colombus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Herkese selam Merak ettıgım konu elımde ıkı tana dvd fılm var ama bılgısayarda dvd playerım yok fılmler ı acmanın baska bır yolu varmıdır acaba ?Bır program yada herhangı baska bır sey herkese tessekkurler sımdıden....
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 dvd, cd ve dvd formatı okur. ancak cd, sadece cd formatını okur. hiçbir programla dvd-rom'a çeviremessin cd-rom'ları. yoksa şimdi dvd-rom diye birşey olmazdı.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 DVD rom u olan bir arkadaşının bilgisayarını bir geceliğine esir alırsan elindeki filmi divx e çevirip cd ye çekip izleyebilirsin.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 PS2 de sonuçta DVD var. PS1 yapmaz, dediğim gibi CD-Romlar DVD okumaz.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Tekniği brak fiziksel ayrımlar var bir DVD disk ve CD disk arasında.[hline]This Cat Scratches Free.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 dvd-rom alsın dvd write yapmıycak ki[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Öne çıkan mesajlar