reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bir yıl öncesine kadar gözlük takmıyordum, ve gözlerim 2,5 derece kadar miyoptu bu yüzden birileriyle buluşacakken (mesela kalabalık bi cafede), sürekli salak gibi arkadaşlarıma en çok benzettiğim kişilerin masasına oturmaya meyillenirdim ve sürekli garip bakışların hedefi olurdum :) bide geçenlerde yazlık mekandayız denize gidiriyoz çıkıyoz, bide karizma ayağına gözlüklerimi takmıyorum, arkadaş böle 2 metre kadar uzağımda bulmaca çözüyo, fotoğraftata manyak sarışın bi hatun var. uff dedim yavruya bak kim ulen o? dedim. arkadaşın cevabı : - oha be bilader, oğlancımı oldun? tarık mengüç len o !! :D[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ZUHAHHAHHAAHHAAH Süperrrr. Şoparcı oldum abey uhaeuhauheau[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sırf oğlancı olsa iyi :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ehehehe süfer :D[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 başlığı okuyunca benim aklıma bi resim geldi. resimde büyük bi afiş duvara asılmış. görme engelliler şuraya başvursun gibisinden bişeyler yazıyodu. şaşırmamak lazım aslında burası türkiye dimi :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bahsettiğin resim buydu sanırım: [spo1=afiş][/spo] Ama görme engelliler için olanı da varsa bir yuh da ona çekelim hep beraber.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 uhahahah hikaye süper:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 benim gözümde hiç bi sorun yokken 519 yerine 586ya binmiştim hey allam ne para dökmüştüm taksiye[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: elektrot, 30 Ağustos 2005 02:44 tarihinde demiş ki: Bahsettiğin resim buydu sanırım: [spo1=afiş][/spo] Ama görme engelliler için olanı da varsa bir yuh da ona çekelim hep beraber. evet bahsettiğim buydu benim de. görme engelliler diye kalmış aklımda. ne farkeder gerçi ikisi de 'yuh' çekilecek tarzda :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapexmurderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 afiş de guzel hıkayede[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: reyou, 30 Ağustos 2005 02:26 tarihinde demiş ki: bir yıl öncesine kadar gözlük takmıyordum, ve gözlerim 2,5 derece kadar miyoptu bu yüzden birileriyle buluşacakken (mesela kalabalık bi cafede), sürekli salak gibi arkadaşlarıma en çok benzettiğim kişilerin masasına oturmaya meyillenirdim ve sürekli garip bakışların hedefi olurdum :) bide geçenlerde yazlık mekandayız denize gidiriyoz çıkıyoz, bide karizma ayağına gözlüklerimi takmıyorum, arkadaş böle 2 metre kadar uzağımda bulmaca çözüyo, fotoğraftata manyak sarışın bi hatun var. uff dedim yavruya bak kim ulen o? dedim. arkadaşın cevabı : - oha be bilader, oğlancımı oldun? tarık mengüç len o !! :D said: beybin, 30 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki: sen yine iyisin..ben 4 derece miyopum sdce derslerde takıyrdum gözlük..Millet trip atıp duruyor sürekli yaa beybin geçen gün yolda gördün beni çewirdin başını gittin diye.. bi kerede denizdeyiz arkadaşlarla annemde denizde bi tane kadın gördüm böyle annem gibi kulaç atıyor hah dedim annem bu..anne diye seslendim kadının cwp : "ben senin annen değilim yawrucum.ama istersen olabilirim??" öeh...o kadar farkediyor mu ya..zor iş valla..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: reyou, 30 Ağustos 2005 02:26 tarihinde demiş ki: bide geçenlerde yazlık mekandayız denize gidiriyoz çıkıyoz, bide karizma ayağına gözlüklerimi takmıyorum, arkadaş böle 2 metre kadar uzağımda bulmaca çözüyo, fotoğraftata manyak sarışın bi hatun var. uff dedim yavruya bak kim ulen o? dedim. arkadaşın cevabı : - oha be bilader, oğlancımı oldun? tarık mengüç len o !! :D Aklıma şey geldi.. Bir arkadaş masturbasyon yapıyor. Zamanında cine-5 lerde erotik filmler oynatırlardı halen var mı bilmiyorum. Neyse şifreli şifreli bakıp yapıyor işini. Filmin sonuymuş meğersem şifre çözülüyor bi bakıyor ki 2 saattir baktığı kadın erkekmiş. :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: beybin, 30 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ..Millet trip atıp duruyor sürekli yaa beybin geçen gün yolda gördün beni çewirdin başını gittin diye.. gündüzleri hani bi derece falan ama, geceleri tam yarasa oluyorum.. zaten arkadaşlarla gezeceksek böle, onların giydikleri t-shirtleri falan aklıma yazıyorum eğer uzaklaşırsak renkten falan tanıyorum :) hepsi sırf şu gözlükleri takmama inadım yüzünden oluyo :( bide playstation oynarken,yine mesafe varsa arada bazen topu bile göremiyorum üleynn :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 tek çözüm lens!! işte bu görebiliyorum artık (reklam gibi oldu)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: öeh...o kadar farkediyor mu ya..zor iş valla.. hemde nasıı, bizim halimizi anca bizim halimizde olanlar anlar, gözleri sağlam olanlar her akşam yataraken allaha dua etsin valla :) ama yakında lense geçicem, ondan sonrada çizdirecem olmaz yoksa bu böle :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eh, vallahi senin başına gelenler komikmiş gerçektende. kafede arkadaşlarını bulamama falan :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kız arkadaşımla buluşucam.babamın şirket buluscagım yerin oralarda.babamla gidiyoruz işte.benim gözler 1.5 uzagı göremiyorum.neyse kız arkadaşım nişantaşında beklio bi cafenin onunde.arabayla geçiyoruz onunden babam o degil mi ? dedi.bende dedim ne alakaya benim öle bi kızla işim olurmu naptın sende dedim :).donduk dolastık meğersem oymuş.uzaktan tip seçemiyorumki çirkin geldi uzaktan :) bi tane daha var.eve geldim.evde kimse yok.annemin kapı camlı.kapının arkasındada surekli bişiler asılı olur .ben işte geldim koridordayım kafamı kaldırdım.bi kafa ordan bana bakıo camdan.kitlendim.gözler bozuk tabi bana göre orda bi adam bana bakıo.3-5 dk planlar kurdum.sonunda bıçak aldım.saldırdım içeri.meğer annemin gözlükçü den aldıgı torba asılıymış.uzerinde gozluk oldugu için bende birisi ordan bakıo sanmışm :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 valla şerefzisim bi arada ajda pekkan böle günaydın ekinde kapaktı lisedeydim o zamanda gözlük kullanmıyorum, gaztede sıranın üzerinde, allah dedim bu kim verin bakiim şu gasteyi diye :) sınıfın kızları başta olmak üzre tüm herkesin acıyan bakışları altında ezilmiştim :( bu seferde bi süre jigolo sıfatı taşımıştım. hüopp abazan falan değilim!!! ama ne biliim böle denk geldi anlattıklarım, yoksa yüzlerce hikaye vardır bunla ilgili. (özellikle yanlış otobüslere binme olayı, en feci olanlarıdır :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 valla bende renk körüyum bi kaç olayımı annatayım; 1-zippo aıcaktım seciyorum işte hangisini alsam falan diye,baktım siyah var,beğendim bundan istiom dedim aldık sonra bi geldim yurtta çıkardım "nasıl beyler" diyip artislik yapcam guya şak şak hareketler eşliğinde yaktım. "lan gay misin gidip mor almış adam ya" cevabını yapıstırıverdiler,çok bozuldum 2- bi yerde oturuyoruz arkadaslarla,biri daha geldi bizim tayfadan oturdu "lan gay misin pembe gomlek giymiş adam ya" dedim.meğersem griymiş,çok dalga geçildi çok acı çektim. 3- 2 sene once bi gozluk aldım,işte satıcı çok yakıstı falan diyo bende beğendim falan gene yurtta alaylar arasında öğrendimki az bi bordoymuş 4- ilkokulda renk koru olduğumu bilmiyodum,hoca kımızıya boya dedikçe kahverengiye abanıyodum ben.yanlış bi hareketmiş,bağırdı çağırdı sınıfın içinde,ağlamıştım(sanırım). 5- hastanede renk körlüğü testine tabi tutuluyorum.kucuk kucuk yuzlerce nokta var kucuklu buyuklu ve farklı renkte, eğer renk koruyseniz okuyamıyorsunuz,normalseniz zorda olsa okuyabiliyorsunuz çoğunu.teker teker gosteriyor sayfaları doktor bende ehliyet olayı tehlikeye girmesin diye sallıyorum surekli 21,31,35,69 falan diye.doktor ifadesiz bakıyo suratıma.7 de 0 yapmışım birde surekli insanların size "bu ne renk?" "bunu nası goruyosun?" hareket çekip "peki bunu nası goruyosun ekieki" demesi insanı hayattan bezdiriyor.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Göz numaralarım 4.5-5 olduğu için takmadan gezme olayı bende yok, burnumun ucunu bile zor görüyorum. Ama düşük numaralıyken bile takardım hep, hiç başıma böyle acayip olaylar gelmedi. Hep derler ya "gözlük takmazsan daha çok bozulur" diye , alakası yok, ben hep taktım,ama ortalama 1.5 senede bir cam değiştirdim. Keşke kasmasaydım o kadar, ben de yanlış otobüse binseydim :([signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Renk körlüğü zor olsa gerek..[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Akerfeldt, 30 Ağustos 2005 03:13 tarihinde demiş ki: valla bende renk körüyum bi kaç olayımı annatayım; 1-zippo aıcaktım seciyorum işte hangisini alsam falan diye,baktım siyah var,beğendim bundan istiom dedim aldık sonra bi geldim yurtta çıkardım "nasıl beyler" diyip artislik yapcam guya şak şak hareketler eşliğinde yaktım. "lan gay misin gidip mor almış adam ya" cevabını yapıstırıverdiler,çok bozuldum 2- bi yerde oturuyoruz arkadaslarla,biri daha geldi bizim tayfadan oturdu "lan gay misin pembe gomlek giymiş adam ya" dedim.meğersem griymiş,çok dalga geçildi çok acı çektim. 3- 2 sene once bi gozluk aldım,işte satıcı çok yakıstı falan diyo bende beğendim falan gene yurtta alaylar arasında öğrendimki az bi bordoymuş 4- ilkokulda renk koru olduğumu bilmiyodum,hoca kımızıya boya dedikçe kahverengiye abanıyodum ben.yanlış bi hareketmiş,bağırdı çağırdı sınıfın içinde,ağlamıştım(sanırım). 5- hastanede renk körlüğü testine tabi tutuluyorum.kucuk kucuk yuzlerce nokta var kucuklu buyuklu ve farklı renkte, eğer renk koruyseniz okuyamıyorsunuz,normalseniz zorda olsa okuyabiliyorsunuz çoğunu.teker teker gosteriyor sayfaları doktor bende ehliyet olayı tehlikeye girmesin diye sallıyorum surekli 21,31,35,69 falan diye.doktor ifadesiz bakıyo suratıma.7 de 0 yapmışım birde surekli insanların size "bu ne renk?" "bunu nası goruyosun?" hareket çekip "peki bunu nası goruyosun ekieki" demesi insanı hayattan bezdiriyor. eğer arkadaşların göz kusurunu bilerek illede dalga geçiyorlarsa harbiden onların beyinlerinde kusurları vardır. bu arada renk körlüğünün tedavisi yok mu yaw?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bildiğim kadarıyla yok,bi ara haberlerde lens varmıs guya oyle bişe duydum ama mumkun olduğunu sanmıyorum. dalga geçmeleri bana koymuyo valla guluyoruz beraber.pek önemsediğim bi olay değil çünkü[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben 4,5 derece miyobum,başımdan geçen iki olayı aktariim size kısaca. 1.si geçen yaz gerçekleşti.arkadaşlarla kamptaydık.işte denize falan giriorus.doğal olarak gözlükler deniz kenarında.şakalaşırken falan ben baktım etrafıma -tabi herşey buğulu:P- hiçbi arkadaşım yok.bizim kafile de baya bi kalabalıktı,kimseyi de tanımıorum o körlükle.sanırım bişi olmuştu bi arkadaşı arıodum o anda.önüme çıkana onu soruorum nerde biliomusun falan diorum çoğu kişi de tanımo falan,nese en sonunda biri bana 'bak işte kıyıda yatıo görmüomusun' dedi.bende şaşırarak teşekkür ettim.meğerse bizim grup hatta canım arkadaşlarım diim onlara kıyıya çıkmışlar güneşleniolar.ya sabır dierek kıyıya gittim bende:)tabi anlıcaınıs gibi beni denizde 'unutmuş' elemanlar.denizde onlara bağımlıydım çünkü gözlüksüzdüm, çaresizdim:P 2.si de şubat ayında gerçekleşti.baya heyecanlı bir olaydı.sorumluluk sınavına giricektim fizik dersinden,en tırstığım şeydir fizik sınavları,bi de sorumluluk gibi ciddi bişi olunca daha da korkunç hale gelmişti.sınava giriceim günden önceki gece lanet olasıca gözlüğümün sapı kırıldı.ve o şekllde evden çıktım.kızılay'a gelinceye kadar herşey normaldi (ankarada oturuorum),kızılaydan otobüse binmem gerekiodu okula gitmek için.ama gözlüüüm gözümde olmadıından durak hangisi,otobüsün gittiği yer gibi çok önemli ayrıntıları göremiodum.güçbela-arada bir ceset gözlüüü de kullanarak-doğru durağı buldum.gelen otobüse attım kendimi.resmen 'bindik bir alamete gidiorus kıyamete' şeklindeydi otobüs yolculuğum.yolda belli bir yere geldikten sonra otobüs okulun tam tersi istikamette yol almaya başladı,ve ben bunu tahmin edersiniz ki geç idrak ettim.zaman da baya ilerlemiş,sınava 20 dk kalmıştı.panik halinde muavine gittim dedim 'yanlış otobüse binmişim napabliris sınava yetişcem',o da 'tamam başka otobüse bindiriris seni' dedi.anayolda durakta durdu otobüs,adam dedi 'hadi çabuk ol bak otobüs geldi'.ben otobüsü zor görmüşüm adam bana bide çabuk ol falan diodu.yola şöle bi baktım gelen arabaların uzaklığını tahmin etmeye çalıştım,yapamadım,sonra da hayatta yapıp da kurtulduğum en büyük salaklığı yaparak kendimi yola attım koşarak karşıya geçtim.çok extrem bi deneyimdi.sınava yetişebildim:) gözlüklerimi çok seviorum ben umarım böle şeler bidaha başıma gelmes anlatırken komik de yaşarken pek öyle deildi:) bunlar da böle anılarım işte:D [Bu mesaj darko_eowyn tarafından 30 Ağustos 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 çok gevezelik ettim ama bide şu olay var : titanik filmine gidecektik grup olarak sanırım bi salonda türkçe diğerinde altyazılı var. herkes yok ses efekti var, işte kızlar : ben di caprionun gerçek sesini duymak istiyorum falan dediler. soktular bizi altyazılıya (gruptada bi tek ben türkçeye gidelim diye bas bas bağırsamda kimse tınlamadı) miyoplar bilirler böle gözleri biraz kısınca bi nebze daha iyi görüyosun, altyazıları okumak için gözlerimi kısmaktan gözkapaklarım 2 gün ağrıdı tik oluyodu valla böle kısma yüzünden :) napiim bende bidahakine türkçeye gittim başka arkadaşlarla, ama keşke daha önceden gözlük alsaymışım.. :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar