ivy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ZAMAN KADAR DOĞRUSUN Küçüksün, demiştin Daha büyümen lazım seni sevebilmem için... Ben yılları asır yaptım büyümek için pembeye boyadım bütün siyah anıları senin için ektim yüreğime direnç tohumlarını inadına sana yazdım aşkımı inadına maviye boyadım yaşamayı... Oysa sen bana "küçüksün henüz" diyorsun yüreğim bedel dünyalara,sende biliyorsun Hasret kokuyor saçlarım seni barındırıyor içinde yalnızlığım buna rağmen "küçüksün henüz" diyorsun Ben daha büyümedim,biliyorum. bunu yıllar gibi yüzüme vurma n'olur! Kalbim seni taşıyabilecek kadar güçlü Zamanı unuttum yalvarıyorum tanrıya sana beni sevmen için kalp versin, inanç versin beni sevmen adına... Geriye bile işlemiyor zaman Hep doğruları söylemez misin zaten? Haklısın ben daha küçüğüm SENİN BENİ SEVMENE YETMEYECEK KADAR...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Güzel olmuş... Hoşuma gitti...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Öncelikle biraz kafiye ile uğraşmışsın da onlar bile çok bir sistem içinde değiller sonra da "aman yazıyoruz işte" gibi düşünmüşsün galiba. Son kısım daha çok bir düz yazı havasında. Duygu coşkunluğu içinde yazdığın şiirlerde en azından tamamen serbest nazım kullan derim; kafiye konusuna çok hakim değilsen. Yazdıktan sonra şöyle bir oku sesli olarak, zaten kulağına tınıyı verir güzel bölümler; sırıtan bölümler de bir tatsızlık bırakır ağızda. Renklere yüklenen anlamları tam bağdaştıramadım ama yine de bu eleştirilecek bir nokta sayılmaz. Şiirde acemilik hissedildiği için bu insana sempatik gösteriyor onu, en azından şu yukarıda dediğim "tını" olayına biraz daha dikkat gösterirsen "acemilikten", "amatörlüğe" terfi edebilirsin. Yaş olayı ise tamamen yorumsuz ama asıl olan karakterdir değil mi ? ;)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog [Bu mesaj Loras tarafından 26 Ağustos 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 zatn bu bırı ıcın bırıne yazıldı:) ben sıır yazamam genelde... ama o kısının ruh halı sıırı tamamen acıklıyor... yok valla sıır yazmak ole kolay bısey degıl benı asar:)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 önce çok sevdim, hayran kaldım. Sonra bir daha değerlendirdim "ahahsduasdhua" dedim. Sebebi; bugun bara 18 yaş sınırı nedeniyle almamalarından komplex yapmışsın gibi görüdm. dsfsdf[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 güzel olmus ama amatörece bencede.Ama beğendim yinede...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ivy böyle şeyler yazamaz biliyodum zati :) Şiirden çok düzyazı gibi geldi bana.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben yazdım ya ala ala ama bı arkadasım cok acı cekıyordu ona bakarak yazdım.. yanı onun agzından gıbı yazabılmek ıcın once yasamak lazım bence:)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Tabi kabiliyet sonraki aşama :P İmzanda hayırlı olsun heh.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben eski erkek arkadaşım için yaptıklarımı düşündüm okurken..aynısıydım bende ya...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 guzelmis bende begendim akillica seyler var arada bol bol:) sonuc olarak guzel iste ps:anlamiyorum biseyi hissetmeden birisine bakarak nasil yazabiliyosun siir sen içinde hissetmeden olayi??[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) [bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hiç bi fikrim yok... konuşmadan karşı tarafın yaptıklarını izliyorum ve sonra yazıyorum acayip zevkli ama:)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar