Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aaaaa the humiliation

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Ehu dun BG ye girdim. Elbette her zamanki gibi 10 alliance /6 horde en azından bayragı vermeyelim cabası icindeydik ki level 46 olan bendenizin en yuksek seviye oldugu karsıda ise 2 50 2 49 oldugu anlasıldı. Bayrak odasinda baya bi defansa yaptık ama 2 inci kez bayragı heal atmayan druid yuzunden kabyedince "bwaawaawawawwawawww" diye raid mesaj gecip /afk ladim.

Dısarı bi cıktım bilenler bilir WSG nin kapısında bole at arabası mıdır kodo arabası mıdır ole bisiler war ustunde 6 tane alliance level 60 zıplıyolar. Hah dedim elence var. Nede olsa sabah aksam Nihilum olsun IA olsun Grimsoul olsun WSG de. Birileri cakar bende aradan honor leecherim. Ama goruldu ki kimse ilgilenmiyo bende yannarına gittim /dance felan yapıyorum. Bi ara cat diye mind control yedim. Allah dedim tamam simdi oldum. Vijj vijj vijj diye sesler gelmeye basladı heralde mage bufflaniyo bi pyroda yatıyomuyum diye denicek derken bi baktım ustumde 7 tane buff.

Adamlar druidden tutta paladine kadar hepsi buffladı sonra mind controlden cıkardılar. Eheheu kendimi kullanılmıs gibi hissediyorum. Bu neydi ya ehuehue.

Bu arada blessing of kings itemlarla beraber mi %10 bonus base %10 mu?[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 17.08.2005

THE GREAT OBSESSION
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben yakaladigim low leveli critikleyeyinceye kadar sheep yapiyorum 10 dakka falan en az sen yine iyi gruba gelmissin tabi ara sirada farm yapanlari da iyilestirmek icin kullanmiyor degilim sheepi biraz dengesiz bi yapim var :)[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip)

Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah koptum abi olaya huzuha[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Remus, 31 Ağustos 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
valla ben yakaladigim low leveli critikleyeyinceye kadar sheep yapiyorum 10 dakka falan en az sen yine iyi gruba gelmissin tabi ara sirada farm yapanlari da iyilestirmek icin kullanmiyor degilim sheepi biraz dengesiz bi yapim var :)

4-5 kereden sonra immune olmuyor mu ki?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde)
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...