Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 8.5 yaşında ( 8 dersek küçük gösteriyomuş :P ) bi kız kardeşim var.. geçenlerde artPad'i göstermiştim hanfendi baya baya sevmeye başladı bu işi çiziyo bişiler :) ipek hanımın artpad denemelerini buyrun :)deepnote:resimlerin çizimi çok zor olan eski toplu mouselarla yapıldığını da hesaba katalım :) pekbi yeteneklidir gerçekte de zilli..:)Balıklar.. [spo1=Pisicik..][/spo][signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gayet guzel olmus =)[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hehe. ii gene :).ben o yasta ve mouse ile yapamazdım herhalde:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 balıkları izlerken son yüzgeçlerini de yapıyordu, aha dedim kız gülümseyen köpek balığı yaptı. neyse ki değilmiş...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Geleceğin grafikerleri :)[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... [Bu mesaj Zagg tarafından 19 Ağustos 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 çok güzel , pisi gel pisicik gel :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 evde akvaryum mu var? ona bakarak mı yaptı yani =) Çok güzel, çok tatlı[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ehhe güzel olmuş , destekleyin valla devam etsin yapmaya boyle şeyler ... (zamaninda bizi kösteklediler , şimdi imreniom resim çizenlere , yeteneğim olmasa bile zamaninda yapmiş olmayi isterdim )[signature][hline]*Anime listem için PM atın , görüşelim... *The Voice of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ikiside çok güzel olmuş tebrikler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gayet guzel ben 8 yaşındayken bilgisayar diye bişi bilmiyodum :), yeni nesil şanslı canım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 3 ay önce balıklarım vardı evet..bi turuncu bi beyaz bööle yanakları kırmızı gibiydi pembeye kaçan , onları çok severdi ipek hanım..ölüp gittiler 7 aylıkken onları çiziyim dedi biraz değişik bile olsa çizmiş işte :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yaşına göre gerçktn ii çizimler olmuş.İstikbal var bu çockta :P[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bence de son drece guzel:)[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 arkadaşlarında dediği gibi o yaşta ben mause ne bilmiyordum bilem...vala helal olsun..[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 çocukların hayal güçlerine bayılıyorum ya...bence harika.. çok güzel ya..gülüyorum hala :)[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: hired_gun, 20 Ağustos 2005 14:51 tarihinde demiş ki: ehhe güzel olmuş , destekleyin valla devam etsin yapmaya boyle şeyler ... (zamaninda bizi kösteklediler , şimdi imreniom resim çizenlere , yeteneğim olmasa bile zamaninda yapmiş olmayi isterdim ) abim bnm be resmen beni anlatmş bnde çizmeyi çok seviyorum ama malesef kbiliyet düşmanıyım :( ama önemsemeyip çizmeye devam ediom tabi grafikerliğe doğru adım adım ;) bu arada ufaklık cidden kabiliyetli tebrik ettiğimi ilet ve rica etsem yanaklarından öp çok tatlı ve dikkatli bi ufaklık o ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Aferim valla :D Güsel Buraya dier çalışmalarınıda koyalım :) Kardeşimede gösteririm burayı ben :D[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 evde kedi falan varmı bak kedi istio olabilir gerçekten güzel bi çalışma sakın bırakmasın aynen devam etsin...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bekliyoruz yenilerini:)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yetenek var gibi =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 o bir kedimi dinozor mu anlamadım. Kedi ve balık anatomileri çalışman gerek. Boyamaların çok düzensiz. Bunları mütemadiyen çalışarak başarıya ulaşabilirsin sanırım. İyi çalışmalar[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çoook tatlıııı[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Angelotti, 29 Ağustos 2005 09:49 tarihinde demiş ki: o bir kedimi dinozor mu anlamadım. Kedi ve balık anatomileri çalışman gerek. Boyamaların çok düzensiz. Bunları mütemadiyen çalışarak başarıya ulaşabilirsin sanırım. İyi çalışmalar 8 yaşında bu kız!pardon 8.5 =))[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Angelotti, 29 Ağustos 2005 09:49 tarihinde demiş ki: o bir kedimi dinozor mu anlamadım. Kedi ve balık anatomileri çalışman gerek. Boyamaların çok düzensiz. Bunları mütemadiyen çalışarak başarıya ulaşabilirsin sanırım. İyi çalışmalar 8 yaşındaki kardeşim ne anlasın yahu anatomiden :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Anlayacak. 8 yaşında insan 2. sınıfa geçmiş oluyor[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar