Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator 3: Rise of the Machines - Geri sayım!

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
Sam, 11 July 2003 03:52 tarihinde demiş ki:
Terminator: I'm a cybernetic organism. Living tissue over metal endoskeleton.

terminator konusunda beni mat etmen için 40 kasa mermi yemen yemen gerek arcane bey.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
sen kendi kendini mat ediosun zaten
burada ben adamım tadında bişe yok ki kendini kandır

beni adamdan saymayanlar ise önce kendilerine baksınlar[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki:
gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya?

Sosyal ağlarda paylaş

arcane seni de yeniyoruz yeniyoruz güreşe doymuyorsun, nasıl kendimi mat etmişim? sen bu aralar iyi uçuyorsun hayırdır? ;)

sahne anlatılmaması konusunda popeye'ye katılıyorum ayrıca..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 11 July 2003 03:52 tarihinde demiş ki:
Terminator: I'm a cybernetic organism. Living tissue over metal endoskeleton.

terminator konusunda beni mat etmen için 40 kasa mermi yemen yemen gerek arcane bey.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

ben 50 kasa kadar yemisimdir herhal ama yinede t3 matrix karsilastirmasi yapmicak kadar normalim diyebilirim ki matrix i izledim ve lotr dan sonra yasadigim ikinci buyuk hayal kirikligi oldu,saygılarımla...[hline]Akik nem szeretika maeskakat,
Biz tosan egerek voltak etözö eletükben...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 14 July 2003 13:08 tarihinde demiş ki:
Bence lotrda matrix 2de harika. ne bekliyordunki hayal kırıklığına ugradın. sen yaz bir devam bir karar verelim hanginizinki daha iyi :)[hline]Kalplerdeki Kaymak
Asli

[Bu mesaj Absolut tarafından 14 July 2003 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]

gorusdur bu seninkisi saygı duyarim yalniz baskalarinin gorusune de saygi duysan sevinirim burda birbirimize laf atacaksak o ayri onu belirt ona gore cevap vereyim , devam niteliginde bir film azten genelde bakildiginda bekleneni vermez keza benim gorusum matrix 2 de ki tema nin yani sonucta olasiliklari bozacak tek seyin ask oldugu fikri idi ki olayi stinks hala getirende tamamen farkli bir boyutta uzanan bir filmin bu kadar basite indirgenmesi idi gecelim lotr serisine bu kitap okuyucunun hayalni genisletip kendi kendine kurmasi hatta yasamasini saglayan bir kitapdir bunu alip bir ask destanina cevirmek ise olayi baska bir boyuta tasimaktir , bir baska baslikta belirtigim uzre konuya karakterlerin kisiligine ve genel olarak kitabin ozune bagli kalinmadigi hatta karakterlerin huy ve yapilarinda kisiliklerinde diyelim eklentiler yapip normalde kitapta anlatilan ve insan aklinda yaratilan dusunceyi tamamen farkli olarak yansitmak (ki genel olarak elflerin bakis acisi insanlarin bu duzlemde yasayislari dwarf larin varligi ve diger turlerin belli bir uyum icinde ya da uyumsuzluk ortak kanilar olup her okuyucunun akilinda aynı turden izlenimler biraktigi icin) bunu deistirmek elbetteki kitabi okuyan ve seyreden kitle icin buyuk hayal kirikligi yaratiyordu gelelim nasil olmasi ki kanaatimce gerektigi bolumune evet cogu kisinin tersine ben hakli buluyorum bilumum parcanin kesilip atilmasina ki eger kesilmeseydi film 3 deil 6 film olacakti (ama zaten cogu kisinin tersine bilinenin tersine zaten 6 kitapdan olusur) ama sonucta tema ogeler ve olaylara bagli kalinmasi idi ve puh die ortaya var olmayan seylerin eklenmesi filmi love-action film temeline dayandirilmasi idi buyuk hayal kirikligi. simdi bu cevaptan sonra istedigin yargiya varmakta ozgursun ama bil ki dil uzatmak bunlardan yanlis secim olur ve komik duruma dusurur seni, saygılarımla ...
ps : tabi elestrilere veya gorus bildirimine karsi deilim de alaycilik fazla olmazsa sevinirim :)[hline]Akik nem szeretika maeskakat,
Sosyal ağlarda paylaş

ben matrix i de lotr i de sewdim..bi de sw war o ayrı konu :p
lotr tam istediim gibi olmuştu.
matrixin dewamı mıçar diodum ama wurdu kırdı bir yana adamın hala kafasında soru işaretleriyle çıkarabiliolarsa sinemadan sırf onun için giderim değer.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

konudan uzaklasmadan filmi seyrettim yeni bitti hatta ve biraz deisik buldum diye bilirim keza bir ust msg da da belirttigim uzre devam niteligi tasiyan filmler bekleneni vermz ama t3 vermis yanilmis olabilirim belkide veriyodur :) yok isin duzune bakinca t3 vermis vermesine de biraz fazla vermis hala cozmeye calisiyorum yarin sabah salim kafa ile iice yerli yerine oturtum kisisel gorusum ve elestirileri (ki sam alinmasin) pes pese siraliyabilirim :)
saygılarımla...[hline]Akik nem szeretika maeskakat,
Sosyal ağlarda paylaş

sozume nokta koymayi pek sevmem keza nokta olunca kesilirim .bak simdi ne yazsam die dusunuyorum klavye liemin altinad aktif olunca dur durak tanimak pek hosuma gitmezde hic olmazsa sureklilik kazandiriyor :)[hline]Akik nem szeretika maeskakat,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...