Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güvenebilirmiyim...

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Addon ları devamlı guncellemekten bıktım addon errorlarını fıx leyen tox ları fıxleyen ufak tool lar mevcut ama cekınıorum logger falan vardır veya bu tür bi patırtıya gıderım dıe ? Bunları elle düzeltmenın yolu varmış ama detaylarını bılmıorum ? bıde her patchle gelen duzeltılmesı gerek value ları bu konuda yardım ve kaynak saglarsanız cok ıyı olur tesekkurler[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

ct serisine ben karşıyım çok lag yapıyor ve dediğin gibi aşırı error veriyor. patchle beraber güncellesen bile onun dışında sebeplerden error veriyor. gatherer da prof felan takmadığım için kullanmıyorum veya qwuest için. o yüzden bişi diyemicem ama ct serisi direkt çöp bence.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 30 Ağustos 2005 09:13 tarihinde demiş ki:
ct serisine ben karşıyım çok lag yapıyor ve dediğin gibi aşırı error veriyor. patchle beraber güncellesen bile onun dışında sebeplerden error veriyor. gatherer da prof felan takmadığım için kullanmıyorum veya qwuest için. o yüzden bişi diyemicem ama ct serisi direkt çöp bence.

ohe ne yaptın baba sen, ctraid kullanmıyan adamın mc de ne işi var :p[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...