Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 simdi blizzardin hatasi wow`dan onceye dayaniyor. diyoruzki canli tutacak hikaye lazim. blizzard elindeki hikayelerin hepsini warcraft 3 ve ft de harcadi. uther`i oldurduk. illidiani basibos birakti arthas undead oldu vs vs vs vs. peki ben mesela soyle bir sey yapardim blizzard yerinde olsam orda calisanlar yerinde olsam. adam uther`s tomb diye bir sey yapmis. oraya elf koymus ne alakaysa. koy kardesim bir human paldain. uther`in izinde takip eden geyigine. sana bir suru quest versin. arthasin intikami vs. 40 kisilik raidler ile koy arthasi northrend e frozen throne civarlarina. lichking questleri ver. ac bloodelfleri. yani bunlar blizzard gibi bir firma icin hic zor degil ama ugrasmiyor. neden ugrasmiyor cunku oyle bir patlama yapti ki oyun artik adamlar paraya doydu yani ihtiyaclari yok. belki 3 4 sene parayi yedikten sonra bi wc4 patlatir. biz yine fan olarak gider aliriz zengin ederiz adamlari. edit: onyxia first attemptte bug oldu 11%deyken 67% ye cikti fakat sonra 44% e indirdik. ertesi gun ilk girisimizde kestik kendisini 32 kisiyle. bugun lucifronu ilk mc run`imizda deneyimli bir kac lider arkadasimiz sayesinde yine 32 kisi kestik first attempt. biz 40 kisi olsak bu kadar iyi oynayamayiz ve su oyunda 35 gun played time`im var ben basladigimdan beri bu kadar zevk aldigimi hatirlamiyorum oyundan. tam baymaya baslarken bunun olmasi taze kan oldu.bizim eskiden biz birlesmemiz vardi yalan olmustu. bununda oyle olacagindan korkuyordum ama super bir ortam yani.nekadar nickimle nane nane nane nane nanananane diye dalga gecilsede uber :D hepinizin sonu resist olmamaya calisan buyulerimde bitecek nihohoh [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 30 Ağustos 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eğer bir oyunda , şehir kurma , şehir yıkma, şehir ele geçirme yoksa belirli süreden sonra tabiki sıkar. mesela , düşmanın kalesini yıksanız , o adam tekrar onu inşa için bütün guild elemanlarıyla uraşsa vs ..vs.. ama bunlar wow da yok tabi... biçok insan güzel (çizgifilm gibi) grafiklerine aldanıp WoW a geçti ve 1-2 ay sonra bıraktı. benim üzüldüğüm nokta ise, WoW yüzünden birçok güzel oyun öksüz kalması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Wow ustune surekli yenilikler eklenebilinen bir oyun oyuncu sayisinda azalma olacagini sanmiyorum . Baktilar azaliyor yeni birşeyler yaparlar nebileyim lvl sistemini 70 e cekerler yeni questler vs...... gibi.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Oyunun kalabalik mekanlari kaldirmamasi cok üzücü. 200 kisi ayni yere toplandi mi server side lag olmaya basliyor, bilgisayarlarin deli gibi kasilmasi da cabasi. Ben daha lagsiz bir stormwind raid'i falan görmedim. Hatta bir cok kere server cöktü sirf bu yüzden.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 öss yüzünden ve gerçekten düzgün bir şekilde oynayamadığımdan bıraktım .ama bi süre oynamayınca insan özlüyor.oynarken farkına varmıyorsunuz ama oyunu eğlenceli kılabilecek şeyler çok[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar