electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sabahtan beri dogruduzgun giremedim.. su anda ise direkt login server error veriyo. bu saatte ne iş? fikri olan?[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben giriom da sadece kontrol için / giremezsen haber ver (soğuksu vercem:P)[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
t_mer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bende giremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 cıkan giremiyor :S[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben takır takır girip çıkıyorum :?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bende giremıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abi soguk su ya gerek yok sifre girme ekranina kadar gelemiyorumki. kafadan launcher atiyo disari. ne alaka bu saatte anlamadim...[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 1061[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 JAPKO ya geçmeme az kaldı çok az.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bu ke nin gelecegi belli bir tarih varmı birde ke gelince sorunlar cozulecekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 2 gün :) sonra beta server lar kapanıor :)[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 beta kapanınca biraz rahatlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 eet girilmior servera sorunlku suan ayrıca su ke olayı ne ya bırı bu serveralrın usutne gelmıcek yeni server acılıcak dıo diğerleri bunları nustune gelcıek dıo[signature][hline]-Beramus- -Leiath- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bende giremiyom. Hadi hep beraber dikiyoz 1-2-3-..... [spo1=........][/spo] CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: BeramusI Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 29 Ağustos 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kapansa da kurtulsak lanet server'lardan ya bi aydir sinir hastasi ettiler bizi ben bunlarin cicegine bocegine baslicam simdi.. bu ne kardesim saat 10 da login servara baglanamiyoz.. altyapi yok.. trader im ben.. bize destek versinler, dusuk faizli kredi versinler. musteriler bekliyo oyuna giremiyom.. (bi dakka kaptirdim galiba)[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ne demish bir buyuk dusunur: KO ya giremiyorsanız paticikte geyiin dibine dibine wurun ;)[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 paticik alan yoneticileri de parmaklari "ban" tusunda bizim sacmalamizi bekliyolar.. (abi arkadas sacmaliyo napalim? bitirin..) :D yok yok ben gunun kurbani olmak istemiyom.. sukunet ve huzur icinde post aticam ben.. (sakinim ben.. sakinim diyorum lan delirtmeyin beni.. ) heheuhe..[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr [Bu mesaj electroreflex tarafından 29 Ağustos 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj electroreflex tarafından 29 Ağustos 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: electroreflex, 29 Ağustos 2005 23:18 tarihinde demiş ki: paticik alan yoneticileri de parmaklari "ban" tusunda bizim sacmalamizi bekliyolar.. (abi arkadas sacmaliyo napalim? bitirin..) :D yok yok ben gunun kurbani olmak istemiyom.. sukunet ve huzur icinde post aticam ben.. (sakinim ben.. sakinim diyorum lan delirtmeyin beni.. ) heheuhe.. ahah merak etme o kadar. ozellikle oyuna girilemeyen sinir durumları icin sırf ozel olarak alan yoneticileri tarafından patlatılmak uzere konular acılıyor burada :) degil mi degil mi ... :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Failed logging into the Logln Server server(9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yaw ben sana dark veyn vericektim delinin biri aldi gitti onu 650'ye tezgahtan.. iron impact war +6/60 onu veriim :D [Bu mesaj electroreflex tarafından 29 Ağustos 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aha girdi.. dalin :D[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 beyler girdim ben deneyın sızde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: electroreflex, 29 Ağustos 2005 23:32 tarihinde demiş ki: aha girdi.. dalin :D ne girmesi olm hala 1061 verio zalak herif.. ;) (sarcasm) [Bu mesaj electroreflex tarafından 29 Ağustos 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 düzeldi sanırım[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 girmiyo grrr.. [Bu mesaj electroreflex tarafından 29 Ağustos 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar