kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 böyle bişi olsa gerek boşluk amaçsızca yaşamak kötü bişi hayat boş zaten yaşamaya da değmez ama merak ediyo insan ne olcak yarın felan diye hep merak zaten şimdi çıkıpta insanın başına ne gelirse meraktean taraktan esprisine karşı ilk ben yapayım dağılın şimdi[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Biraz acsan ya benım anlama kıtlıgım var[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Amaç doğrultusunda yaşamanın da bir yerden sonra zevki olmaz . Her an bir saat sonra ne olacağını bilmeden yaşamak da zevk verir . Amaçsızca gezmek de . Melankoli yapmışsın . Üzdün bak beni :((((([signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 gidiyom şimdi işim var boş ver zaten boş boş bo b...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 gökalp yine dertli bu akşam... sana bi tavsiye: BEKLE VE GÖR![signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Nese ben de uucam artık ya hayat boş doldurmak bize kalmıs yoksa bitmez bu hayat..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 fill in the blanks with the correct jobs.. *!kaçar*:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 şu gunlerde kermiti biraz hoşgörün bakem[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hayat bir boşluksa.. doldur beni pakize. ps:uykum geldi yatıom..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kafam girsin o boşluğa... yani hayata.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 git kendine bi iş bul uğraşcak zevk vercek hobi felan edin hayat boş evet ama insanına göre boş sen boşsan onu doldurmamışsan bu hayatın boşlugu degıl senın boşlugundur illada diyosan benım hayatımın anlamı yok.hede hödö intihar et.kurtar kendını.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bu konuyu bir süre bende düşündüm, üzerinden çok zaman geçti tabi.Düşüncelerim doğrultusunda verdiğim karar "AN'ı yaşamalıyım" oldu.Ve o gün bu gündür anı yaşıyorum.Yarın yok, endişe yok.Tabi tüm konularda değil.Okul, iş vs. konuları apayrı.[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: kermit, 31 Ağustos 2005 00:19 tarihinde demiş ki: böyle bişi olsa gerek boşluk amaçsızca yaşamak kötü bişi hayat boş zaten yaşamaya da değmez ama merak ediyo insan ne olcak yarın felan diye hep merak zaten şimdi çıkıpta insanın başına ne gelirse meraktean taraktan esprisine karşı ilk ben yapayım dağılın şimdi Merak etme hepsi geçicek... *!Basini oksar* Seker aliyimmi?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 üzülme spoileri oku... [spo1=oku beni]atalarımız, bi zaman demiş ki: fill in the blanks[/spo][signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Soulfly, 31 Ağustos 2005 00:29 tarihinde demiş ki: git kendine bi iş bul uğraşcak zevk vercek hobi felan edin hayat boş evet ama insanına göre boş sen boşsan onu doldurmamışsan bu hayatın boşlugu degıl senın boşlugundur illada diyosan benım hayatımın anlamı yok.hede hödö intihar et.kurtar kendını. boş adammı sandın beni sen ibişler sizi geçin dalganızı bakalım blank fdelanmış dağılın dedik size hala burdasınız Edit: dalga geçen sen değilsin soulfly cim anlayan anlar.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 31 Ağustos 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kermit sen abi river a git göl hah göl.. orda biraz zıpla kurba misali :-P ehue.. vallaha bende öyle hissediyorum nedir bu saat 10 da kalk gece 2 3 e kadar pc basında otur yeter bea.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar