Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI_Assistant...

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

Benzer bir tool olup olmadıgını bılmıyorum ama UI'lerime cok onem verdıgım ve ui_update isinin artık bay vermesinden dolayı oturup bir tool yazmaya basladım;

Sanırsam 3-5 gun ıcınde bir deneme surumu cıkaracagım.
Su anda bir screenshot vermeyi uygun gordum. ne dusunuyorsunuz?

UI_Assistant su an ıcın interface directorynızı okuyup, toc dosyasında bilgilere gore versiyon kontrolu yapan ve otomatik update etmeye calısan bir yardımcı..

İlk etapta aklınıza gelen istekler neler olabilir?[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

said:
yevaud, 23 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
ui lerin yeni versiyonlarını kendisi bulup kurabiliyomu bu program ? yada bitince yapabilcekmi

evet amac aynen oyle, mod developerların modun toc dosyasına 2 satır eklemesi sayesınde bu mumkun olacak..

wispy: farketmemistim :)[signature][hline]Da Site
Da Blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yevaud, 23 Ağustos 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
hahah süper ozaman gerçekten büyük kolaylık ama nerden çekmeyi düşünüyosun yeni versiyonları ?
ui.worldofwar.net ? önce adminlerle bağlantı kursan onlarda desteklerse programı bütün developerlar destek verir

isin aslı su, oncellikle ui.worldofwar.net ,cursedgaming ile kontakt kurmayı dusundum..
sonradan bunu ertelemeye karar verdım su anki cozum cok basit. bildigimiz gibi her modun bir toc dosyası olur. bir modun su anda ui_assistant destekli olması icin, mod developerın toc a su ıkı satırı eklemesı laızm:
said:

## Interface: 1300
## Title: Accountant
## Description: Logs your WoW incomings / outgoings
## DefaultState: enabled
## SavedVariables: Accountant_SaveData,Accountant_Options
## ui_version: 1
## ui_monitor_url: http://huslu.codecasters.web.tr/accountant.txt

ui_version modun su anki kurulu versıonu
ui_monitor_url ise ui_assistantın updateler icin baktıgı url

bu url'deki sistem ise soyle

said:
Name=accountant
Latest_Version=2
Download_URL=http://huslu.codecasters.web.tr/dl_test.zip

ui_assitant bu urlde latest_version ile onceki okudu versiyonu karsılastırıyor ve eger yenı bir versiyon gorurse download_urldeki dosyayı ındırıp extract ediyor

Bir sonraki asamada, ui.worldofwar.net ve cursed gamingden onay gelırse, ordaki ui sayfasından download urlsini otomatik extract etmeyi ekleyecegim..

aslında kafamda cok sey var ama yavas yavas zaman buldukca eklemeyi dusunuyorum...

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 23 Ağustos 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla dedıgım gıbı bu hafta sonuna fln ılk etapta basit olarak calısan bısıler ortaya cıkar dıe tahmın edıyorum. su anda monitor_urller okunuyor ve dosya download ediliyor. en son kısım zipin extract edilmesi kaldı (hos bıde rar destegı gerekecek ama) ondan sonra optiondır cart curttur kodun temızlenmesıdır bakalım. bu arada pati ahalısında mod_dev varmı?
hos bıde "ui_assistant" cok banal baska bır ısım bulsam daha ıyı olacak aslında...

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 23 Ağustos 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut Birde her ihtimale karşı backup alsın otomatik olarak veya alayım mı diye sorsun

Evet backup olayının basit versiyonu koda ekledım. Bir modu update ettiginde eski mod dosyalarını Addons_Backup adlı bir klasore tasıyor su anda

said:

damdaki_kedi bazı uilerin yeni versiyonları baska modalara ıhtıyac duyuyor,onlarıda belirtsin.

Mod dependency olayı ıcın ilerde aklımda fikirler var. bunu degerlendırecegım

said:
DeMiRMaSKe sırayla kontrol edip bulduğunu indirtme önce update i olanları buldurt sonra listelet bunaların güncelini indireyim mi diye sordur öyle indirsin.

programa bir ayar ekleyecegım. update methodu;
-unattented update (otomatik guncelleme)
-update on demand (kullanıcı isteginine baglı guncelleme)

bu arada program icin SF.net altında proje ve sıtesı acıldı; http://uiassistant.sourceforge.net/

----

yevaud'a grafikler konusunda katkılarından dolayı tesekkur ederım..[signature][hline]Da Site
Da Blog
Sosyal ağlarda paylaş

koda mumkun oldugu kadar zmaan buldukca devam ediyorum. ayrıca birde site actım wiki engine tabanlı ve sf.nette proje acıldı. onerılerı vs sf.net feature requestse ekleyebilirsiniz

http://uiassistant.sf.net[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 30 Ağustos 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...