SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 farketmişsin işte :P[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Zagg, 28 Ağustos 2005 18:33 tarihinde demiş ki: Sprite'ın reklamı daha güzel :) [signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 gereksiz direk cope atilmasi gereken bir reklam...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Reklam filmi çekelimde televizyon kanalları kazansın mantıgında yapılmış bir reklam.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: LathspeLL, 29 Ağustos 2005 03:57 tarihinde demiş ki: Ben çok seviyorum reklamı, acaip tatlı yani. Tropikte bir ortam var. Anlamsız ama farkettirmeden zihine işleyen bir reklam. bencede dediğin doğru baksana burda bu reklam bi topic sebebi bile olduğuna göre baya zihne işleyen bişi. ben ençok aksanı bozuk herifin reklamın sonunda bamboocha diyerek sevgilisine şaplatışını seviyorum :D[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: SKeLeToN, 29 Ağustos 2005 02:07 tarihinde demiş ki: Peki içen oLdu mu? Bamboocha nın bi farkı war mı normaL fantadan ? ya da öLe bişe yok mu sadece sıradan bi rekLam mı ? Ben içtim hiç bir farkı yok aynı yane.. Bu arada bnce de Sprite reklamı daha güsellll ;) :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 2 reklamda süper bence.Portakallarını seviyorum diyince yiyilen tokatlar kopartıyor beni.Sprite zaten hayran bıraktı beni[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once I love you blogger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar