Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 dedigimi yap baktin 1 saniyede gucun 1000 azalmis[yani dedigimi yapamamissin] x'e bas gg yaz :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Fellheart set olmak zorundami random mc itemli lock olmazmi kanka ?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 pek alakası yok ama 1mam zaten onun gerçek acc'ı. burayı takip eder de yazı yazmaz. yani ben kefilim o onun gerçek acc'ı neyse ya noldu ya magelere offff :( daha haziran ayında mageler ucuyordu... her classı yeniyordu. rank geldi, trinket geldi. bufflar geldi ve öyle gözüküyor ki bu da mage'e nerf olarak yansıdı. neyse forever mage diyorum. ve burada dungeon da mage ve warlock rağbeti konuşulmuş da ben şahsen dungeona ayak basmayan birisiyim. bg'de de mage'i tavsiye ediyorum. tabi buna karşı çıkıcak warlocklar. aynı şey bana olsa ben de mage'i savunurum aynen görüldüğü gibi. ama gerek wc tarihindeki yeriyle gerek oyundaki büyüleri ile falan mage'i daha çok seviyorum. warlock bana necromancer :) gibi geliyor. hoşlaşmıyorum...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya bu warlocklar shadow boltlarını kaç saniyede yapıyorlar. bildiğim kadarıyla 6 saniye. eğer öle ise. 31a/20f bir mage 6 saniyede shadowboltun atacağından daha fazla dmg üretebilir tabi resist mevzusu sinir bozucu ve pvp'yi matematiksel olmaktan çıkarıyor. sonuçta ortalama bir hesap ve tecrübe konuşuyor diye düşünüyorum yani rakamların ve uç olasılıkların çok da önemi yok diye düşünüyorum[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: muzcu, 31 Ağustos 2005 10:35 tarihinde demiş ki: ya bu warlocklar shadow boltlarını kaç saniyede yapıyorlar. bildiğim kadarıyla 6 saniye. eğer öle ise. 31a/20f bir mage 6 saniyede shadowboltun atacağından daha fazla dmg üretebilir tabi resist mevzusu sinir bozucu ve pvp'yi matematiksel olmaktan çıkarıyor. sonuçta ortalama bir hesap ve tecrübe konuşuyor diye düşünüyorum yani rakamların ve uç olasılıkların çok da önemi yok diye düşünüyorum ben talentle 2.5 sec oluo biliorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 2.5 dur o 6 sn olmaz yaw yapana kadar gidip su icerim gelirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 fireballun talentli en son haliyle cast süresi ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Talentli 3 Talentsiz 3.5 Presence of mind ile birlikde instant[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Nightfall çalışırsa instant oluyor sboltlar[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 nası yeniyonuz soullink li warlocku birde onu anlatın olurda keserseniz adamın petini 0.5sn void çıkarıp sacrifice yapıyor ne yapıyosunuz buna karşı felhunter a da 30sn cdli 4snlik silence geliyor zaten.bizim talent verip aldığımız felhunterda düz olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Dedikleriniz çok alakasız, yok frost bolt, atarım yok fireball atarım üzerim demo locku diyorsunuz.Bende size diyorumki itemsiz shadowu 75,diğer magic resistleri 60 olan ve üstüne soullinki olan ,felhunteri olan bir warlocku hangi mage yenebilir?Yok arcane power yaparım hede hödö...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 31 Ağustos 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 İyi bari bilen bi kaç kişi çıktı.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Walla warlock zevkli gibi ama genelde pet classlar cile bulbulum cile modunda oldugu icin cogu oyunda ben korktum acıkcası acmaya. Ama ben eger gruba caster lazimsa mage aliyorum once. 1 tane olsa yeter su yapsin diye. Gerisi full warlockda olsa olur herkesi soulstonelasinnar. Ama 1 tane mage kesin lazim su lazım cunku Bu arada mage icin 1 2 tusla oynuyo diyen arkadasa mage oynayan birilerini izlemesinini oneririm, ornek Razorjimmy, Griz, Chrounos. Adamlar barları kullanmıyo full bound tuslarla oynuyo, kafayı yiyolar. 2 3 tusla oynayan bi class warsa oda shaman. Ehuehue NERF MEEE.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar