Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 dale don dale Duyduğum zaman ağlıyorum,kafamı duvarlara vuruyorum[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 küstüm.. püeaheah :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 :lol: the angel and the dark river ı koydum şimdi cdroma. tüylerim diken diken oluyo. alıp götürüyo da geri getirmiyo
fixxer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abı ne kadar salak bı konu sımdı yabancıda var turkcede var senı alıp goturcek muzıkler ne ıstedını bılmeden zevkının ne oldugunu bılmeden sana nasıl yardım edeceskı?[signature][hline]Devıl May Cry
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yardım istemiyorki adam sadece sormuş sizi ağlatan şarkılar nelerdir diye[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hypocrisy - apocalypse Opeth-windowpane[signature][hline]
asas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Dedıgınız hıc bır sarkı benı goturmuyor uzaklara nedense..sadece guzel sarkılar..Metallica-Turn the page baya guzel oluyor vokalin sesinden..Iced Earth-Blessed are you da baya guzel
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 vega bu sabahlarin bir anlami olmali duman manasi yok the cure lovesong[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 MSG - Nightmare[signature][hline]Love is Divine
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Anathema - One Last Goodbye Bu aralar favorim..[signature][hline]#3
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Opeth - Epilogue ve her zamanki gibi Anathema - Are You There[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Aerosmith- i dont wanna miss a thing RHCP - breaking the girl ((nedense ağlancak bişi diil ama ))[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 my dying bride - black god[signature][hline]Viva La SémiH
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Daha öncedende açılmıştı :) Duman - Kırmış Kalbini Duman - Ah Kargo - Renklerin içinde.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 coldplay-clocks coldplay-fix you dream theater-space dye vest evanesce-hello[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Brothers In Arms'ı dinlerken ağlyom :([signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hammer Fall - Dream Land - Fallen One Soad - Spiders[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 29 Ağustos 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Adokas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 2pac-runnin Metallica-fade to black Metallica-turn the page[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die [Bu mesaj Adokas tarafından 29 Ağustos 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Mandoo, 28 Ağustos 2005 23:25 tarihinde demiş ki: duman - kırmış kalbini ...(ağlatmaz ama çok koyar) +1 anathema - angelica Iron Maiden - Afraid to shoot strangers[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Fistan, 28 Ağustos 2005 19:51 tarihinde demiş ki: zeynep dizdar - vazgeç gönül Fistan varsa su sarkıyı bana yollıyabilirmisin ö.m atarsan sevinirim yada link ver cekiim[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aglatma deilde belki duymamıssınızdır ayna-adı konmus ayrılıgın baya bi guzel
helena Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 karşı pencerenin ve ameli'nin soundtrackleri ağlatmaz ama sakin ve hüzünlü müzikler (özellikle amelie)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben bengünun iki şarkısını dinliyince çok uzaklara gidiyorum.. Gel Gel ve Korkumdan agladım[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
horten Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 pearl jam - present tense savatage - belive[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 boy sets fire-still waiting for the punchline boy sets fire-the abominations of those virtuous boy sets fire-my life in the knife trade boy sets fire-unspoken request boy sets fire-handful of redemption katatonia-omerta climb-when you call my name climb-lacuna climb-spineless climb-empty climb-lost radical noise-bazen dredg-ode to the sun dredg-jamais vu dredg-yatahaze dredg-orph silverstein-here me out silverstein-when broken is easily fixed alexisonfire-it was fear of myself that made me odd alexisonfire-happiness by the kilowatt sentenced-aika multaa muistot sentenced-you are the one sentenced-cross my heart and hope to die sentenced-karu sentenced-end of the road pain of salvation-ashes joke for a while-ghost armor
Öne çıkan mesajlar