Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peydahlanan adam


sir

Öne çıkan mesajlar

Tozlu kaldırım kenarında, ikiye bölünmüş bir sigara. Zevkle ağzıma alıp kibriti çakıyorum. Bir tiryakinin sevişme sahnesi. Öksürük halinde bir boşalma.

Akşamüstü olması lazım, sabaha karşı bu kadar kalabalık olmaz sokaklar. Alkol, ot ve sigara kokan paçavralarım sayesinde güvendeyim. Koyulaşmış tenim ve kaskatı saçlarım etraftaki insanları uzak tutmaya yetiyor. Orospu çocukları.

Tüttürdüğüm sigarayı buraya atan kişi; sigarayı bırakmaya çalışıyor olabilir. Veya bir dudak tiryakisi. Veya sevgilisine, ağzındaki sigarayı çekip alacak kadar kızmış biri. Haylaz bir çocuk da olabilir, hem ne fark eder?

Ona söylemedim ama ayrılma nedenimiz onun pornolarından birini kazara izlememdi. Milyonlarca dosya içinden onunkini bulup çıkarmıştım, her nasılsa. Bu korkunç bir tesadüf müydü, kaderin bi oyunu muydu bilmiyorum, zaten hiç farketmez. Tabii biliyordum böyle filmlerde oynadığını, belki de göz görmeyince gönül katlanıyordu.

Bu hale düşmeme gerek yoktu sanırım.

Hem şu an yine birileri sevişiyor, birileri doğuyor, birileri ölüyor, birileri gülerken birileri işkence çekiyor, eylemler dünyanın dört bir yanında aynı, sadece uygulayan ve uygulanan kişiler değişiyor. Hepsi de birinin sevgilisi, oğlu, kuzeni, teyzesi. Kitaplar bunu anlatmaz ama hepsi de birileri seks yaptığı için burada. Debelenip duran ceninleriz hala, bir farklılık yaratamıyoruz, birbirimize göbek bağıyla bağlıyız. Çoğumuz kürtaja uğrama lüksüne sahip olmadık. Garip şey, bunları söyledim diye yine hiçbişey değişmedi.

Genzim yanıyor, sigaram bitiyor olmalı..

Almandı Tyra. Sarışındı. Hayattaki tek gayem orgazm olduğu için hayatımın aşkıydı. Dipdiri bir vücudu vardı. Ayrıldıktan sonra onu kör etmeseydim daha görüşebilirdik belki de. Başparmaklarımda gözlerinin izini taşıyorum. Polis ya benim ya da bu izlerin peşinde. Bu yüzden saklanıyorum. Bu yüzden saçım sakalım birbirine karışmış. Herşeyden vazgeçmeme rağmen hayatta kalmak için elimden geleni yapıyorum. Kendimle çelişmem bile hiçbir fark yaratmıyor.

Sigarayı sağ kolumda söndürüyorum. Diğer iz ve yaraların ortasında..Bütün bağlardan, bütün ilişkilerden arınmışım, yaralar bana bunu hatırlatıyor. Özgürüm. Rahatım. Mutluyum.

Çünkü intihar
Çünkü ölüm
Bende korku yaratmıyor artık..

Çünkü

Ben, iğnenin deriye girmesiyim.
Ben, penisinizden donunuza bulaşan son çiş damlasıyım.
Ben, en seksomanyak fantezilerinizden peydahlanan hayalet piç,
Ben, erojen bölgenizdeki en uzun kıl,
Ben dolapların kuytu köşelerinde sakladığınız vibratörüm.

Ben, tahrik olduğunuzu gizlemeye çalışmanızdaki çaresizliğim..

Lütfen bana bir sigara daha verin.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gercekten ii bana gore bunlari yazdiran seyi merak ettim ama[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)


[bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...