Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni, kaliteli seri bilen?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
dreagloth, 16 Ağustos 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
Suikastçinin Çırağı 1. ve 2. kitap çıktı şimdilik.

biraz bahsedebilirmisin bu kitaptan..duymuştum da..hangi dünyada?..konusu?..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Mesaj tarihi:
Dünyası yeni ama klasik fk öğelerini bulundurmayan bir dünya yani büyü bildiğimiz gibi değil ve farklı ırklar az sayıda tutulmuş onun yerine birbirinden ayrı yaşayan ve farklılaşan insanlar mevcut. Benim bu kitapta en çok hoşuma giden şey savaştan çok daha fazla entrikalara yer vermesi.
[spo1=Konu]Konusu ise hüküm süren kralın varisi evlilik dışı bir çocuk yapar ve tahttaki hakkından vazgeçip saraydan ayrılır."piç" ise (ki daha sonra adı bu olacak) annesi ve onun babası tarafından bulundukları yerdeki kraliyet askerlerine teslim edilir 3-4 yaşında.Hikayenin ana konusu ise bu piçimizin birgün süikastçi olarak yetiştirilmeye başlanması. Süpri
zler var tabi ilk başlarda da atladım onları. :D [/spo][signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
Mesaj tarihi:
Zaman Çarkı başlamadıysan hatalısın demektir.Benim şimdiye kadar okuduğum ve hala okumaya devam ettiğim en doyurucu seri.12 ciltten oluşuyor.Her cilt 2 kitap ve her kitap 500 600 sayfadan yukarı oluyor.Dayanabileceksen başla derim.Ben 2 senedir okuyorum(3 olucak 2 ay sora)...Ama hala şaşırtabiliyor yazar.Zati yazarından imzalı kitabım bile var fanıyım :D...[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
--------------------------------------------------------------------------------
Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe

Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
------------------------------------------------------------------
Elfler toptur pipileri yoktur...
Mesaj tarihi:
wheel of time serisi 10 kitap orjinali. onun dışında şu an iki tane yan kitabı var. bi tanesi moiraine ve lanin tanışmasını, moirainein dragon rebornu aramaya başlamasını, aes sedai oluşunu vs anlatıyo. diğeri ise wheel of time dünyası hakkında genel bilgi veriyo. bunu daha okumadım ama lotrun silmarillionu gibi bişey. ben şu anda bi yan kitap okudum seridede 5. kitaptayım. wheel of time serisi başka serilere benzetirsek dragon lance, forgotten realmsten çok lotr a benzetebiliriz. daha böyle bir epic hava var. gerçekten çok saran bir seri. tabi her kitabı 1000 sayfalık 10 kitaplık seriye dayanabilirseniz =).[signature][hline]Fevaxium level 58 nightelf rogue of Wicked Priests
Mesaj tarihi:
Yüzüklerin Efendisi'nden sonra okuduğum en doyurucu seri(edebi olarak da konu olarak da)

Yorum getirdiğin için teşekkürler bu arada.

(edebiyat Öğretmenim de Lotr ve WoT okuyor bu arada elimde görünce merak etmiş WoT'u :) nerden bilsin garip ansiklopedi okumaya başladığını)(benden otlanıyordu ben okulu bitirdim nolcak merak ediyorum.)[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
--------------------------------------------------------------------------------
Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe

Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
------------------------------------------------------------------
Elfler toptur pipileri yoktur...
Mesaj tarihi:
said:
tunca, 22 Ağustos 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
wheel of time serisi 10 kitap orjinali. onun dışında şu an iki tane yan kitabı var. bi tanesi moiraine ve lanin tanışmasını, moirainein dragon rebornu aramaya başlamasını, aes sedai oluşunu vs anlatıyo. diğeri ise wheel of time dünyası hakkında genel bilgi veriyo. bunu daha okumadım ama lotrun silmarillionu gibi bişey. ben şu anda bi yan kitap okudum seridede 5. kitaptayım. wheel of time serisi başka serilere benzetirsek dragon lance, forgotten realmsten çok lotr a benzetebiliriz. daha böyle bir epic hava var. gerçekten çok saran bir seri. tabi her kitabı 1000 sayfalık 10 kitaplık seriye dayanabilirseniz =).

dragon reborn mu? Benim şu an oynattığım oyunun konusuna benziyor?! Anlatırmısın biraz?[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında!
Mesaj tarihi:
Nasıl yani bir oyun oynatıyorsun, yani en azından frp bilen bir insansın ve Zaman Çarkı`nı bilmeyip üzerine benim oynattığım oyuna mı benziyor diyorsun ? :D[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
Mesaj tarihi:
Zaman Çarkını tabiki duydum ama hiç romanlarını okumadım. 'Dragon reborn' benim şu anki campaignimin adı. İsim dikkatimi çekti ve benzer konusu olduğunu sanıyorum. 'Dragon reborn' hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim.[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında!
Mesaj tarihi:
Zaman Çarkını okumananı tavsiye ederim oynattığın camp. i çok geliştirebilirsin ayrıca bence şimdiye kadar türçeye çevrilmiş en güzel seri.Özet olarak eskiden yaşamış ve çağının en güçlü adamı olan Dragon lakaplı arkadaş kötüye karşı olan savaşında kaybediyor ve herkesi biçiyor, tüm sevdikleri dahil ve sonrada aklını kaçırıp dünyayı parçalamaya kalkıyor ama yemiyo tabi. :P Bizim dilimizde reenkarnosyon olayı ile bu arkadaş ve bunun gibi bir çok kişi zaman içinde başka vücudlarda diriliyor ve savaşa devam ediyorlar.Olayda esas oğlanın içine Dragon girmesiyle başlıyor. :D Tabi çok fazla yüzeysel geçtim.Olayın çok derin halini aşşağıdaki linkten bulabilirsin, ayrıca camp. setting ide almanı tavsiye ederim, ben aldım okudum yuttum, güzel bir kitap hazırlamış wizard.
http://www.tor.com/jordan/[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
Mesaj tarihi:
said:
Engin2, 26 Ağustos 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
Ben eragonu beğenmiştim ama daha ilk kitabı mevcut ikinci kitabı çıkmadı

Evet Eragon güzel bir seri ama yanlış hatırlamıyorsam yazılıyor hala ve kitabın orjinini aldığı Pern serisinin yazarı Anne McCaffrey dende aferin almış yazan çocuk.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
Mesaj tarihi:
Elaine CUnningham okumanı tavsiye ederim.içerik senaryo diyaloglar okurken sık sık güldüğüm çok iyi serileri var.
Şu an 3 leme olarak Danışmanlar Ve Krallar , Yıldızışığı ve Gölgeler serisi ve 6 kitaptan oluşan 4 kitabı türkçeye çevrilmiş olan Şarkılar ve Kılıçlar ı kesinlikle tavsiye ederim.Karakterler böyle biraz bomba olsada ustada kaleme alınmış senaryoları var kitapların.
Yalanlar Prenside güzel olabilir aslında ama Avatar üçlemesi biraz temelini oluşturuyor ve avatar üçlemeside biraz bayık olduğundan bayık gelebilir[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
  • Yeni Oluştur...