raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Benzer bir tool olup olmadıgını bılmıyorum ama UI'lerime cok onem verdıgım ve ui_update isinin artık bay vermesinden dolayı oturup bir tool yazmaya basladım; Sanırsam 3-5 gun ıcınde bir deneme surumu cıkaracagım. Su anda bir screenshot vermeyi uygun gordum. ne dusunuyorsunuz? UI_Assistant su an ıcın interface directorynızı okuyup, toc dosyasında bilgilere gore versiyon kontrolu yapan ve otomatik update etmeye calısan bir yardımcı.. İlk etapta aklınıza gelen istekler neler olabilir?[signature][hline]Da SiteDa Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sanırım Icon Legend da UO_Assistant yerine UI_Assistant yazacaktın ? :)[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ui lerin yeni versiyonlarını kendisi bulup kurabiliyomu bu program ? yada bitince yapabilcekmi[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: yevaud, 23 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki: ui lerin yeni versiyonlarını kendisi bulup kurabiliyomu bu program ? yada bitince yapabilcekmi evet amac aynen oyle, mod developerların modun toc dosyasına 2 satır eklemesi sayesınde bu mumkun olacak.. wispy: farketmemistim :)[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Gayet güzel olmuş valla,tebrikler[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hahah süper ozaman gerçekten büyük kolaylık ama nerden çekmeyi düşünüyosun yeni versiyonları ? ui.worldofwar.net ? önce adminlerle bağlantı kursan onlarda desteklerse programı bütün developerlar destek verir[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: yevaud, 23 Ağustos 2005 19:04 tarihinde demiş ki: hahah süper ozaman gerçekten büyük kolaylık ama nerden çekmeyi düşünüyosun yeni versiyonları ? ui.worldofwar.net ? önce adminlerle bağlantı kursan onlarda desteklerse programı bütün developerlar destek verir isin aslı su, oncellikle ui.worldofwar.net ,cursedgaming ile kontakt kurmayı dusundum.. sonradan bunu ertelemeye karar verdım su anki cozum cok basit. bildigimiz gibi her modun bir toc dosyası olur. bir modun su anda ui_assistant destekli olması icin, mod developerın toc a su ıkı satırı eklemesı laızm: said: ## Interface: 1300 ## Title: Accountant ## Description: Logs your WoW incomings / outgoings ## DefaultState: enabled ## SavedVariables: Accountant_SaveData,Accountant_Options ## ui_version: 1 ## ui_monitor_url: http://huslu.codecasters.web.tr/accountant.txt ui_version modun su anki kurulu versıonu ui_monitor_url ise ui_assistantın updateler icin baktıgı url bu url'deki sistem ise soyle said: Name=accountant Latest_Version=2 Download_URL=http://huslu.codecasters.web.tr/dl_test.zip ui_assitant bu urlde latest_version ile onceki okudu versiyonu karsılastırıyor ve eger yenı bir versiyon gorurse download_urldeki dosyayı ındırıp extract ediyor Bir sonraki asamada, ui.worldofwar.net ve cursed gamingden onay gelırse, ordaki ui sayfasından download urlsini otomatik extract etmeyi ekleyecegim.. aslında kafamda cok sey var ama yavas yavas zaman buldukca eklemeyi dusunuyorum... [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 23 Ağustos 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tek isteğim update all diyince bana bişey sormasın update edildi aha bunlar edilemeyenlerde bunlar desin yeter :)[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 inşallah bir sorun çıkmadan halledersin işini proje çok güzel[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 walla dedıgım gıbı bu hafta sonuna fln ılk etapta basit olarak calısan bısıler ortaya cıkar dıe tahmın edıyorum. su anda monitor_urller okunuyor ve dosya download ediliyor. en son kısım zipin extract edilmesi kaldı (hos bıde rar destegı gerekecek ama) ondan sonra optiondır cart curttur kodun temızlenmesıdır bakalım. bu arada pati ahalısında mod_dev varmı? hos bıde "ui_assistant" cok banal baska bır ısım bulsam daha ıyı olacak aslında... [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 23 Ağustos 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Programın arabirimini su anki son haline getirdim. Unzip olayınıda yaptık bakalım basit bir sekilde. Simdi son olarak dogru yere extract etme vs kaldı. Arabirim konusunda baska yorum yapmak ısteyen varmı?[signature][hline]Da SiteDa Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şu ui lerin göründüğü pencereyi sıfır dayamasan çerçeveye kenarda biraz boşluk olsa ?[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Birde her ihtimale karşı backup alsın otomatik olarak :) veya alayım mı diye sorsun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bazı uilerin yeni versiyonları baska modalara ıhtıyac duyuyor,onlarıda belirtsin.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sırayla kontrol edip bulduğunu indirtme önce update i olanları buldurt sonra listelet bunaların güncelini indireyim mi diye sordur öyle indirsin.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 cok hos ve ise yarar bir fikir olmus. eger tutarsa wow camiasinda bir numarali program olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu arada bır kac kucuk basit banner vsye ıhtıyacım var. yardım etmek ısteyen arkadaslar varmı?[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bravo. tebrik ve takdir ediyorum seni. çok hoş olmuş ellerine kafana sağlık. gerçekten çok yararlı bi olay olur.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hm load anyway diyince zaten sorunsuz yüklemiyor mu addonları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 amac "load anyway" ile sorunsuz yuklenmesı degil. bunu zaten cozen toc_updaterlar var. amac addonlarınızın herzaman mumkun oldugu kadar kolay birsekilde guncel tutulması..[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sonucta program bir wow loader olacagı ıcın ilk release beraber bi de configuration bolumu hazırlamayı dusunuyorum. boyle birseyı cok eskıden zaten yazmıstım: bu konuda aklınıza gelen bısıler varmı?[signature][hline]Da SiteDa Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Absolut Birde her ihtimale karşı backup alsın otomatik olarak veya alayım mı diye sorsun Evet backup olayının basit versiyonu koda ekledım. Bir modu update ettiginde eski mod dosyalarını Addons_Backup adlı bir klasore tasıyor su anda said: damdaki_kedi bazı uilerin yeni versiyonları baska modalara ıhtıyac duyuyor,onlarıda belirtsin. Mod dependency olayı ıcın ilerde aklımda fikirler var. bunu degerlendırecegım said: DeMiRMaSKe sırayla kontrol edip bulduğunu indirtme önce update i olanları buldurt sonra listelet bunaların güncelini indireyim mi diye sordur öyle indirsin. programa bir ayar ekleyecegım. update methodu; -unattented update (otomatik guncelleme) -update on demand (kullanıcı isteginine baglı guncelleme) bu arada program icin SF.net altında proje ve sıtesı acıldı; http://uiassistant.sourceforge.net/ ---- yevaud'a grafikler konusunda katkılarından dolayı tesekkur ederım..[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 koda mumkun oldugu kadar zmaan buldukca devam ediyorum. ayrıca birde site actım wiki engine tabanlı ve sf.nette proje acıldı. onerılerı vs sf.net feature requestse ekleyebilirsiniz http://uiassistant.sf.net[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 30 Ağustos 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar