BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ehu dun BG ye girdim. Elbette her zamanki gibi 10 alliance /6 horde en azından bayragı vermeyelim cabası icindeydik ki level 46 olan bendenizin en yuksek seviye oldugu karsıda ise 2 50 2 49 oldugu anlasıldı. Bayrak odasinda baya bi defansa yaptık ama 2 inci kez bayragı heal atmayan druid yuzunden kabyedince "bwaawaawawawwawawww" diye raid mesaj gecip /afk ladim. Dısarı bi cıktım bilenler bilir WSG nin kapısında bole at arabası mıdır kodo arabası mıdır ole bisiler war ustunde 6 tane alliance level 60 zıplıyolar. Hah dedim elence var. Nede olsa sabah aksam Nihilum olsun IA olsun Grimsoul olsun WSG de. Birileri cakar bende aradan honor leecherim. Ama goruldu ki kimse ilgilenmiyo bende yannarına gittim /dance felan yapıyorum. Bi ara cat diye mind control yedim. Allah dedim tamam simdi oldum. Vijj vijj vijj diye sesler gelmeye basladı heralde mage bufflaniyo bi pyroda yatıyomuyum diye denicek derken bi baktım ustumde 7 tane buff. Adamlar druidden tutta paladine kadar hepsi buffladı sonra mind controlden cıkardılar. Eheheu kendimi kullanılmıs gibi hissediyorum. Bu neydi ya ehuehue. Bu arada blessing of kings itemlarla beraber mi %10 bonus base %10 mu?[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ama bende intikamımı aldım gnome mageye shrink ray attım. davusanlar kadar oldu.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eeheh çok kötü bi durum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 :) baya eğlenceli olmuştur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: BonePART, 31 Ağustos 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Bu arada blessing of kings itemlarla beraber mi %10 bonus base %10 mu? total statlere yuzde 10[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehe zupermıs cıdden[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 valla ben yakaladigim low leveli critikleyeyinceye kadar sheep yapiyorum 10 dakka falan en az sen yine iyi gruba gelmissin tabi ara sirada farm yapanlari da iyilestirmek icin kullanmiyor degilim sheepi biraz dengesiz bi yapim var :)[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ahahah koptum abi olaya huzuha[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 süpermiş be :)[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Remus, 31 Ağustos 2005 14:47 tarihinde demiş ki: valla ben yakaladigim low leveli critikleyeyinceye kadar sheep yapiyorum 10 dakka falan en az sen yine iyi gruba gelmissin tabi ara sirada farm yapanlari da iyilestirmek icin kullanmiyor degilim sheepi biraz dengesiz bi yapim var :) 4-5 kereden sonra immune olmuyor mu ki?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Geçen katıldığım grupta aynı şeyi yaptık:) yolda rogue gördük lvl 38 mind control, bok, ai, druid buff, sta buff, shadow resistance. Arada baktık healthi azalıyor hemen mind control yapıp healliyorduk. Adam 5dk boyunca bow yaptı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben level kasarken,Everlookta bi aliance grubu beni mc ile alıp party arkadaşlarımı kesmişti onu hatırladım şimdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 beni dün adamın biri blackrockda lavlara fırlattı mind control ile :D[signature][hline]Furytear LvL 56 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: BonePART, 31 Ağustos 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Bu arada blessing of kings itemlarla beraber mi %10 bonus base %10 mu? Bu cümleyi okurken içtiğim kola burnumdan çıktı AUEHAEUHAEUHUH[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 uzaylılar seni ele geçirip 1-2 test yapmışlar puhaaaa :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yok immune olmuyorlar damage vermek gerekiyor :) zaten immune olunca frost nova falan atiyorum yine takiliyor gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar