Fakedev2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bendeniz Devhochi gene banlanmış olsam da iyi bir şahıs olduğum sebebiyetiyle vatandaş türkçe gagıl tolk kullansın dedim. Ve google talkı türkçeleştirdim... Ahanda Link [li]Bu exe'yi program files>google>google talk> 'un içine atıyor ve orjinaliyle değiştiriyoruz. Tada !!! İşte tr google talk.[/li] Yanlız bir sorun var. Bazı yerler tr olmadı (bkz: messenger'ın görünümü) :-( Bu tam tr değil gibi ukalalık yapmayın diye dedim... Ama çoğu yeri türkçeleştirdim ayarlar fln... Ayrıca "ayy trojan bu biz kekmiyiz" diyen çıkar kesin. diyen olursa indirmesin abi zorla değil... not:(ben bunu sevmedim eski haline dönsün derseniz google'ı silin kurun eski haline döner) irtibat gmail : [email protected] :::Reklamlar::: said: www.devhochi.net çok yakında tamamen açılacak ve size eşsiz hizmetler sunacak :-P . yok be bi ebook olayı var bi de gim tr şimdilik. Ana sayfam çalışmıyo bile :lol::::Reklamlar::: LINKI YERINE KOYDUM... TAMAM ŞİMDİ İNDİREBİLİRSİNİZ... [Bu mesaj Fakedev2 tarafından 29 Ağustos 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Fakedev2 tarafından 29 Ağustos 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Fakedev2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 up up up... görmeyenler görsün demi efenim bu hizmeti...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ayy trojan bu biz kekmiyiz :-P screenshot koysaydın bari, merak ettim.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
Fakedev2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 e abi indiriver artık :lol: ssle uraşamam valla :lol:
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Evet ben de Türkçeleştirdim.Evet Türkçeleştirilebilen heryer oldu.Dev'in de banını acın artık yazık cocuk pati icin calışıyo hala. Benimki bu:Aha bu Upload olmadı birazdan olur Saygılar[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Fakedev2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Benimkinde reshacker koruması vaaar... sende vaaaarmı ? :-P :lol: :horace:
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bu da ss: Evet yakında skin de olcak bilginize Thanks to ImageShack for (Haklarını yemeyelim)Free Image Hosting[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tkOkuzumTruck'tım ben aslında.Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Fakedev2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ilk ben yaptım hülen ühü :-( hehe :lol:
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Yok ihtiyac da duymuyorum[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Sign in yeri ingilizce hala?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Çevrilse çevircem de olmuyo[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Fakedev2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Benimkinde de öyle... Az kaldı halletmeme. Source koruyucumla koruyorum source umu da... Hehe gagıl talk tr her forumda yayılıyor şu an. Farkocum bence sen kendininkini yaycaksan source koruyucu bul. Kötü emelli kişilere alet olur sora gagıl talk...
Fakedev2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Queen, 29 Ağustos 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Bu da ss: Evet yakında skin de olcak bilginize Thanks to ImageShack for (Haklarını yemeyelim)Free Image Hosting bu ss yalan la...
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Açın dev'in önünü.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bi scan report alsaydık?[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: insight, 29 Ağustos 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Açın dev'in önünü. O kadar büyük değil, isminin dev olduğuna bakma..[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür..
Fakedev2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yok zaten dev devhochinin kısaltılmışı... hehe daha karizma duruyor...
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Fakemisin kardeşim b1r git yaaa :-P[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür..
Fakedev2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 biraz fakeim :horace:
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 tamamen türkçe olmamış bu. oradaki online / offline hedesinin bulunduğu alanlar ne öyle? ben anlamam bu ingilizce ve türkçe karışımı olmuş :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Fakedev googlı o reshack koruması koymadığı için sen onu türkçelerştirebildin resourceleri değiştirerek o korumayı koymanın bi mantığı yok yani programı sen yazsan anlarımda.[signature][hline]Elleme orama burama ya!
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Zagg, 29 Ağustos 2005 18:54 tarihinde demiş ki: said: insight, 29 Ağustos 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Açın dev'in önünü. O kadar büyük değil, isminin dev olduğuna bakma.. haha süper :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bence de korumaya ihtiyac yok rahatca acılabiliyor.Ayrıca Dev'in versiyonunda login ekranı Türkce[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Öne çıkan mesajlar