Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bugün saat 18:00 itibari ile sigarayı bırakmış bulunuyorum. Zaten içkim filan hiç yoktu. Tek kötü alışkanlığım sigaraydı. Trabzondayken gecenin bi vakti otelden çıktım, yürümeye başladım, sigara yaktım sonra birden aklıma takıldı. "Ben neden gerizekalı gibi bu iğrenç merete ayda 140 milyon para ödüyorumki?" dedim. Düşündüm bi sebep bulamadım. Bugün saat 18:00 de cevap bulamamak canıma tak etti ve sigarayı bıraktım. Sinirliyim, canım sürekli yemek istio ama yinede mutluyum, sevinçliyim.. Darısı diğer içenlerin başına... :-)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 valla ne denir böle bi durumda bilmiorm ama söliceim tek şey umarm tekrar başlamazsın.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yalan olmasın? Ben tam sayi olarak 18 kere biraktimda ondan soruyorum...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 şu andaki gidişata göre yalan olacak gibi görünüo ama azmedicem bırakıcam[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 zaten canın sıkkındı sinirliydin neden sigarayı bırakıp sinirlerini katladın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Lonely, 30 Ağustos 2005 21:19 tarihinde demiş ki: ama azmedicem bırakıcam 9-14 arasinda bende bol bol kullandim bu lafi...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 öyle denir ama bırakması zordur umarım bırakabilirsin[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 o_O kutlarım yanlız kiloya dikkat et dehset kilo alcaksın. Sakın kararından vazgeçme[signature][hline]The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, and steal my pain away There's so much left to learn, and no one left to fight I wanna hold you high and steal your pain 'Cause I'm broken when I'm open Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bırakırsan helal.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: babysouL, 30 Ağustos 2005 21:21 tarihinde demiş ki: kısa marlboro gibisi yok ama sen bilirsin Hehe adamı kararından caydıracaksınız yani:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 darısı başıma. kısa marlboro felan da demeyin.. canım çekiyo.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Gerçekten güzel bir karar almışsın hem cebine hem cigerine bir ferahlık gelicektir umarım dün sabah en yakın arkadaslarımdan biri bana mesaj atmış bugun sigarayı bırakıyorum eger bir daha içtigimi görür veya döversen beni dövüceksin die :D Çok mutlu oldum aslında arkadasımın gerçekten cesaretli bir karar vermesi güzel bir duygu[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bırakmayı düşünmüyorum. Azmin ve kararından ötürü kutlarım.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 @babysouL : hacı böyle destek vereceksen ben almiim :-)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Apeiron, 30 Ağustos 2005 21:13 tarihinde demiş ki: tek şey umarm tekrar başlamazsın. +1 Bende bıraktım ama 2 sene oluyor dahada içmedim töbede ettim ama nargile icerim :) oanda bagılmlı olmamak icin 15 dakka sonra bırakırım :) tebrikler[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 arkadaşm sigarayı bırakmak için sigara yiyodu :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 tekrar söylüyorum darısı bizim başımıza[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Syn, 30 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki: arkadaşm sigarayı bırakmak için sigara yiyodu :D 19. da deniycem bende mantikli gibi.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: kermit, 30 Ağustos 2005 22:47 tarihinde demiş ki: tekrar söylüyorum darısı bizim başımıza amin...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Syn, 30 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki: arkadaşm sigarayı bırakmak için sigara yiyodu :D Gayet güzel bir yöntem. Ben düşünmüyorum fakat bırakmak isteyen arkadaşlar içilmiş sigara izmariti çiğnesinler bi daha sigara içmezler. [ Kendi izmaritleri tavsiye edilir ][signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bırakılamaz diye bisey yok gayette bırakılır ama sakın gunde 1 tane içiyim bisey olmaz deme neyse allahtan başlamadım sigaraya filan acaip mutluyum :) o yuzden başlamayın patiler sigaraya filan ;)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 başlayanlar zaten 1 tane içiyim tiryakisi olmam ben ya derler sonra nah olmazsın gülerim öyle diyenler hiç de içme felan demem eğer çok sevmiyorsam karşımdakini iç ya doğru olmazsın derim ama bakmışsınki 1 2 ay sonra paket taşır[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben seni gıcık ediyim mi =P hayatımda bir kere bile denemedim bi kere vişneliyi içmeye çalıştım dudağıma değdiği anda her yere kusmak istedim bir daha da denemem zaten çok gerekli & yararlı birşey değil =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kermit benimki 1-2 ay bile surmedi...[signature][hline]The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, and steal my pain away There's so much left to learn, and no one left to fight I wanna hold you high and steal your pain 'Cause I'm broken when I'm open Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar