Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sabah kalktığımda bilgisayarımın kullanıcı seçme menüsüne düştüğünü gördüm. büyük ihtimalle birisi bilgisayara çarptı, kapandı. ama nasıl oluyor da tekrar açıldı, windows açıldı ve kullanıcı seçme menüsüne geçti bilemiyorum. neyse onu geç. açtım bilgisayarı, paticiği kurcalamaya başladım. bir baktım, mouse imleci haraket etmiyor. önce mouse bozuldu sandım. klavye de çalışmıyor. pc kitlenmiştir diye, pc'yi kapatıp açtım. ama açılışta bu sefer takıldı. kapatıp bir daha açtım. her seferinde aynı şey. ekran kartını tanıtıyor, anakartı tanıtıyor, cpu'yu tanıtıyor... ram tanıtmıyor, cpu'dan sonra takılıyor. birçok şeyi denedim. ram'i çıkarıp taktım. dvd/cd-writer'ların kablolarını söktüm taktım. cpu'yu söktüm taktım. hiçbirşey olmadı. arkadaşı aradım, "bios pilini sök bir daha tak, virüstendir" felan dedi. onu da denedim. yok. her defasında cpu'yu tanıtıyor, sonra kilitleniyor. en sonunda dellendim, ram'i çıkardım, kasaya doğru birkaç kere vurdum. sonra sıkıldım, "eh eytere be. çalışmıycaksa çalışmasın." dedim. ama bir kere daha denemek istedim. açıldı. ram'i saymaya başladı. windows açıldı. ve paticiğe yazabiliyorum. çok ilginç bir duygu. demek ki Türk usulü "vur vur düzelir" metodu her durumda işe yarıyormuş :D[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 haha yaramazmı bea ama tam zor durumlarda hayat kurtarır, bi ara kasanın fotosunu çekip gönderiyim az yamulmadı kasa :b[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eheh sorunun büyük ihtimalle elektrik gidip gelmesinden kaynaklanıyor ani asçılır öyle durumlarda[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ekran kartı falan oynamıştır o oturmuştur yerine heheh.yada anakartın biyerinde temassızlık vardır ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 elektrik gidip gelmiştir ondan orda kalmıştır bi de mouse probleminin aynısı bende xp yi ne zaman kursam ilk açılışta oluyor bi defa safe mode da aç biraz takıl düzeliyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bilgisayarın kilitlenmesi konulu bir olayda mouse problemini nerden çıkardın, onu anlamadım.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eskiden com portlarında bir frekans değişimi olduğundan buna benzer takılmamtrak bir durum yaşandığını hatırlarım.. hatta üstüne de voltaj değişikliği benzer bir şeye sebep olmuştur diyesim gelir fakat yeniden başlatınca düzelmemesini açıklayamam.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 işte vurunca düzeliyor.illa bi açıklama getireceksiniz ya..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 2-3 ay önce bilgisayarın kasasının üzerine kocaman bi bardak su döküldü.(kasa kapağı komple açık,ne üzerinde ne yanlarda kapak var) 1 snlik şoku atlattıktan sonra fişten prizi çektim, önce bezle anakart ve kartların üzerindeki suyu emdirdim,sonra saç kurutma makinası(oO) ile 10 dakika kuruttum.Gariban bilgisayarım 2 hafta öncesine kadar sorun vermeden çalıştı,2 hafta önce ekrana görüntü gelmemeye başladı,ekran kartını çıkardım,soketler oksitlenmiş,saf alkolle temizlicektim,evde bulamadım,el dezenfekte alkolüyle temizledim.Şu an sorunsuz çalışıyor. Pek benzemedi ama hafif Türk stili genede :D Ha bide,bir gece power suply ın sigortası attı ,evde 2 tane cam sigorta buldum,taktım,onlarıda attırdı,gecenin bi yarısı,oyun krizim tutmuş,ince bakır teli bağladım sigorta niyetine,Türk zekası yemedi,işlemci,ekran kartı gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ehueh buzi sennkı tm bombymss yaa:D ben de kanal d deykn bı kasa geldı compaq sıstem kurulcak ama acılmıo en sonnda bı yerlestrdm acıldı nası oldu anlamadm ama ondan sonra sorunsuz calısmaya basldı uheue[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Benim de arada fan garip garip ötüyo hırıldıyo, koyuyuorum düzeliyo güzel yani[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Dayak herseye cozum ustadim :) Ornegin sarhos haldeyken Prawler'i 2 saat konusup laf dinletemedikten sonra 5 kisi dovdukten sonra kuzu gibi olmustu :D[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Bone, 28 Ağustos 2005 18:19 tarihinde demiş ki: bir baktım, mouse imleci haraket etmiyor. önce mouse bozuldu sandım. klavye de çalışmıyor. çünkü aynısı bende de oluyor bunu kastettim güvenli kipte açılınca problem kalmıyor edit: fan gürültüsünden problemi olan arkadaş, tozdan dolayıdır acaip tozlanmıştır önce sök sonra düzgün temizle problem olmaz. ilk başlarda fanı sökmeden ince(cımbız,kürdan,...) kullanarak temizlesende idare eder [Bu mesaj slayer__ tarafından 29 Ağustos 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: slayer__, 28 Ağustos 2005 18:56 tarihinde demiş ki: bi de mouse probleminin aynısı bende xp yi ne zaman kursam ilk açılışta oluyor bi defa safe mode da aç biraz takıl düzeliyor =p ya bak benim yazdıklarımı okumamışsın ki. mouse kilitlendi diye yazdım. ama mouse kilitlenmedi. ben sadece mouse kilitlendi sanmışım. oysa pc kilitlenmiş. mouse'la ilgili herhangi birşey yok yani.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Bone, 28 Ağustos 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Sabah kalktığımda bilgisayarımın kullanıcı seçme menüsüne düştüğünü gördüm. büyük ihtimalle birisi bilgisayara çarptı, kapandı. ama nasıl oluyor da tekrar açıldı, windows açıldı ve kullanıcı seçme menüsüne geçti bilemiyorum. neyse onu geç. açtım bilgisayarı, paticiği kurcalamaya başladım. bir baktım, mouse imleci haraket etmiyor. önce mouse bozuldu sandım. klavye de çalışmıyor. pc kitlenmiştir diye, pc'yi kapatıp açtım. ama açılışta bu sefer takıldı. kapatıp bir daha açtım. her seferinde aynı şey. ekran kartını tanıtıyor, anakartı tanıtıyor, cpu'yu tanıtıyor... ram tanıtmıyor, cpu'dan sonra takılıyor. birçok şeyi denedim. ram'i çıkarıp taktım. dvd/cd-writer'ların kablolarını söktüm taktım. cpu'yu söktüm taktım. hiçbirşey olmadı. arkadaşı aradım, "bios pilini sök bir daha tak, virüstendir" felan dedi. onu da denedim. yok. her defasında cpu'yu tanıtıyor, sonra kilitleniyor. en sonunda dellendim, ram'i çıkardım, kasaya doğru birkaç kere vurdum. sonra sıkıldım, "eh eytere be. çalışmıycaksa çalışmasın." dedim. ama bir kere daha denemek istedim. açıldı. ram'i saymaya başladı. windows açıldı. ve paticiğe yazabiliyorum. çok ilginç bir duygu. demek ki Türk usulü "vur vur düzelir" metodu her durumda işe yarıyormuş :D bu konu acilmisti keske arama yapsaydin :-p oh hep senmi dicen :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya kardeşim saçma sapan konuşmayın bir gidin allah aşkına. 1) bu konu daha önce açılmamıştı 2) daha önce açılabilecek birşey değil bugün yaşadığım olayı anlatıyorum 3) uzun birşey aynen quotelanmaz, belirli bir cümlesi işine yarıyorsa sadece o kısmı alırsın. 4) insanlara boşu boşuna suçlama atmıyalım[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Bone, 28 Ağustos 2005 18:19 tarihinde demiş ki: demek ki Türk usulü "vur vur düzelir" metodu her durumda işe yarıyormuş :D bence bu genel bilgisayarcı tabiridir bide çalıştığı bir çok sefer kanıtlanmıştır, yazılımda format donanımda combat taktiği ile her pc hayata döner heheh[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Türk elinde keramet var :D[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bence bu genel bilgisayarcı tabiridir bide çalıştığı bir çok sefer kanıtlanmıştır, yazılımda format donanımda combat taktiği ile her pc hayata döner heheh ya amma guldum demek yazılıma format donanıma combat :D ahahahhahah[signature][hline]Devıl May Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Queen, 28 Ağustos 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Benim de arada fan garip garip ötüyo hırıldıyo, koyuyuorum düzeliyo güzel yani +1[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Kizdirmayin Bonec'i, halletmis iste problemini adam :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yüzde 90 işe yarar "vur vur düzelir" modu.. bide karşına alıp adam gibi konuşma vardır..bende o işe yaramıştı.. "bak oğlum..7 senedir benimlesin..ne internetler ne oyunlar gördük seninle..şimdi 7senelik knkana yapılır mı bu? yapılmaz..hah işte o yuzden adam gibi açılda işim gücüm var hadi.." ve açılır..(denenmiştir)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar