Padishah Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 babama gelın :) profdur kendısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Valal gittim 20 yas disimi cektirdim bugun deli gibi tirsiyodum ama hic acimadi valla sasirdim kaldim bu muymus 1 haftadir stress yaptigim dedim :) Tesekkurler Dentistanbul :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 parayı verebılıosan porselen kaplatsana hepsine? zaten sağlam kalmamış gibi.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 *!Misvak Mod On* Her zaman kullandım yinede kullanıyorum. Bembeyaz dişler sağlıklı gülüşler. Aynen öyle . Tavsiye ederim.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Valla 20 li yaş dişlerimi daha çıkmadan aldırdım,aldırmak zorunda kaldım-tel tedavisi görüyordum-Korkunçtu,inanılmaz ağrılar çektim(korkutmak gibi olmasın)Ama şimdi mutluyum,ağrı sızı kalmadı(nispet gibi olmasın) :) Ama yinede en sağlıklısı 20 li yaş dişlerini çıktıktan sonra çektirmek bence...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 şanslı azınlıktanım, 20 yaş dişlerim yok. hatta üst çeneden 1 diş de eksiğim var. =D tel takıyorum 7,5 aydır... hadi bakalım... sonu güzel olcak diye sırf o da. zaugnacım istersen beraber gideriz dişçiye =) olmaz mı?[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Benim 20'likler 3 sene geç geldi ama olsun :) Acı falan yaratmadı ama acaip kaşındı.Neyse büyük büyük geçmiş olsun.Diş ağrısı en beterlerindendir.Direk beyne vuruyor utanmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 köprü olayı nedir tam bileniniz varmı :) tırsıyorum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bende tam bılmıyorum ama gecen sene dısım cok fena agrıordu su arka taraftakı buyuk dıslere nedenırdı unuttum onlar bı tanesı curumustu ..Baya bi agrı yaptı doktora gıttım..Dısı kurtarmaya calısıcam dedı....Kanal tedavısı yaptıgını soledı de pek bır sey olmuyor yada doktorun elınden mı bılmem ama sadece bıraz daha uzun surdu ısım o kadar yanı dıslere ıgne gıbı bır sey takıyordu fakat hıc bırsey hıssetmıyorsun..Sadece bıraz zaman alıyor..Kopru fakat bıraz kotu olmadım ama...[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 iğne olayını bilmiyordum ben normal kaplama gibi takacak diye düşündüm. iğneyi duyunca tırstım. çünkü kanal tedavisi yaptırmamak için çektirmiştim o dişimi. yani o iğnelerden kurtulmak için, bu sefer 2 katı fazla iğne olacak sanırım :([signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Igne acıtmıokı dısı sadece agzının seklı kayıo takınca ama bı acı falan cekmıosun ole duruo korkucak bı sey yok ama kopru sanırım daha kotu....[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hayatımda hiç diş sorunum olmadı..aman aman çok kötüğ bşy..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Benim de 20 yaşlar yeni çıkıyor, onlarım hemen mi çekilmesi gerekiyor Bir de kaplama dolgu falan kötü durmuyor mu ya, ben de gitsem 3-4 tane diş gitcek off...[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Valla 20 yas dıslerı buyudugunde dısın seklını bozuyor kaydırıyor yanı bır doktora gorun oda sana su zman cekerız der halledersın..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 pekala... Yiğit Arda "Khaldun" TÜRKOĞLU vs. Hayrettin "Diş Hekimi" Azizağaoğlu Round 1 ( 17 Ağustos Çarşamba ) - İlk sayfada sayılmış olan teşhisler yapılır - Ön kırılmış dişler ve sağ alt arka diş için ön hazırlıklar yapılır Round 2 ( 18 Ağustos Perşembe ) - Sağ alt arka dişe dolgu yapılır - Sağ üst 20 yaş dişi çekilir - Sol üst arka çiğneme dişinin ( içten kırılmış olan) içi boşaltılır - Tüm bunlar yapılırken sol üstte ve altta 2 tane daha sorunlu dişe rastlanır, bunun kutlaması yapılır... - Bu arada içi boşaltılmış olan dişteki sinirin daha önceden alınmış olduğu düşünülürken çığlıklarım üzerine bir kez daha gözden geçirmeye karar veriliir Round 3 ( 19 Ağustos Cuma ) - Şüphelenilen dişin röntgeni çekilir, sinirinin alınmamış olduğu görülür. - Dolayısıyla bu diş üzerinde kanal tedavisi uygulanır - Hazır o bölge uyuşturulmuşken sol üstteki 20 yaş dişi de çekilir. - Kanal tedavisi uygulanan dişin ölçüleri alınır. ilk 3 round bu şekilde gelişti. Açıkçası narkozu aldıktan sonra hiçbirşey hissetmedim, çok da rahattım yani ama akşamları biraz sıkıntı yarattılar. Kanal tedavisi aslında korkulduğu gibi bir şey değil, sonradan hiçbir şey hissetmiyorsunuz zaten...yapılırken de narkozu aldığınızda gayet rahat bir şekilde geçebilir 20 yaş dişleri de narkozu aldığınızda çekerken sorun yaratmıyor ancak çekildikten uzun süre sonraya dek kanıyor, kendi adıma bir türlü durduramadım kanamayı 2 diş de çekilirken, ertesi güne dek kanadılar...bir de diş eti parçaları dolaşıyor ağzınızda, iğrenç bir duygu açıkçası o da, tavsiye etmiyorum kimseye 4. round büyük ihtimalle yarın, olmazsa ertesi gün kanal tedavisi kalmadı galiba büyük ihtimalle, 1 tane daha 20 yaş dişim çekilecek, dolgular, kaplamalar falan da cabası bu arada dişlerim konusunda tek bir şanslı yönüm var, bütün bu yaşadıklarıma rağmen hiçbir zaman tel takmaya ihtiyaç duymadım, içten rezil olsalar da, dıştan çok hoş duran dişlerim var yani=) şimdiye kadar ölmedik, şu andan sonra da bir şey olmaz sanırım=), yani inşallah=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Oh ne guzel kurtuldun :)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 daha degil=) dogru, en beterleri gitti açıkçası, 1 tane 20 yaş dişi kaldı şu anda sadece sorun yaratabilecek ama o kadar kötü ki, adam bir tane dişle uğraşırken yanındakine bakıyor "bu da çürümek üzere, ilgilenmek lazım" diyor, yıkılıyorum açıkçası sol taraf tamamen iptal zaten, şu anda yemek yiyemiyorum o tarafla[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 geçmiş olsun.. bende kanal tedavisi oldum yeni, 50 ytl ye anlaştık kadınla..85 ten ii indim valla:) öğrenci indirimi,hede indirimi die yüzsüzlük yapraktan:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 @Zaugna valla bende 1 curuk var dıye gıtmıstım 3 sene once doktora adam once 4 curuk var dedı adam dısımı destıkce yenı dıslermı curuklermı kesfedıosa artık:) 7 curuk cıkmıstı sonunda ...[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 @ khaldun eşek! yakında düzeltilcek dişin kalmazsa görürüm ben seni =P[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 fırçala dişleri bundan sonra. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben de 32 dış var,4 ü önceden çürümüştü, şu 20 yaş dişleri sağlam bişeyse dolgulu dişleri çektirip, 20 leri onların yerine kaydırmak iyi olur :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende daha 1 hafta önce gittim dişçiye..benimde öle diş fırçalama alışkanlıım yoktu ama dişciye gidip bakımı yaptırdıktan sora geldi alışkanlık. -benimde öd üst diş kırıktı..kaplama yapıldı.. -sol alt azı dişi çürüktü porselen dolgu yapıldı. -3 tane diş taşı vardı.temizlendi. -ve tartarlar aldı başını gitmişti.temizlendi. -dizler sapsarıydı..beyazlatıldı... kendimi şuan inanılmaz rahat hissediyorum..18 yaşına girdim ama bu yaşıma rağmen tel takcam..çünkü alt dişlerimde çarpıklık var ve insan kendini rahat hissedemio....[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Abi senin dişere istanbul belediyesinin falan bi el atması lazımmış o ne öyle ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kotu yaa bende bılıor moldum kanal tedavısı ıgrenc bı duygu o sınırler alınrken uff ne acı cekıosn yaa[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar