Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 evet bi kasa lıyım dedim. herhalde soğutma sistemim yetrsiz. makine takılıor. 2 fan war kasada giriş çıkış sonra işlemci üstü sonra ekran kartı üstü falan 4 ama yetmiyo herhalde. nfs oynuorum takılıor 1dk falanduruyo sonra dewam ediyor. wow oynuorum ondada aynı sorun ama o dewam etmiyor. herhalde işlemci çok ısınmakta. amd athlon xp 2600 üm war. Aopen QF50W-W03 300 w kasa ii gibi duryor. sizlerin tavsiyesi nedir?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 biraz pahali ama kesinlikle tavsiye ederim cok memnunum ben; Kasa PS ps 680w olan var bende 350w olan gercek 350w ve hic ses 0[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Takılmalar güç kaynağından olabilir. Güç kaynağın ne? Sıcaklıklar ne durumda? Intake ve exhoust fanı varsa aşırı ısınma olmaması lazım.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 grzzly :horace: kullanmamışsın !?:D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 :horace: dalgınlıktandır. ya güç kayna dandik bişi ya zamanında paramız yetmedi diye 18 dolara bi kasa aldımdı. ne idiği belli bile deil.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Dip Not: Power Supply, PS diye kısaltılmaz, kısaltması PSU'dir; açılımı tam olarak Power Supply Unit olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 benim verdigim linklere baktinmi sogutma cok onemli unutma[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar