Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tank

Rock

Öne çıkan mesajlar

said:
Cuce, 29 Ağustos 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
NOOB TANK HOLD AGGRO YOU NOOB %&!!*½ Diye bağdıkları tipler varya insanları ha işte o benim bana bağırıyolar nedemni cunki öküz priest dmg meter'da sıra yapıcam diye mind blast atıyo, rogue aralıksız backstap, evis calışıyo mage desen ayrı dert lan iki dakka yavaş alt frost boltları derdin ne NEDNE GIERIYOSUN MILLETIN ARASINA AE ATICAM DIYE, Hunterlar ayrı bi dert pulla dersin adam aimed shot atar sonra uğraş dur neyseki kolay ölmüyolar son zamanlarda locklar başa dert oldu eskiden ne guzledi dmg veremezlerdi bizde mutlu mutlu takılırdık.

Tank işte kendi dmg'ı bi yana milletin dmg'ına bulaşan, aman addler'e dıkkat diye kıvranan ustuen kğfğr yiyip hala oynamaya devam eden tiptir, sunder armor'la tank olunsa ninemde olur ama ninemde sabır yok 90 yaşında hızlı yaşıyo artık rogue oynuyo o, benim vaktim cok sabırlıyım dayanıyorum.

lol cüce haklısında.misal bana iyi bi warrior verin scholoda tek basıma idare ederim gurubu hiç sorun olmaz. ama warrior kötüyse afedersin yanıma 2 priest ver gene wipe gene wipe...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

Druid'leri fazla hafife alıyorsunuz. Warrior kadar iyi tank olmaları elbette beklenemez, çünkü ellerinde threat sağlayacak skill sayısı az. Diğer taraftan warrior'daki bütün herşey bunun üzerine kurulu gibi..

Amma; Siyah ve beyazın arasında gri tonlar vardır. Bunları görmezden gelmeyin. Ben lvl 40-50'de (skiller oturmuş artık), bir çok iyi denecek warrior'dan daha iyi tank olan druid'ler ile oynadım. Priest'im ile, bir SM-run sırasında (tek bir defa bile, abartısız) tank olan druid dışında ne mage'e ne rogue'a heal atmadığımı bilirim -ki çıkınca adamı öpesim gelmişti.

Kısaca druid'ler warrior'lardan daha iyi tank olamasalarda; Ortalama bir druid, kötü bir warrior'dan kat kat daha iyi tank olur.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

ya SM run da ne war
biz SM yi hunterin petiyle tank oalrak bitirdik hemde 1 priest 2 warlock 1 hunter bide ben shaman olarka
olay level 60 inmstancelari
bende gayet tanklik yapiyorum shaman halimde
2 h deilde 1 h + shile dkullamsam gene yaparim

ama 60da deisiyo is[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 17.08.2005

THE GREAT OBSESSION
Sosyal ağlarda paylaş

Anlatmaya çalıştığımız şey şu: Tank olmak için armor yetmiyor. Druid'in aggro üretmek için yeterli skill'i yok. Dehşet armor'u oluyor, taunt da edebiliyor, ama aggro üretmesi warrior'dan kat kat yavaş. Ayrıca kalkan olmadığından dolayı block da yok. Block mortal strike ve benzeri bir sürü özelliği durdurabiliyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Taunt etsen ne olur aggro uretemedikten sonra.

Zaten memlekette ne kadar mage varsa su anasini sattimin frostbolt/fireball unu tam ben taunt ettigim anda atiyor, deliricem ya bugün uldamanda 2-3 yas yaslandim en az.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Aman aman uldaman kadar belalı bi dungeon olamaz ya warrior için, bi boss bölünür caoğalık diğer bossun peti sana stone gaze atar aggro'un sıfırlanır, öbürü osura osura add yapar, başkası bi curseler 400 bonuslu normalde 30 vuran scorch'lar yuzunden ölürsün kıl mage decurse atmaz "ben dd yim priest healsın" diye.

Hele son boss'da en son gelen 4 uber add'i neden tutmuysun dmeiyolarmı delleniyorum, lan onlların herbirinide köşana kadar ben değil tauntlayıp sunderlamamamı, siz bossu kesersiniz zaten.

Uldaman kadar yorucu bi dungeon yok valla hele grimlock yokmu, yiyorum magical stun'ı priest bağırıyo ordan taunt'la tauntla diye ulan bi dispel atsana önce =)[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

Aktif ve dikkatli olmayan bi warrior acayip küfür yer :) İçimden nasıl saydırıyorum bazılarına. Tek moba odaklanıyor yada sırf önlerindekine odaklanıyor bazıları deli ediyorlar beni. Healer olduğum için arkadayım,arkada addler beni yiyo warrior efendi kendi takılıyo ilerde.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

Bir de aggro alınca olimpiyatlara çıkmış gibi ordan oraya koşup zıplayan healer'lar var. Sanki ordan oraya koşunca mob bunlara vurmayacak yada daha zor vuracak. İstediğin kadar zıpla, istediğin kadar koş bir şey farketmiyor, e bari yerinde dur da warrior gelip alsın aggro'yu. Yok illa da ben koşcam diyorsan, o zaman warrior'un yanına git gözünün önünde zipla ki görsün.

Aggro'yu alcam diye mob'un peşinde koşarken, priest tam ters yöne koşuyor. O kadar çok olan bir şey ki, kafayı sıyırıyorsunuz.

said:
Sensible, 30 Ağustos 2005 01:56 tarihinde demiş ki:Healer olduğum için arkadayım,

Ayrıca healer arkada durur diye bir kural da yok. Hadi MC, BWL gibi özel pozisyon isteyen instance'ları dışarda bırakıyorum. Mobun 3 metre yanında durmakla, 10 metre yanında durmak arasında çok da fark yok. Uzakta durunda daha az aggro almıyorsun sonuçta, arada bir fark var: Mob seni aggro'layınca koşması gereken yol daha fazla oluyor. Bu da çok iyi bir avantaj sayılır doğru, bu süre içinde warrior'ın mobu farketmesi daha kolay ve size gelene kadar büyü atma sürenizden bir şey kaybetmiyorsunuz.

İyi bir tank kaçan mob'u rahatça görüp yeri geldiği zaman intercept ile aggro'yu rahatça geri alabilir tabii. Ama eğer tank dediğin gibi dikkatsizse, o zaman geride durmak yerine tam aksine warrior'a daha yakın durmak daha iyi bir çözüm olacaktır. En azından warrior görmekte zorlanan veya kötü oynayan biri olsa bile, 2 metre dibinde heal etmeye çalışan priest'e vuran mob'u görür.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cna, 30 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
Benim fikrim ; eğer druid tanklık için gereken armorları giyerse(defence olur,str olur),talentlarını ferrala verip %10 armor ve %12 str alirsa warr dan daha iyi tank olabilir.

warrior sadece ustundeki plate HP si yuksek diye tank olmuyor. Shield i aldiginda block u oldugundan parry sansi oldugundan istediginde ustune agro alabildiginden threat yaratan abilty leri oldugundan dolayi tank oluyor. Druid hic bir sekilde ustunde agro tutamaz. basar taunt u 3-4sn ustunde durur sonra kacar gider 3-5 priest mage oldurur mob bi daha taunt eder ancak. Warrior un Shield-block shield bash ivir zivir zilyon tane abilty si var tankken kullanabilecegi tanklik yapmasini saglayan.
Sosyal ağlarda paylaş

Tank demek, agroyu ustunde tutabilen kişidir.
bazı charlar belki strat scholoda agro tutaiblir.
ama asıl tank dedigimiz olay delidumrulunda soyledigi gibi 39 kisi arkadan bi mob a dps verirken, birbirini heal ederken, Mobu peşinde dolaştırıp şamar oğlanı eden warriordur

Benim gibi cogu oyunda tanklık tecrubesi olan bi druid mesela gayet rahat strat ta scholo da feral druid olmamasına ragmen tanklık yapıp agro tutabilir.
Ama nekadar iyi bi druid olursanda ol, istersen full def vs gearin olsun. [spo1=Mc de bu dmg ı trash mobdan yersin][/spo]
sonra noluyoruz diye ss alırsın[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 30 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
Abi cidden bak.
Priest olup da "off abi cok zor ya cok dikkat gerektiriyo" diyenlere warrior acsinlar diyorum.

warriorda priestta ayni . ikisi de party tecavuze ugradiginda suclanacak ilk oyuncular . daha sonra priest warrior u aggroyu almadigi icin , warrior da priest i iyilestirmedigi icin suclar . bu bakimdan priestla warrior arasinda bir kader birligi vardir ^^

warrior bence de daha zor o ayri ama sadece biraz daha zor .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 30 Ağustos 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
Bir de aggro alınca olimpiyatlara çıkmış gibi ordan oraya koşup zıplayan healer'lar var.

onu ben de yapiyorum ama warrior baktim uyuyor pesimdeki moblari gormemis ya da ilgilenmiyor . hoplaya ziplaya yanina gidiyorum etkili oluyor . combatin ortasinda birisinin kafasi inip cikiyor arada , kesin goruyor . uzaklara degil tankin yanina kosarsan iyi is yapiyor .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Karma gruplarin yapildigi strat brs vb gibi bolgelerde Tank olan warriorlar suclanabilir berki neden agro alamadiniz diye. Ama ust duzey bolgeler icin (mc bwl etc) gibi yerlerde asla tank suclanmaz. Kimse hicbir tanka neden bu bole demez. Eger tank olurse ve o gruptaki healerlarin hala manasi varsa ve hayattaysalar o zaman firca yerler. MT dediginiz adam takimin yildiz forveti Off tanklar ise assist golculer gibidir. Kimse cikipta MT ye sen isini dogru yapmiyorsun diyemez. Her zaman bir priest etc fazla bulunabilir ama bir Tank icin bu gecerli degildir. Guildinize yeni aldiginiz prieste ahanda bunu heal ediceksin yada support healer oynayacaksin diyebilirsiniz. Ama aldiginiz warriora olm gel bak ahanda karsinda onixya tut kertenkelenin kuyruundan tankla derseniz tum if nin diline dushersiniz.Bugun herhangi bir buyuk guild elindeki herhangi bir oyuncusundan vaz gecebilir ama asla MT den vaz gechmez. Birak MT yi OT lerden bile vaz gechmez. MT dediginiz OT dediginiz birakin OT yi warrior dediginiz adam kolay yetishmez cunki.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 30 Ağustos 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
Bir de aggro alınca olimpiyatlara çıkmış gibi ordan oraya koşup zıplayan healer'lar var. Sanki ordan oraya koşunca mob bunlara vurmayacak yada daha zor vuracak. İstediğin kadar zıpla, istediğin kadar koş bir şey farketmiyor, e bari yerinde dur da warrior gelip alsın aggro'yu. Yok illa da ben koşcam diyorsan, o zaman warrior'un yanına git gözünün önünde zipla ki görsün.

Aggro'yu alcam diye mob'un peşinde koşarken, priest tam ters yöne koşuyor. O kadar çok olan bir şey ki, kafayı sıyırıyorsunuz.
[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

rogue umda her instance a tank girerim ve taunt edemesemde verdiim dmg den aggro tutarım.staminya asıldığım için warriorlardan bile hp fazla olabiliyo.lvl 35 im şu an 1900 küsür hp var.geçen gün gnomeregan a girdiğimizde hatta ben tanklık yapmak zorundaydımda çünkü warrior bulamadıımızdan hem 28 warrior almıştık,hemde itemlarının rezaletliğinden dolayı lvl 32 priest in hp tinin yarısı kadar hp ti olmasıysı.4 lvl fark var ama 4 lvldaki gelen statlar en fazla 100 hp yapar sanırım.sonuçta warrior ın buffsız 930 hp priest in 1580 hp si olmasıydı. =)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...