Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Başlangıç olarak çıkan hatalar sona erdi arkadaşlar.Gönül rahatlığı ile oynayabiliyorsunuz ' Agent not avilabe ' artık bitti.Diğer küçük buglarda fixlenmiş durumda. Lvl21 yani elite sınıfına girenler için yeni death match türü olan Berserker bir maç yapıldı ve sadece Internation Edition yani bizim oynadığımız versiyon için geçerli şimdilik. Bu berserker'ın özelliği nedir ? Arkadaş bu berserker türünde oyunda bir kişi berserk durumdadır ve canı her saniye azalmakta ama vurduğunun en azından 5-6 katı damage veriyor.Berserker durumunda olan kişiyi öldürdüğünüzde berserker gücüne siz sahip oluyorsunuz.Fakat berserker oyun türünde fragleriniz karşılığında Experince almıyorsunuz veyatta ölünce experince gitmiyor. Kaynak : Gunz Online forumları[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Eh fazla bir şey yokmuş.Daha 21 e 6 LvL war.HeLe bi kasalım zaten 16 oldum sayılır bu gece de 17 olurum yarına 18 diyerekten 1 hafta sonra 21. Dediğin şey Berzerk olan kişi exp almıyo ama Berzerki öldürürsen exp alıyosun oylemi ?[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 agent no ava... hala var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Hayır hiçbir türlü exp almıyorsun[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Patchleme işlemi çok yavaş oluyor , sizde de öylemi ? Hiç bitmicek gibi sanki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Benim makinede sorunmu var.Patch yapmıyo ya.Walla akşama eve geldim açtım Gunz Online ı.Patchleme bekledim ama yok.Girdim direkt oynadım oynumu. aLLa aLLa.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ne güzel işte , eğer bir sorun yoksa ...zaten kisa bişey. toplasan 3 dk sürmez. biz patchliyozda ne oluyor , 7 saat oyuna giremedim dün, yogunluk yüzünden, millet abandi birden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar