Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Perl Menu Bar ?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Perl Menu kullananlara bir sorum var;
target ekranında target ın portresi yerine LvL+Class ın daha buyuk bi görüntüsünü nasıl alabilirim.?
Add on un sayfasına vb yerlere baktım bulamadım( bi videoda görmüştüm o sekilde olabilirliği kanıtlı yani)
simdiden tskler![signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:

Şimdi sana 2 tane perl unit frame ss si göstercem hangisini gördüğünü bana söle ok mi?
Bu bir
bu iki

bunların ikiside perl unitframe ama farklı kişilerin yorumladığı şekilde.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...

[Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 28 Ağustos 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Üsttekine daha yakın bişey, target portesi yerine essek kadar bi class iconu olsun istiyordum. gerçi gözüm alıstı simdi biraz.
Genede çoklu pvplerde bilhassa class icon u çok küçük kalıyo, pembe saçlı gnome hatun ,mage olmuyo hersefer :P MS yedikten sonra algılıyorum class ı.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
nymbia olanda class ikonlarını büyütemiyor kendisi ama belki addonun kodlarında değişiklik yaparsan büyüyebilir[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
Nymbia versiyonunu denedim gerçekten arayüz çok hoşuma gitti, ama çözemedigim bir iki birşey var. MT'yi nasıl ayarlıcaz, birde raide girdigimde bir türlü partyleri hareket ettiremedim kafalarına göre çıkıyolar ekranın bir köşesinde üst üste gibi..
Mesaj tarihi:
/perl help diyince kullabilicegin komutların dökümü ekranda gözükür. bunnarın içinden /perl unlock yazarsan bütün barların yerini değştirebilirsin işin bittikten sonrada /perl lock la tekrar kitlersen iyi olur tabi[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
  • Yeni Oluştur...