Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 frostbolt nasıl 2400 pyroblast 2800 vurur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşa duelloda 2400 frost çakmışlar ssini gösterdi 2800de pyro vurdu biri dedi ssini almamıs nasıl olur bu iş 2400 bolt vurmak ıcın 1200 critsiz vurması lazım nasıl olur bu iş?Arcane powerla cakmıslar ama yinede mümkün değil?[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief
Mesaj tarihi:
execute'da 14k vurabiliyo (ama dehşet kasmışlar enrage'ler reclessness'lar falan) vuruyo ama sadece adamın 600-1k hpsi varken[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Mesaj tarihi:
20k max dmg var execute combosunda (hesabı var ciddiyim) olur öyle şeyler.herşeyin max gelmesi durumu.1800 shock vuranlar varmış[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
said:
Krmz, 30 Ağustos 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
+dmg gear , arcane power , talisman of emp. power..

talisman of emp. power, bu nedir bilmiyorum. anlatır mısınız?[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Mesaj tarihi:
şu anda 350 dmg healing item cok zor diil

350 dmg healing item + talisman trinket(1.5 min cd) 175 dmg + 150 flask spell power(patch den sora öldugunuzde etkisi gecmiycek)
=
575 dmg
1100 falan frostbolt normal vuruo 2200 crit vuruo
simdi gelelim suna
AV de stormpike salvation acılıo % 30 dmg increase
2860 ...

bide battle standartınızı actınızmı %10 dmg increase

3000...

ki nova attıktan sora cone of cold u kalabalık ustunde dusunemıorum :D
Mesaj tarihi:
anormal değil bence. şu an ben hiç +dmg itemim fln olmamasına rağmen , ap açtığımda 1500 pyro critliyorum bazen. e adamlar trinket + dmg cart curt fıstık gibi itemler, bırak olsun o kadar .[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion
Mesaj tarihi:
ben itemsiz felan 1750 koymuştum ama ap açıktı. yani 1750 koyduğum oldu birkaçd efa ama 2000e yaklaşmıştı bir kere ama tamamen bala. çünkü o zaman daha yeni 60 olmuştum, 31a/20f buildini yeni kurmultum 4-5. duelimde 2000e yakın bişiler çakmıştım. hayatımda ilk ve tek defa priest kesmiştim :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Mesaj tarihi:
lvl 57 scholoda warlock curse`unun ustune crit + ignite + base dmg bi kac dmg itemi ile 3.2k vurdum. lvl 60 oldum daha iyi itemlarim var max frostboltcriticalim 1500 :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

• Yeni Oluştur...