole acayıp bır olay ıste.. [Bu mesaj Blinky tarafından 31 Ağustos 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 absolut wtf klasorundeki config dosyasında, SET gxWindow "1" olarak ayarla :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sadece bende oluor zannediyordum icim rahatladi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pantalone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 girilmiyor abi web sayfasi temporarily unavailable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 suuuuuu su getirin bayılacaktım.. walla login oldum server accept filan retrieving de kaldı soora realm seçim ekranı geldi dondu gitti yine :([signature][hline]Saga continues [Bu mesaj Claim tarafından 31 Ağustos 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ariane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gelmedi mi daha ya:( gıcık blizz..[signature][hline]Knight of Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 lvl 40 olmama 10k xp kalmıştı kafam blizze girssin[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar