ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Blizzard 3-4 ay içinde end-game senaryo ile alakalı instancelar açmazsa çok oyuncu kaybeder.Karazhan, Outlands filan buraların açılması ve adam gibi eventların düzenlenmesi lazım. Ne olduğu belirsiz dandik darkmoon fairy ve elemental invasionlar ile geçiştirmeyle olmaz bu iş.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya bg gelmeden önce süperdi lvl 30 civarıydım tam ashenvale de bi doğuya bi batıyo koşuyodum sürekli birileri oluyodu çok zevkliydi resmen levela doymuştum 30 u atlamıyodum öyle orda pvp yapıyodum :p item toplamak pve falan bana göre diil ben pve yi pvpye alıştırma olsun bitirem gidem pvpye gibi bişey olarak görüyorum o yüzden wow cidden baymaya başladı beni.. bide druiddim pve çok çok fena baydı, instance da milete regrowth healing touch atmaktan başka fonksiyonum yok 3 saatte beynim pörtlüyo aynı şeyi yapmaktan, dişik level bi instance a cat formda girip bossu solo kesmek bile çok daha eğlenceli[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 daha öncede dediğim gibi , bence oyunun baymaması için orda burda ekşın aramak level atlama bazlı oynamak yerine oyunu yaşamak lazım..manzara izlemek birileriyle orda burda dansetmek ne bileyim bunları yapmak lazım..oynamadım oyunu ama eğer aktif bir oyuncu olsaydımda aynen böyle oynardım..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 O dediklerin oyundan sikilma asamasinda degil, baslama asamasinda zevkli Vassel. Belli bir leveli gecip pvp'de bekledigini bulamamis, pve'de epic item avlamaya calismaktan bikmis vs. bir insan gidip manzara karsisinda campfire yakip cookingle ugrasarak, dans ederek falan oyuna tekrar baglanamaz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bundan önceki benzer bir konuda düşüncelerimi belki anımsarsınız blizzard 3 ayda bir yaptığı instance ekleme ile ömrünü ilerletemez diye,bıraktığım zamandan bu zmaana bakıyorum 20 kişilik bir instance geliyor şimdi düşünüyorumda o instance ilk gün bitirilecek bir instance insanlar doğal olarak bekleme moduna geçecek blizzardın büyük oynaması lazım getireceği yeniliğin insanları heyecanlandırması gibi bilmiyorum kimbilir gözle görülür bir büyük adım görürsem 0 karakterle oyuna başlayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Chris anladığım kadarıyla sen tamamen pveci bir adamsın halbuki wow serverlarının yarısından fazlası pvp serverı ve insanlar boşu boşuna pvp seçmiyor . Pvpyi sevdikleri için pvp severında oynuyorlar. Oyunda dansetmek ,manzaralar seyretmek sana çekici gelebilir ama ben bunları gerçek hayatta yapmayı ; oyunda iste gerçekte yapmamın hiiçbir yolu olmayan büyüleri veya çift el baltamı rakibimin yüzüne savurmaktan zevk alırım . Fakat wowda pvp oldukça zayıf pvpnin oynanışa bir etkisi yok .Hatta pvpyi grindle özdeşleştirmişler bile diyebiliriz . Öyle bir sistem yapmışlarki yetenekli gerektiren kısım pvpden tamamen çıkarılmış. Karakterini oynatmayı beceremeyen bir adam bile warsongda takıma girer hiç kazanmasa bile aralarda kestiği adamlarla başkalarının kestiği adamlarla gün boyu kasarak rahat rahat rank atlayabilir . Üstüne bu adamın balından iyi bir takıma girdiğinide düşünecek olursak ki grind yapan adam böyle takımlarla % 100 girer yine yetenek olayına kalmadan çok güzel pvp rewardlarını alır . Kısaca wopw öyle bir sistem yapmışki pvpde aslında pvedeki grindden pek farklı değil birinde aynı dungeonlara girip 1 eşya için saatlerce bekliyorsunuz . Diğerinde ise Bglere girip yüzlerce binlerce kere aynı bgyi oynuyorsunuz . Kısaca wow sizi lvl60da tamamen grinde yönlendiriyor . Benim pvp serverından beklediğim contested territoryleri her hafta yapılan savaşlarca belirlemek ve orayı alliance veya hordea kazandırmak . Elde tutulan arazilerin miktarının benim factionuma puan kazandırması . Contested territorylerin tamamı bir takıma geçtiğinde toprakları elinde tutan takımın orgrimmar stowmwind gibi şehirlere saldırma ve ele geçirme hakkı elde etmesi ve bunun sonucu o factionda oynayan tarafa rütbelerine göre ödüller verilmesi ve şeir ele geçirildikten sonra serverın toprak dağılımının eski haline dönmesi . Gibi şeyler bekliyordum halbuki elime geçen hoş grafikli bolca grind yapılan saçma sapan bir grind sistemi olan bir oyun oldu . Açıkcası pve kısmı blizzard kalitesi sayesinde çok güzel olmuş ama sonrası yani bir mmorpgyi devamlı kılan etkenlerden yoksun kalınmış oyunda . Artı Bg sistemiyle pvp serverının hiçbir anlamının kalmadığını hissetttim halbuki ben hakikaten adam gibi bir fark olacağını umuyordum .[signature][hline]GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kısaca bg sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kendi adıma cvp veriim .. 60 lvl bi rogue um var mc de dahil bir çok şeyi yaptım girdim gezdim aldım verdim , degişik bi class denemek istiyorum ve mevcut karakterimi de ederi üzerinden degerlendirmek istiyorum .. Bi accountta iki class kasılmaz mı? Kasılır 10 tane de kasılır ama mesela bg de horde olmayı düşünebilirim , bunun gibi bi çok etken var.. Oyunun lvl 60 da bi kısır döngüye girdigine de çok katılmıyorum aslında her şey yeni başlıyo bana kalırsa üstelik adamlar paso yenilik getirip oyunu up tutmaya çalışıyo , en azından çaba takdire deger.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bence oynunun degil, oynayanlarin ruhu yok. oyunu boyle gorenlerle tabii ki icin bayar... wow'un biraz olsun uo'dan farkini farketmis ya da farkli bi seyler arayan insanlarla oynaman lazim.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 27 Ağustos 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Abi ruhlan filan alakası yok bence.Warcraft 2 'den beri warcraft oynuyorum ve ben bu oyunu dünyası için aldım.Fakat kendini bu dünyanın içinde ancak lvl60'a kadar hissedebiliyorsun.LVL 60'dan oyun tek düze oluyor.Oysaki lvl60'a kadar ne güzel questler yapıyorsun sanki dünya ile birmiş gibi hissediyorsun.Fakat lvl60 oldun mu 100 kere aynı instance'a gir haftada 2-3 kere MC yap vb.böyle gidiyor.Oysa bence asıl lvl60'dan sonra kendini bu dünyada hissetmen gerek. Çünkü sonunda eline güç geçiyor.Peon'dan bir farkın oluyor.Blizzard artık senaryo ile ilgili düzgün yenilikler çıkarmalı. Benim için warcraft dünyası lvl60'da durdu sizi bilmem.Zul'gurub gibin 2-3 saatlik şeylerlede hareket etcek gibi durmuyor.Karazhan, Caverns of Time filan eklencek olmasa hemen satardım acc'yi ama işte onları bekliyorum.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Dunedain 'e kesinlikle katılıyorum, mutlaka contested alanların ele geçirilebilmesi falan lazım, işin ucundada bütün realmi etkiliycek ödüller konmalı o zaman bu oyun gerçekten süper olabilir[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ama sen oyunu single player gibi dusunuyosun. maksat arkadaslarinla eglenmek dedim, boyle oynarsan, satmazsin. blizzard'in cogu oyunu boyledir. diablo da normalde hell'e geldikten sonra cope atilmasi gereken bi oyun olur yoksa. ya da starcraft'i oynayanin olmamasi lazim su an.... oyunlari arkadaslarinla oynayip eglenirsen, ha tabi oynadigin oyunun buna olanak saglamasi lazim ki 5 kisilik partiler bence cok guzel. hatta guild icin raid oluyo bu da harika... bi yandan muhabbet, bi yandan oyun... daha ne... oyundan ne bekliyosunuz ki? yok bu sorumu geri aldim, cevap belli zaten... uo'nun verdigi zevki istiyosunuz ama uzgunum, bu oyunla uo'nun alakasi yok...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 27 Ağustos 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Takilmissin bir "bu UO degil" gidiyorsun riglous.. Hakli oldugun yerler var, UO'daki gibi hayal edip "graL olacem ben bab" diye bir mage acip portleyenlerin sayisi oldukca fazla evet, ama herkesi ayni kefeye koyup kendini disinda tutmanin da bir alemi yok durup dururken. Ben 4 senedir -WoW'dan cok daha gruba dayali bir oyun olan- Daoc oynayan biri olarak da begenemedim mesela.. Pvp daha bir dengesiz, daha bir "arcade", daha bir hizli. Piyasadaki en rahat ve kullanisli ui ve kontrollere sahip olmasina ragmen, arkadaslarim var diye o kadar da cabalamama ragmen isinamadim WoW'a mesela, bu ay itibariyle Daoc'a dondum, benim gibi insanlar da akin akin donmeye devam ediyor. Sonuc olarak zevk meselesi yani, onune gelene "siz ne anlarsiniz oyundan, gidin UO oynayin" diyip gecmek cok mantikli birsey degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kimseye git uo oyna demek benim haddim degil. oyundan anlamazsiniz demek hic degil. dogru soyluyosun takilmis plak gibi tekrarliyorum aynisini ama yakinanlarin 90%'i boyle. yani dil bilmeden oyunu oynuyosa insanlar, bundandan sikilmalari gayet normal... ayrica bahsettigim gibi oyunu oynayan cok az kisi var, cogunluk hardcore oyuncu modunda. item derdinde. uo'da bi grup vardi; paso skill kasarlardi, kastiktan sonra oyunu oynayamazlardi, sonra ikinci bi karakter acip onun skill'lerini kasmaya baslarlardi. ona benzemeye basladi. ozellikle insanlarin mesajlarini gordukce bu sonuca variyorum cunku sikayet hepsinde birbirine yakin, ya toplayacak item kalmamis, ya 60 olunca sikilmislar... ne diyebilirim ki... oyun sarmazsa haklisin tabi yapilacak bi sey yok ama oyunun oyun oldugunu unutup hiper olmak icin oynayan insanlarin tabii ki bi sure sonra amacsiz kalmasi normal bence. bunda oyunu suclamanin anlami yok.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ah daoc ah... Daoc'on rvr sistemi olasaydı wow'da keşke.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Aslında matrix onlinedeki gibi oyunun kaderini oyuncular belirliyebilse bir çok insan için ilham kaynağı olurdu[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 cogu kisi casual player degil,mesela ben yaz tatilinde oldugum icin isim gucum yok sabah aksam oyun oynuyorum.(simdilik,zamanla bu da degisir elbet)Bu durumda da sende anlarsin ki hardcore player oluyor,zira baska yapacak sey yok.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Mirluin, 27 Ağustos 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Dunedain 'e kesinlikle katılıyorum, mutlaka contested alanların ele geçirilebilmesi falan lazım, işin ucundada bütün realmi etkiliycek ödüller konmalı o zaman bu oyun gerçekten süper olabilir gelicek zaten siege units geliyor, onlarla beraber mezarlik, contested area ele gecirme tarzi seyler katilacakmis diye biliyorum[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Panthesilea ne yazık ki contestedalanların alınabilceğini pek sanıyorum.En son blizzard ile olan söyleşinin birinde böyle bir soru geldi ve cevap bizler daha çok bgler üzerinde yoğunlaşcaz böyle bir planımız yok dediler.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Oyunda DAOC kadar dinamik yok.. Blizzard bu yanlışı hep yapıyor..Yıkayıp yağlayıp bir yere kadar sürüyor.. Yani questlerde dinamik yok ve bu da git yap hed höt bitir mantalitesi hah bir dostlarla kapıştığın hazne dışında bir zevki yok.. FR geliyor diyorlar aama hiçbirşey MASAUSTU nun yerını tutamaz...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Sethlor, 27 Ağustos 2005 03:25 tarihinde demiş ki: Yanarım yanarımda sonu böyle olacağı belli olan wowın daocu bitirmesine yanarım :) Başından beri belliydi bu hale geleceği ama zevkli pve özlemiyle millet girip oynadı daocun serverlarıda zaten azalıyodu wowdan sonra belki yarıya düşmüştür. Şu saatten sonrada tek tük olanlar hariç daoca dönüşde olmaz yada yeni başlayanların olacağını ise hiç sanmıyorum sanırım daocda miyadını doldurdu artık önümüzdeki mmorpglere bakıcaz piyasada oynanacak pek kaliteli mmorpg kalmadı benim açımdan middle earth online falan diyolardı hala çıkacakmı iptalmı oldu ondanda haberim yok ufukta yeni bi oyunda göremiyorum bende gittim osi accumu açtırdım yeniden 3-5 kişi yok paragondu yok dfyi dolanıp duruyoruz zevkli oluyormuş uzun bir aradan sonra hehe Daoc bitti? Her gece sıra bekliyorum lamorak a gireceğim diye :)[signature][hline]OKUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Contested Territoryler alınabilir olsa napıcaz biz horde olarak örneğin BL de, bütün gün karınca gibi alliance a karşı contested territory mi savunacağız hehe. Benim oynamam için yeni BGler ve instancelar yeterli olucak gibi.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Daoc bitmedi ama pek iyi durumda değil çok oyuncu kaybetti :) www.comebacktocamelot.com yapılmazdı zaten aksi halde. Daoc'u bırakmamın sebebi classlar arasındaki tutarsızlık birde biraz teknoloji olarak geri kalmış sanki. WoW'daki gibi bireysel pvp'ye pek yatkın değil. Şimdi expansionsız serverlar gelmiş duyduğuma göre. Ben oynarken artifactdi bilmemneydi yok yüzde bilmemkaç şundan veriyo vs derken içinden çıkılamaz bi matematik problemi halini almıştı oyun. [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 28 Ağustos 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 herkes sıkıntılarını anlatmış, hemen hemen asıl problem belli, (süreklilik ve sürükleyicilik eksik) belkide biraz teknolojinin getirdiği yeniliklerin sonucudur bu tad alamama durumumuz. bazen düşünüyorumda ultima online oynarken ilk kez bir dragon gördüğümde inanılmaz derecede şaşırmıştım. ancak şimdi hangi oyunda olursa olsun bi tarafından alevler çıkararak sizi şiş köfte yapabilecek bir yaratıkla savaşıyor olsak bile sanırım eski heyecanları yaşayamıyoruz. gerek sistemlerin gelişmesi, bunun sonucunda ise en iyisini yakalayabilme yaratabilme ve yaşatabilme azmi sanırım tasarımcıları görsellikten öteye taşıyamadığından bu sıkıntıları çekmeye devam edeceğiz. örenek olarak ben isterdim ki b.gate , ice wind dale gibi oyunlarda gördüğümüz karakterlerin online olarak bizlere sunulabilmesi sanırım çok büyük tat verebilirdi. bakalım belki sadece güneş ışığının ne kadar gerçekçi yaratıldığı, karakterin gözünü kırptığını görebileceğimiz bir online oyundan çok umarım yakın zamanda hepimizin taleplerine cevap verebilecek ve ultima online efsanesini gömebilecek bir oyunla tanışırız.[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bence MC ve BWL özellikle ilk başlarda oldukça zevkli. Eğer o kadar oynayacak vaktiniz varsa, 40 kişiyle bir şeyler yapmaya çalışmak harika bir şey. İlk başlarda defalarca wipe yediğiniz boss'u çok rahat öldürebilmeye başlayınca anlıyorsunuz gelişmeyi. Zaten bu tür oyunlarda en büyük zevk gelişme kaydetmektir. Bu level atlamak olur, skill kazanmak olur, item bulmak olur, bir dungeon'da ilerleyebilmek olur... Sonuçta hep yapacak bir şeyler var. BWL'ye adam gibi yapana kadar yeni dungeon'lar açılacak. Yeni item'lar gelecek, PvP sisteminde olaylar olacak. Hep gelişme kaydedebileceksiniz. Her ne kadar oyunun ilk aylarındaki zevki alamasanız da hep yapacak bir şeyler var. Çok sıkılırsanız da dondurursunuz account'ı, sonra devam edersiniz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar