Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dişler İptal!

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

parayı verebılıosan porselen kaplatsana hepsine? zaten sağlam kalmamış gibi.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 20 li yaş dişlerimi daha çıkmadan aldırdım,aldırmak zorunda kaldım-tel tedavisi görüyordum-Korkunçtu,inanılmaz ağrılar çektim(korkutmak gibi olmasın)Ama şimdi mutluyum,ağrı sızı kalmadı(nispet gibi olmasın) :) Ama yinede en sağlıklısı 20 li yaş dişlerini çıktıktan sonra çektirmek bence...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Bende tam bılmıyorum ama gecen sene dısım cok fena agrıordu su arka taraftakı buyuk dıslere nedenırdı unuttum onlar bı tanesı curumustu ..Baya bi agrı yaptı doktora gıttım..Dısı kurtarmaya calısıcam dedı....Kanal tedavısı yaptıgını soledı de pek bır sey olmuyor yada doktorun elınden mı bılmem ama sadece bıraz daha uzun surdu ısım o kadar yanı dıslere ıgne gıbı bır sey takıyordu fakat hıc bırsey hıssetmıyorsun..Sadece bıraz zaman alıyor..Kopru fakat bıraz kotu olmadım ama...[signature][hline]
Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Sosyal ağlarda paylaş

pekala...

Yiğit Arda "Khaldun" TÜRKOĞLU vs. Hayrettin "Diş Hekimi" Azizağaoğlu

Round 1 ( 17 Ağustos Çarşamba )

- İlk sayfada sayılmış olan teşhisler yapılır
- Ön kırılmış dişler ve sağ alt arka diş için ön hazırlıklar yapılır

Round 2 ( 18 Ağustos Perşembe )

- Sağ alt arka dişe dolgu yapılır
- Sağ üst 20 yaş dişi çekilir
- Sol üst arka çiğneme dişinin ( içten kırılmış olan) içi boşaltılır
- Tüm bunlar yapılırken sol üstte ve altta 2 tane daha sorunlu dişe rastlanır, bunun kutlaması yapılır...
- Bu arada içi boşaltılmış olan dişteki sinirin daha önceden alınmış olduğu düşünülürken çığlıklarım üzerine bir kez daha gözden geçirmeye karar veriliir

Round 3 ( 19 Ağustos Cuma )

- Şüphelenilen dişin röntgeni çekilir, sinirinin alınmamış olduğu görülür.
- Dolayısıyla bu diş üzerinde kanal tedavisi uygulanır
- Hazır o bölge uyuşturulmuşken sol üstteki 20 yaş dişi de çekilir.
- Kanal tedavisi uygulanan dişin ölçüleri alınır.

ilk 3 round bu şekilde gelişti. Açıkçası narkozu aldıktan sonra hiçbirşey hissetmedim, çok da rahattım yani ama akşamları biraz sıkıntı yarattılar. Kanal tedavisi aslında korkulduğu gibi bir şey değil, sonradan hiçbir şey hissetmiyorsunuz zaten...yapılırken de narkozu aldığınızda gayet rahat bir şekilde geçebilir
20 yaş dişleri de narkozu aldığınızda çekerken sorun yaratmıyor ancak çekildikten uzun süre sonraya dek kanıyor, kendi adıma bir türlü durduramadım kanamayı 2 diş de çekilirken, ertesi güne dek kanadılar...bir de diş eti parçaları dolaşıyor ağzınızda, iğrenç bir duygu açıkçası o da, tavsiye etmiyorum kimseye

4. round büyük ihtimalle yarın, olmazsa ertesi gün
kanal tedavisi kalmadı galiba büyük ihtimalle, 1 tane daha 20 yaş dişim çekilecek, dolgular, kaplamalar falan da cabası

bu arada dişlerim konusunda tek bir şanslı yönüm var, bütün bu yaşadıklarıma rağmen hiçbir zaman tel takmaya ihtiyaç duymadım, içten rezil olsalar da, dıştan çok hoş duran dişlerim var yani=)

şimdiye kadar ölmedik, şu andan sonra da bir şey olmaz sanırım=), yani inşallah=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

daha degil=)

dogru, en beterleri gitti açıkçası, 1 tane 20 yaş dişi kaldı şu anda sadece sorun yaratabilecek

ama o kadar kötü ki, adam bir tane dişle uğraşırken yanındakine bakıyor "bu da çürümek üzere, ilgilenmek lazım" diyor, yıkılıyorum açıkçası

sol taraf tamamen iptal zaten, şu anda yemek yiyemiyorum o tarafla[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bende daha 1 hafta önce gittim dişçiye..benimde öle diş fırçalama alışkanlıım yoktu ama dişciye gidip bakımı yaptırdıktan sora geldi alışkanlık.
-benimde öd üst diş kırıktı..kaplama yapıldı..
-sol alt azı dişi çürüktü porselen dolgu yapıldı.
-3 tane diş taşı vardı.temizlendi.
-ve tartarlar aldı başını gitmişti.temizlendi.
-dizler sapsarıydı..beyazlatıldı...
kendimi şuan inanılmaz rahat hissediyorum..18 yaşına girdim ama bu yaşıma rağmen tel takcam..çünkü alt dişlerimde çarpıklık var ve insan kendini rahat hissedemio....[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi senin dişere istanbul belediyesinin falan bi el atması lazımmış o ne öyle ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...