Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Perl Menu kullananlara bir sorum var; target ekranında target ın portresi yerine LvL+Class ın daha buyuk bi görüntüsünü nasıl alabilirim.? Add on un sayfasına vb yerlere baktım bulamadım( bi videoda görmüştüm o sekilde olabilirliği kanıtlı yani) simdiden tskler![signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 /perl menu den : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 /perl menu den olmuyo zaten :) olsa neden sorim :D
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 [Bu mesaj EarS tarafından 28 Ağustos 2005 10:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Hangi frame addon kullandıysam hep bir sorunlar yaşadım. Discord unit frames'te bişeyler oldu, perl'de party'dekilerin görünmemesi yada çıkınca takılı kalması gibi sorunlar oldu.. En sonunda özüne döndüm bende..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 perl de party frame leri düzeltmek için ctraidassist yükleyip hide old party frames i işaretleyin
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 işin özüne dönmek iyidir :) hem ciddi bi fps artışıda sağlar.[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Şimdi sana 2 tane perl unit frame ss si göstercem hangisini gördüğünü bana söle ok mi? Bu bir bu iki bunların ikiside perl unitframe ama farklı kişilerin yorumladığı şekilde.[signature][hline]TABU Kelime: KırbaçAnlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...[Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 28 Ağustos 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Üsttekine daha yakın bişey, target portesi yerine essek kadar bi class iconu olsun istiyordum. gerçi gözüm alıstı simdi biraz. Genede çoklu pvplerde bilhassa class icon u çok küçük kalıyo, pembe saçlı gnome hatun ,mage olmuyo hersefer :P MS yedikten sonra algılıyorum class ı.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 nymbia olanda class ikonlarını büyütemiyor kendisi ama belki addonun kodlarında değişiklik yaparsan büyüyebilir[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 banada öle geldi, amcam koreli zaten onlardan hersey beklenir :D
TheFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Nymbia versiyonunu denedim gerçekten arayüz çok hoşuma gitti, ama çözemedigim bir iki birşey var. MT'yi nasıl ayarlıcaz, birde raide girdigimde bir türlü partyleri hareket ettiremedim kafalarına göre çıkıyolar ekranın bir köşesinde üst üste gibi..
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 /perl help diyince kullabilicegin komutların dökümü ekranda gözükür. bunnarın içinden /perl unlock yazarsan bütün barların yerini değştirebilirsin işin bittikten sonrada /perl lock la tekrar kitlersen iyi olur tabi[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN
TheFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Buldum saol, ne varsa shamanda var gördügünüz gibi :)
Öne çıkan mesajlar