Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gecen haftaki sorunu gene yaşıyoruz galiba dejavu O_o[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 türk telekom nasil bir seydir gecen hafta yapmadilarmi resmen rezalet ya aslinda cok güzel bir laf edilir bu durumda ama yeri deil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Türk Telekomla alakası yoktu geçen haftanın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 içinden soylicen o lafları sonra evde bagıra bagıra cok rahatlıyosun oyuna bi daha girmeyi deniyosun BOM 5k latency pauahhueh lvl 40 a da 30k xp kalmıştı bohuhu[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Absolut, 31 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: Türk Telekomla alakası yoktu geçen haftanın. sorun deil ben blizz e de kufur ederim :D[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Senden değerli mi ayıp ettin, Telekoma da küfret.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 zaten okullar acılıyo lvl 60 olamadım bide oyunda adamın biri demezmi bendede lag var pingim 95 oldu daha bi sinirlendim yok boyle bişi bende 400 ms olsa seviniyorum yaw[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Valla bende 500den aşağı ise farketmiyorum artık lag falan. Ancak 800 civarı falan biraz zor oluyor hele melee falan olursa. Bende gecen hafta instanceda 3500 latency ile ühüh derken bilmişin biri bende de 90 falan diyince topluca mobları bırakıp güldük adama. Diğer kişilerinde 100ms falandı o gün latency ama herkes memnundu hayatından. Bu arada acaba o 40ms latency ile falan oynamak nasıl bir histir yani çok farklı olur mu oyun onuda merak ediyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bence 40 msyle oynamayı cok merak ediyorum acaba o zaman flash heal gercekden 1.5 sn de atabiliyomusun yok yani 400 ms yle o zaman 3 sn cıkıyo :D[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 uctu gene yav off[signature][hline]LVL 56 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 off kine ne off[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Laggggggggggggggggggggggggg :([signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yav yapılırmı buyaa offf[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya lvl 40 olamadım deliricem millet hadi sm ye gel diyo 2k lag var ya offf lvl40 olmak nasip olmaz bize peh[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yav saat 2 de yoktu busıı yavv uhuu[signature][hline]LVL 58 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Latencyi gectim buun birde ha bire disconnect derdi var.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eski europe basliğina yazdıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 1k latencyle main healerlık yapıom gralım (kral deil gral)[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 berbat, oynanmıyor oyun resmen. lieutenant-commander zırhıyla wsg'de hava atayım dedim, madara olup çıktım. blizz'e de kafam girsin telekom'a, al birini vur ötekisine hatta. biri düzelse öbürü bozuluyor bunların..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 az once ciktim oyundan 300 civariydi . iyi gibi ama ortalamadan fazla .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kesin bunlarin arasinda gizli bir antlasma var cikaracam ben o antlasmayi hadi bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bugun bitti surda en fazla 4 saat daha oynayacam:) yarin insallah eskisi gibi olur yeni actigim low lvl karakterimi gelistiririm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Yok blizzin çinli farmer programı bizi etkiliyor. Her bakımdan sonra 2 gün pert nedir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya bu cinlilerden cok cektim ben shadowbane oynayanlar bilir:) Tosbagalar hep bi problem cıkarıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hello, On close inspection of these trace routes, and that it appears that the latency problems seem too situated to the same geo-graphical location from what we can see it looks like a possible Internet Service Provider problem. Please try contacting your ISP's and report this issue Geçen haftadan sonra halen isp diyorlar hadi hayırlısı. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-tech-support-en&T=143864&P=5 [Bu mesaj Gallant tarafından 31 Ağustos 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar