Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçük kardeşimin artPad denemeleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

8.5 yaşında ( 8 dersek küçük gösteriyomuş :P ) bi kız kardeşim var.. geçenlerde artPad'i göstermiştim hanfendi baya baya sevmeye başladı bu işi çiziyo bişiler :)

ipek hanımın artpad denemelerini buyrun :)

deepnote:resimlerin çizimi çok zor olan eski toplu mouselarla yapıldığını da hesaba katalım :) pekbi yeteneklidir gerçekte de zilli..:)

Balıklar..

[spo1=Pisicik..][/spo][signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..

Mesaj tarihi:
Geleceğin grafikerleri :)[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...

[Bu mesaj Zagg tarafından 19 Ağustos 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehhe güzel olmuş , destekleyin valla devam etsin yapmaya boyle şeyler ... (zamaninda bizi kösteklediler , şimdi imreniom resim çizenlere , yeteneğim olmasa bile zamaninda yapmiş olmayi isterdim )[signature][hline]*Anime listem için PM atın , görüşelim...
*The Voice of RELAXOLOGY
*RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
Mesaj tarihi:
yaşına göre gerçktn ii çizimler olmuş.İstikbal var bu çockta :P[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
arkadaşlarında dediği gibi o yaşta ben mause ne bilmiyordum bilem...vala helal olsun..[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses;
their answers so silent:rock:
Mesaj tarihi:
said:
hired_gun, 20 Ağustos 2005 14:51 tarihinde demiş ki:
ehhe güzel olmuş , destekleyin valla devam etsin yapmaya boyle şeyler ... (zamaninda bizi kösteklediler , şimdi imreniom resim çizenlere , yeteneğim olmasa bile zamaninda yapmiş olmayi isterdim )

abim bnm be resmen beni anlatmş bnde çizmeyi çok seviyorum ama malesef kbiliyet düşmanıyım :( ama önemsemeyip çizmeye devam ediom tabi grafikerliğe doğru adım adım ;)

bu arada ufaklık cidden kabiliyetli tebrik ettiğimi ilet ve rica etsem yanaklarından öp çok tatlı ve dikkatli bi ufaklık o ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
Aferim valla :D Güsel Buraya dier çalışmalarınıda koyalım :) Kardeşimede gösteririm burayı ben :D[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Mesaj tarihi:
evde kedi falan varmı bak kedi istio olabilir gerçekten güzel bi çalışma sakın bırakmasın aynen devam etsin...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
Mesaj tarihi:
o bir kedimi dinozor mu anlamadım. Kedi ve balık anatomileri çalışman gerek. Boyamaların çok düzensiz. Bunları mütemadiyen çalışarak başarıya ulaşabilirsin sanırım.
İyi çalışmalar[signature][hline]o_O | Spoon
Mesaj tarihi:
said:
Angelotti, 29 Ağustos 2005 09:49 tarihinde demiş ki:
o bir kedimi dinozor mu anlamadım. Kedi ve balık anatomileri çalışman gerek. Boyamaların çok düzensiz. Bunları mütemadiyen çalışarak başarıya ulaşabilirsin sanırım.
İyi çalışmalar

8 yaşında bu kız!pardon 8.5 =))[signature][hline]Eski Ronaldinho
Lethe..
Mesaj tarihi:
said:
Angelotti, 29 Ağustos 2005 09:49 tarihinde demiş ki:
İyi çalışmalar

8 yaşındaki kardeşim ne anlasın yahu anatomiden :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
  • Yeni Oluştur...