n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Addon ları devamlı guncellemekten bıktım addon errorlarını fıx leyen tox ları fıxleyen ufak tool lar mevcut ama cekınıorum logger falan vardır veya bu tür bi patırtıya gıderım dıe ? Bunları elle düzeltmenın yolu varmış ama detaylarını bılmıorum ? bıde her patchle gelen duzeltılmesı gerek value ları bu konuda yardım ve kaynak saglarsanız cok ıyı olur tesekkurler[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben son 3 patchdir bişi değiştirmiyorum bu bu bu addonlar guncel değil diyor bende peki diyorum eskisi gibi devam ediyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bende gatherer + ct raid oyuna gırınce catır catır error verıo mesela raıdde her bır adam raıde alınınca ekran gelıo mc ye gıdıorum 30 tane pencere kapatıom gatrerda show dıom allah demez olaydım 249023*849 pencere ;<[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ct serisine ben karşıyım çok lag yapıyor ve dediğin gibi aşırı error veriyor. patchle beraber güncellesen bile onun dışında sebeplerden error veriyor. gatherer da prof felan takmadığım için kullanmıyorum veya qwuest için. o yüzden bişi diyemicem ama ct serisi direkt çöp bence.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bunlar 2-3 gun önce basladı[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 her patchden sonra ctnın son surumunu yuklemenız tavsıye edılır cogu erroru gıderıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bu adresten çektiğim wow addonfixer'ı kullanıyorum ben ilk addon yüklediğimden beri. hala bişey olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ürkünç bunlar ya yokmu bu işin manuelını anletcek :p[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: muzcu, 30 Ağustos 2005 09:13 tarihinde demiş ki: ct serisine ben karşıyım çok lag yapıyor ve dediğin gibi aşırı error veriyor. patchle beraber güncellesen bile onun dışında sebeplerden error veriyor. gatherer da prof felan takmadığım için kullanmıyorum veya qwuest için. o yüzden bişi diyemicem ama ct serisi direkt çöp bence. ohe ne yaptın baba sen, ctraid kullanmıyan adamın mc de ne işi var :p[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: n3mrut, 30 Ağustos 2005 10:27 tarihinde demiş ki: ürkünç bunlar ya yokmu bu işin manuelını anletcek :p ne ürküncü be :) yüklüyosun diyosun "fix addons". çatır patır update ediveriyo hepsini. hiç kasma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar