Necro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Evet beyler bu gün beklemekde olduğumuz son gün sanırım çarsamba sabahı kalkınca umarım indirebileceğiz beta da kapanıyor ve yeni bir server açılacağı gibi bir duyum aldım doprumudur bilemem :) birde sanırım serverlar b1 a1 gibi olmıyacak Sadece ares,beramus,dez,xig, yani tek serverlar gibi eğer böyle olursa lagdan oyun oynanmaz hala gelebilir. Yorumlarınız nelerdir?![signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 banane ben oyunu bıraktım :)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aynen bende bıraktım :)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya nerde ke geliyor. Siteye yazarlardı. Server söyle 2 dk da dupenin yapıldığını senin kulağına kadar duyurayım. :D yada server yarın kapanıyormuş 3 gün kapalı kalacakmış KE ye ön hazırlık diye yaygara cıkartam.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 nerden aldin bu duyumu?_[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yüksek Atış Kurul Toplantısı Açıklaması ; KE Yarın Sizlere Sunuluyor İlginizden Dolayı Teşekkür Ederiz Bol Beklemeler :D[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwart Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bende 1 Ay Sora Acılacak Die Biliyorum Hade Hayırlısı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Adamlar onun yöntemini buldular... Sitesinde okuduysan eğer sitede lag olmıcak kesinlikle.... Adamlar zaten bu oyunu o yüzden icat ettiler.. Bide bir duyuma göre KO yani Knight online gene devam edecek sadece üyeliği zorunlu paralı olcak... Bilgilerinize ....[signature][hline]Nick : VW Clan : Aswan Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : 15xxx Baş Düşmanlar : CoolTang,Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: electroreflex, 30 Ağustos 2005 01:24 tarihinde demiş ki: nerden aldin bu duyumu?_ Betta daki clanımdan birde solares ciddimisin paralı üyelik konusunda umarım cafelerden paralı üyelik fln alabiliris :( kredi karrtı yok çoğumuzun[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ne kadar gerçek bilemem... Aldığım bir duyuma göre Ko paralı olcak...[signature][hline]Nick : VW Clan : Aswan Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : 15xxx Baş Düşmanlar : CoolTang,Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 butun server ları bırlestırmelerı aslında guzel olur clan ayrılıklarını bıtırır aam bunun ıcın cok super bır server ın ve genıs bır harıtanın olması lazım lwl kasıp savasa hazırlanmak yerıne party arıyoz ole cok spot olsunkı party kıtlıgı cekmeyelım ısterım. oyunun hızmetını paralı yaptılar zaten kendısınıde paralı yaparlarsa cogu kısının oyunu bırakacagını dusunuyorum. ( ne kadar bagımlı olsada kart herkeste yok ) azten her az pren. alan lar ıcın bır dert yok bazıları ıcınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kredi kartı olsa durmam alırım yokki :S[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 walla ben onu bunu bılmem bu ares server i artık benım canımı sıkmaya basladı durduk yere dc olmaktan sıkıldım ya server i kapatsınlar komple yada server makınelerını mı degıstırırler baska bısıler mı yaparlar bılemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paralı olursa zaten oyun düzelir gibime geliyor.Ama player sayısı bayaa bir düşer.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 inşallah paralı olur bende kurtulurum küfür yemekten party pls>clan pls duymaktan.herşeyde oldugu gibi bu oyununda içine eden seviyesiz Türkler yani yabancıların gözünde değerimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 niee yaa offf credi kartım yok oynayamamm[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 İyi Şallah Hiç Açılmazzzz Ko olarak kalır[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 beyler isticekleri ucuz bir fiyattır şöyle diye duydum ben premium sahibi olucan veya en fazla 30 gün aralıkla knight cash kullanmış olucan.bence makul bi fiyat savaslara giren lvl 30 lardan savaşta lag ve disconnect olmaktan.tabi çok bışalmasıda kötü olurda herkesin güze lcharlarını bırakcagını sanmıyorum.13 yaş altından kurtulalım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 abi para prob deil kart yok çoğumuzda genelde 14-15 yaş arasındaki oynayanlar[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paralıya Dönünce Dupenin Heryoul Fixlenir ve İtem+Coin Res Atılmazsa Paralıya Dönmesinin Bir Manası Yok Çünkü Yüksek Clanlarda Dupe Yapıyor O Yüzden İTEM+COİN RES Mutlaka Şart Diyorum Ben.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 http://img354.imageshack.us/my.php?image=2005828133042asas3oa.jpg 4 gün evvel dedi bunu dedi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 o ne?[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 lvl 60+ na bedava olsun :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 o kadar hıslı 60 olamam yaa :D bi ara bi hurafe çıkmmıştı 50- :D banlanıyor die 2 günde 50 idim ^^ 60 pff zor akşama kadar :D[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ahuah o zamanlar ben de nasolsa gidio char die bırakmıştım oyunu :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar