elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 az önce manyağın biri tv'de "Fener çekebileceği en iyi kurayı çekti" dedi ?!![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Siz bu guruptan 10 puan alın ben boxerı sıyıracağım[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 slip?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 nolur tutmayacağınız sözler vermeyin bakın görüyoruz sonra millet nasıl hasıraltı ediyor haha. yok spor bölümüne girmem bi daha yok bilmemne :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Eh ekledim ben favorilere bi Fener 10 puan alsin bende sıyırıcam o sıyırana :D[signature][hline] a.k.a Burningred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 fener ayvayı yediiii:d[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Milan Sampiyonlar ligi final oynadı geçen sene zaten belli gücü PSV Geçen sene yarı final oynadı Schalke'de çok etkili takım bakalım Bu arada ilk maç Milanla deplasmanda bu çok kötü çünkü genelde nasıl başlanırsa öyle gidiyor[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: arc, 25 Ağustos 2005 18:29 tarihinde demiş ki: nolur tutmayacağınız sözler vermeyin bakın görüyoruz sonra millet nasıl hasıraltı ediyor haha. yok spor bölümüne girmem bi daha yok bilmemne :) ahah bu laf bana heralde.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kolay değil grup fikstür de çok ama çok önemli ve ilk maçın milan deplasmanı olması çok güzel.. van bommel barcelonaya transfer oldu mu bilen var mı?[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 oh oh super tuttuk milli takim da tutacak zaten... bu sene super geciyor valla keyiflendim vatan haini olarak[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 @jazzyjam olmuş, az önce starda bahsediyodu.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 25 Ağustos 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Takımımıza başarı dilerim. Ne olursa olsun zor bir grup olacaktı. Bu futbol bölümü nasıl bölüm yaa. Herkes birbirine laf atıyor birbirinden stres çıkarmaya çalışıyor. Bu tür muhabbetler hiç iyi olmuyor. Herkes birbirine laf yetiştirmeye çalışıyor. Yeter yaa herkes kendi işine baksın.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 psv güç kaybetti ama hala kolay rakip değil.[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 iyi dielim ii olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 haa bide maldini nin yanındaki topları açan adam gay di galiba maldini ye asılıp duruodu. ödüllerde yerini bulmuş bence.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Fenerin gruptaki tek rakibi Schalke.Diğerlerinden puan alması çok zor.Daha ilk maçta milandan fark yemesin de man utd. den yediği gibi, baika beklentim yok.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: sabonis, 25 Ağustos 2005 13:31 tarihinde demiş ki: milan/bayern chelsea/juve schalke/werder fb şunlardan birine düşseler de güzel bi 0 daha görsek heauh. ama 3. torbada schalke harici adam gibi takım yok, werder bile dandik maçlarını izledim kötü oynuyolar (5 atmalarına rağmen iğrenç oynadılar yani 4 gol bala göteydi) ah be 2. torbadaki en iyi 3. takımı çekti valla porto ve ajax'tan sonra fener. ama 1. ve 3. torbadan da en zorlardan çekti. güzel oldu güzel =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hala başarılar dilesemmi diye düşünüyorum heh.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Schalke'yi 3. torbaya koyanı ben :) FB 3. torbadaki en kaliteli takımı seçti bence ...Milan kurası fena sayılmaz bi Barcelona'dan daha formsuz ama bi bayern'den daha kaliteli ama sonuçta ne olursa olsun 1. torbadan baba bi takım gelecekti..2. torbadan ise bence Panathinaikos dışında hepsi zordu özellikle Chealse ve Juve..PSV her sene bi yapılanma içine giriyor bu sene tutarsa FB için sakat olur tabiki.Milan yan guruplardan Chealsea veya Barça gibi takımlarla eşleşme ihtimaline karşı son maçlarında beraberliğe oynayıp 2.liğe razı olabilir. Benim en çok korktuğum takımlar Lyon ve Chealse'ydi.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kazik rakipler gelmis fb'ye cok iyi olmus.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 9 puan ile gruptan 2. sırada çıkar fenerbahçe. takım tam randımanlı oynasa 1. de çıkarız ama neyse..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Pardon?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 LOL[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Gittiler milanı yendiler bide 1. cıktılar walla helal olsun fener grupta 3. olur herturlu.oda en fazla[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Ryan, 25 Ağustos 2005 23:13 tarihinde demiş ki: 9 puan ile gruptan 2. sırada çıkar fenerbahçe. takım tam randımanlı oynasa 1. de çıkarız ama neyse.. peki.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar