Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Salonlari gordukten sonra hakediyolar diyosunuz, turkiyedekilerin iki kati perdeleri var hayvanlarin :) Adamlarin 8.25 lik koltuklari (en ucuz) bizim VIP koltuklara esit, arkaya yaslanabiliyor, yanlari aciliyor falan. Yani verdiginiz apraya degiyo bi bakima. Gene de evet, icim burkulmadi degil o kadar parayi verirken.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Sintisyzer, 26 June 2003 15:55 tarihinde demiş ki: goz kırpmamak icin lens takmanız yeter bu arda canınız gatling laserları gorunce fallout2 oynamak istmedimi sizinde :)[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar itiraf ediyorum,evet,adamlara ate$ edince o ikiye yarilma olayi geldi gozumun onune ve sam geldi :)[hline]Leathas Level 34 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Dıdıdındıdın dıdıdındıdın[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 eh be hella biraz önce ben koyucaktım onu hatta koydum da beceremedim şebelek gibi sildim mesajı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Volfied, 07 July 2003 16:50 tarihinde demiş ki: arkaya yaslanabiliyor, yanlari aciliyor falan. Yani verdiginiz apraya degiyo bi bakima. bence yine de değmez[hline]To all these meaningless feelings I can't deal with in my life ! To all these greedy people trying to feed on what is mine ! You've got to feel your hunger and stop fucking with my mind ! I know it's time to leave these places far behind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 arcane ille görmeden konuşacaksın, sonra görünce kalacaksın öyle.. :-p The Terminator: I'll take care of the police. John Connor: Hey, wait! You swore! The Terminator: [smiles] Trust me. [hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 lam fiyat 2 misli isterse yanıma 2 tane yelpazeli hatun koysun nası para dayanır o fiyata cüzdan[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 iyi de burada bahsi geçen film terminator 3, legally blonde 2 değil ki.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ee ne fark eder ? sinema ücreti filme göre mi ki lol[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 okuma ve anlama özürlüler için mesaj bülteni :) ya-ni t3 e ver-di-ği i-çin pa-ra-sı ben-ce bo-şa git-me-miş, şu sı-ra-lar oy-na-yan baş-ka bir fil-me git-se ay-nı fi-kir-de o-lur-dum se-nin-le. sadece el kadar sinemada 20$'a izleme olanağım olsa gene pişman olmadan veririm o parayı t3 için.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Sam, 07 July 2003 19:56 tarihinde demiş ki: okuma ve anlama özürlüler için mesaj bülteni :) ya-ni t3 e ver-di-ği i-çin pa-ra-sı ben-ce bo-şa git-me-miş, şu sı-ra-lar oy-na-yan baş-ka bir fil-me git-se ay-nı fi-kir-de o-lur-dum se-nin-le. sadece el kadar sinemada 20$'a izleme olanağım olsa gene pişman olmadan veririm o parayı t3 için.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 t3 girsin o zaman sana başka bişey diyemiyorum .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 benim bir alıp veremediğim yok ki t3'le, sana girsin esas.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Bende t3 ıcın 3 katı fazla verırım.Arkadas matrix ıcın beles bılet vermıstı gıtmemıstım. Iyıkıde gıtmemısım. Terminator gıbı fılm varmı be.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Neo Terminatoru yer beeee. Ama yeni T3deki kızda Trinityi harcar. Neo vs T3yenge tam birbirine rakip olurlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 neo o gemideki protein zengini bulamaçtan 40 fırın yesin önce.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 o para değmez ayrı... bi de orda 10 dakka ara filan yok. altına işiyosun.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Kabul edın ıste t3 matrix'ı dover :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 nası yener yaa? adama kursun bile işlemio adam efsun master aka neo borumu ;) neyle oldurcen neo yu artık superman gibi ucuyoda,kursun desen islemio,adamı yoketmek ne ile mumkunki? ben döverimde o ayrı bi konu tabe heuıe..[hline]open ur eyes open ur mind.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 yapmacık dünada ben de kurşunları barbunya gibi yerim, gelsin gerçek dünyaya da terminator gibi kurşunları yesin göğsüne sonra görelim biz neo'yu.. John Connor: Does it hurt when you get shot? Terminator: My sensors detect injuries. The data could be called 'pain'. neo habire kurşunlardan kaçmaya, durdurmaya çalışıyor. delikanlı adam kurşunu yer ve tınmaz, esas marifet budur..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 delikanlı adam demişsin de robotlar adam olmuo biraz :)[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Terminator: I'm a cybernetic organism. Living tissue over metal endoskeleton. terminator konusunda beni mat etmen için 40 kasa mermi yemen yemen gerek arcane bey.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 *!izlemiştir...Çatır çatır geçer havasını ;)* Yandaaaan... Off...Arni abi ile XT nin kapışması manyaaak bişi olmuş.. Hele Bir tuvalette dövüş sahnesi var ki,obaaa dersiniz ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 half gozluk nasildi :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ha iste terminatior abi delikanlia dam degil de arcane mi delikanli lan adamin gozluklerini kirdigin an siciyo agzina[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 euheuh Süperdi Volfi orası yaa :)) Hele Yıldızlı Gözlüğü alıp taktığı zaman ilk yattım yere ehe XT nin arabadaki müzikle basmasıda süperdi ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar