Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

genel lag sorunu ?

Twisty

Öne çıkan mesajlar

Valla bende 500den aşağı ise farketmiyorum artık lag falan. Ancak 800 civarı falan biraz zor oluyor hele melee falan olursa. Bende gecen hafta instanceda 3500 latency ile ühüh derken bilmişin biri bende de 90 falan diyince topluca mobları bırakıp güldük adama. Diğer kişilerinde 100ms falandı o gün latency ama herkes memnundu hayatından. Bu arada acaba o 40ms latency ile falan oynamak nasıl bir histir yani çok farklı olur mu oyun onuda merak ediyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

berbat, oynanmıyor oyun resmen. lieutenant-commander zırhıyla wsg'de hava atayım dedim, madara olup çıktım. blizz'e de kafam girsin telekom'a, al birini vur ötekisine hatta. biri düzelse öbürü bozuluyor bunların..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Hello,

On close inspection of these trace routes, and that it appears that the latency problems seem too situated to the same geo-graphical location from what we can see it looks like a possible Internet Service Provider problem.

Please try contacting your ISP's and report this issue

Geçen haftadan sonra halen isp diyorlar hadi hayırlısı.

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-tech-support-en&T=143864&P=5

[Bu mesaj Gallant tarafından 31 Ağustos 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...