Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ses

asas

Öne çıkan mesajlar

kesinlikle yapılabilir! bol bol müzik dinlemek, şarkı söylemek, şarkılara eşlik etmek- bu tarz şeyleri zaten yapıyorsundur ama nefes egzersizleri, vokal teknikleri, kafa sesi tarzı olayları da çalışman gerekiyor. bunun için de http://www.vocalist.org bu adresi şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten çok yardımcı oldu bana.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

Benım sesım su an guzel yanı metal grubu kurucazda arkla...Onun ıcın dedım daha da gelıstırme yontemı var mı..Ben bu arada 16 yasındayım ergenlıge zaten 14 yasında gırmeye baslamıstım...Zaten sesım bıraz kalınlastı bu 2 yılda fakat bole cok iyi oldu daha da degısmez ınsallah..
Sosyal ağlarda paylaş

Diaframla başla . Başka türlü olmaz . Stüdyo tecrüben var mı ? Mikrofon önünde insan ilk başta gıkını çıkaramaz . Ama önce diaframını geliştirmelisin . Göbeğini şişirir gibi nefes ver dışarı sonra 5 saniye tutup bırak . Her gün çalış bunu ve gittikçe daha uzun süre tut nefesini . Gel bana sana şan dersi vereyim .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...