Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Windows'un DLL'lerinden biri kaybolduydu, düzelteyim diye setuptan onarma falan yapmaya kalktım. Ama setup yüklü Windows bulamadı. Neyse baştan başlattım bilgisayarı. Windows açılmadı bilmemne dosyası eksik diye. Format attım yükledim. 2-3 reboottan sonra gene yamuldu. Bir hafta boyunca format-installl falan uğraştım. En sonunda tüm hard diske (iki partitiona bölmüştüm zamanında, formatı hep birine atıyordum) format atayım dedim. %100'de hata verdi. Reboottan sonra şöyle bir hata verdi: SMART Failure predicted on primary master: Maxtor 6E030L0 WARNING: Immediately backup your data and replace your hrd disk drive. A failure may be imminent. Bu hatadan sonra Windows'u kurmaya kalktığımda "şu dosya kopyalanamıyor, bu klasör oluşturulamıyor" gibilerinden hata vermeye başladı. Şimdi bu HDD'yi düzeltmenin yolu var mı? Yoksa yenisini mi alacağız?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 fdiskle tekrar birleştir filan bişiler yap ben yapmıştım zamanında[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Formatı hızlı olarak atmıyorsun dimi? Yavaş olarak atman gerekiyor formatı o durum da.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sorunu çözmek için önce hdd deki partitionları sil. bilgisayarı resetle. tekrar partitionları oluştur. tam format at. eğer bunuda yemezse yine aynı sorun varsa ide kablosunu değiştir. sorunun muhtemelen düzelir ama düzelmiyorsa git yeni bir disk al :)[signature][hline]Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir... bazen küçük bir an için ömür verilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sunye zaten partitionları silmiş tüm hardiske format atarken %100 de hata verdi diyor okumuyormusun? ad sector olusmus bence. düzeltenler oluyor ama tekrar sorun cıkarailir..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 tam format - hızlı format ne demek bunlar nasıl yapıcas tamını[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 XP cd si ile atıyorsan formatı; sana şu seçenekleri sunuyor NTFS sistemi ile format at (Çabuk) NTFS sistemi ile format at FAT32 sistemi ile format at (Çabuk) FAT32 sistemi ile format at Çabuk yazan hızlı format olmuş oluyor, diğeri ise tam format Aklıma bunlar geldi şimdilik[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 format c: (uzun) format c:/q eklersen cabuk format atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar