Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 8.5 yaşında ( 8 dersek küçük gösteriyomuş :P ) bi kız kardeşim var.. geçenlerde artPad'i göstermiştim hanfendi baya baya sevmeye başladı bu işi çiziyo bişiler :) ipek hanımın artpad denemelerini buyrun :)deepnote:resimlerin çizimi çok zor olan eski toplu mouselarla yapıldığını da hesaba katalım :) pekbi yeteneklidir gerçekte de zilli..:)Balıklar.. [spo1=Pisicik..][/spo][signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
duende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gayet guzel olmus =)[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hehe. ii gene :).ben o yasta ve mouse ile yapamazdım herhalde:P
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 balıkları izlerken son yüzgeçlerini de yapıyordu, aha dedim kız gülümseyen köpek balığı yaptı. neyse ki değilmiş...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim-
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Geleceğin grafikerleri :)[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... [Bu mesaj Zagg tarafından 19 Ağustos 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 çok güzel , pisi gel pisicik gel :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 evde akvaryum mu var? ona bakarak mı yaptı yani =) Çok güzel, çok tatlı[signature][hline]MONO(b)LOG
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ehhe güzel olmuş , destekleyin valla devam etsin yapmaya boyle şeyler ... (zamaninda bizi kösteklediler , şimdi imreniom resim çizenlere , yeteneğim olmasa bile zamaninda yapmiş olmayi isterdim )[signature][hline]*Anime listem için PM atın , görüşelim... *The Voice of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ikiside çok güzel olmuş tebrikler[signature][hline]
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gayet guzel ben 8 yaşındayken bilgisayar diye bişi bilmiyodum :), yeni nesil şanslı canım[signature][hline]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 3 ay önce balıklarım vardı evet..bi turuncu bi beyaz bööle yanakları kırmızı gibiydi pembeye kaçan , onları çok severdi ipek hanım..ölüp gittiler 7 aylıkken onları çiziyim dedi biraz değişik bile olsa çizmiş işte :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yaşına göre gerçktn ii çizimler olmuş.İstikbal var bu çockta :P[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bence de son drece guzel:)[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
phere Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 arkadaşlarında dediği gibi o yaşta ben mause ne bilmiyordum bilem...vala helal olsun..[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock:
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 çocukların hayal güçlerine bayılıyorum ya...bence harika.. çok güzel ya..gülüyorum hala :)[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: hired_gun, 20 Ağustos 2005 14:51 tarihinde demiş ki: ehhe güzel olmuş , destekleyin valla devam etsin yapmaya boyle şeyler ... (zamaninda bizi kösteklediler , şimdi imreniom resim çizenlere , yeteneğim olmasa bile zamaninda yapmiş olmayi isterdim ) abim bnm be resmen beni anlatmş bnde çizmeyi çok seviyorum ama malesef kbiliyet düşmanıyım :( ama önemsemeyip çizmeye devam ediom tabi grafikerliğe doğru adım adım ;) bu arada ufaklık cidden kabiliyetli tebrik ettiğimi ilet ve rica etsem yanaklarından öp çok tatlı ve dikkatli bi ufaklık o ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
evilflame Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Aferim valla :D Güsel Buraya dier çalışmalarınıda koyalım :) Kardeşimede gösteririm burayı ben :D[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 evde kedi falan varmı bak kedi istio olabilir gerçekten güzel bi çalışma sakın bırakmasın aynen devam etsin...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bekliyoruz yenilerini:)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yetenek var gibi =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 o bir kedimi dinozor mu anlamadım. Kedi ve balık anatomileri çalışman gerek. Boyamaların çok düzensiz. Bunları mütemadiyen çalışarak başarıya ulaşabilirsin sanırım. İyi çalışmalar[signature][hline]o_O | Spoon
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çoook tatlıııı[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe..
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Angelotti, 29 Ağustos 2005 09:49 tarihinde demiş ki: o bir kedimi dinozor mu anlamadım. Kedi ve balık anatomileri çalışman gerek. Boyamaların çok düzensiz. Bunları mütemadiyen çalışarak başarıya ulaşabilirsin sanırım. İyi çalışmalar 8 yaşında bu kız!pardon 8.5 =))[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Angelotti, 29 Ağustos 2005 09:49 tarihinde demiş ki: o bir kedimi dinozor mu anlamadım. Kedi ve balık anatomileri çalışman gerek. Boyamaların çok düzensiz. Bunları mütemadiyen çalışarak başarıya ulaşabilirsin sanırım. İyi çalışmalar 8 yaşındaki kardeşim ne anlasın yahu anatomiden :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Anlayacak. 8 yaşında insan 2. sınıfa geçmiş oluyor[signature][hline]o_O | Spoon
Öne çıkan mesajlar