reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 (tabi kitaptaki konuşmalar falanda olabilir) cesur yeni dünya : belden yukarısı tanrı vergisi bir cennettir, belden aşağısı ise şeytanlar mekanı. genelde çizeriz zaten altlarını, fırsatımız oldukça paylaşalım.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yeri karalama defteri ama olsun.. bende yaziyim.. yollarda kime rastlasanız , çıkartıp onun fotoğrafını gösterirsiniz. Bu insanı tanıyor musunuz,buralardan geçti mi onu gördünüz mü , diye sorarsınız.. Aslında kaybolan o değil , sizsiniz.. Aslında o diye sorduğunuz kendinizdir..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 "beni bir gün unutacaksan bir gün bırakıp gideceksen boşuna yorma derdi boş yere mağaramdan çıkarma beni alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna" Tutunamayanlar, sahife 473, 19-22 satırları arası. Selim Günseli'ye veryansın ederken.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Şibumi... -Artismisin sen -Seni kart ilen yerim burda... -------------------------------------------- -Beyfendi Flu çıktınız.. -Fotoşap layn düzeltin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Dünya bana göre değildi, ben dünyaya göre değildim! - Charles Bukowski Okumadım ama bir kitabında geçiyor..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ... Ne çocukluğunuzu bildiniz , ne gençliğinizi yaşadınız. Birkaç gün sonra da çok sert bir savaşa katılacak , gerekirse canınızı feda edeceksiniz. Biliniz ki gelecek nesiller bu fedakarlıklar sayesinde , medeni alemde eşit haklara sahip , bağımsız bir milletin fikri hür , irfanı hür , vicdanı hür çocukları olarak yaşayacaklar. Size söz veriyorum. Mustafa Kemal (Sakarya Savaşı'ndan önce genç teğmenlere) Kitap: Şu Çılgın Türkler [Bu mesaj berk444 tarafından 28 Ağustos 2005 04:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kan... bi çeşmeden akar gibi yaşam eger almaya cüret edersem.... kendi yaşamım hızla sona ermekte oldugu için asıl almamaya cüret edemezdim içtim... doyasıya. ve yaşadım. bir kez daha...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 -Kış gecesi ejdarhaları- est solarus oth mithas----> serefim yaşamımdır[signature][hline]est sularus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Cafeye sürekli gelen deli desem deli deil bir tip insanın söylediği Her gelişinde söyler kan ve şarap diye bir kitap okudum kadın sevgilisine nediyor biliomusun . Kulağımıza yaklaşır ve vampir sevgilim benim :D uheuh[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kişilik insanın kaderidir şimdiye kadar unutmadığım az cümlelerden biri : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kırmızı başlıklı kız: senin kulakların neden bu kadar büyük?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 arthur clarke in buyuk eseri space odesseyde imzamdaki cumleyi gorebilirsiniz.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kitap cümlesi değil ama bir şiirden memleketim. ne kasketim kaldı senin ora işi ne yolları taşımış ayakkabım son mintanımda şile bezindendi o da sırtımda paralandı sen şimdi saçımın yanlız saçımın akında anlımın çizgilerindesin memleketim ---nazım hikmet rusya sürgününde[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 dunyaya yuzlerce yilda birkez dahi gelir ve ne yazikki bu sefer o bir türk ingiltere basbakani Lloyd George Atatürkten bahsederken Su Cilgin Türkler Kitabinda[signature][hline]şeytan aldı götürdü satamadan getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Death Gate Cycle: Güclü ve Şanslı olanlar genellikle yanlız olanlardır -Lord Xar. Tek bir Desen ikiye ayrılmış, kırıldıgı icin dahada güclü-Marit Darksword Trilogy: tam hatırlamıyorum fakat şöyle bişeydi(emin degilim) Kin ve Nefretle şekillendirilmiş bir topragın üstünde hiç bir güzel çicek bitmez[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 29 Ağustos 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Atreides_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Nazım Hikmet'in Mavi gözlü Dev şiirinden son kıtada vardı Şimdi anlıyor ki mavi gözlü dev, dev gibi sevgilere mezar bile olamaz: bahçesinde ebruliiiii hanımeli açan ev.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 tuna kiremitçi - ilk yardım . . . ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 "Ye preachers of equality, the tyrant-frenzy of impotence crieth thus in you for 'equality': your most secret tyrant-longings disguise themselves thus in virtue-words!" -Thus Spake Zarathustra[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 imzamdaki şey.demek ister ki : Sonsuza dek yatabilen ölü değildir Ve tuhaf , uzak zamanlarda ölüm bile ölebilir.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar