Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sigaraya vururdum heralde kendimi :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Kendimi karanlık sanatlara adardım lol..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya da vivid filme gider orda kariyer yapardım[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 direk sanattta yukselmeye calisirdim[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 vücut sanatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Kötü yola düşerdim,aklıma başka seçenek gelmiyor[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mıcırlı yol diyon yani.. İyide kadının parası pulu vardır hali vakti yerindedir belki.. Ha zevk için, hobi maksatlı diyorsan o ayrı.. edit : 31. entry'nin anlam ve önemine uygun bir entry oldu..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Ağustos 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Kadınlar evlenmedikleri sürece babalarının maaşları (baba ölünce)karısına ve kızını kalıyor.Eh anneside ölmüş o yüzden anne ve babanın maaşı evi vs. herşeyi kıza kalcak ztn.Eee gül gibi yaşar işte.Bi tane kedi alırdım ben evime yada köperk.Öle evlenip fln napcam ztn yaa.Okumamıssam iş bulmaya çalısırdım bulamasamda çok sorun diil tek kişiyim ztn.İşte öle geçinip giderdim.Arkadaşlar fln vardır ztn...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Kedi köpek, animal fetiş/zekz agıfhdhgf ne dedim ben ya[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 35 yaş birşeyleri değiştirmek için o kadar da geç bir yaş değil[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Para yoksa hiç bişi yok ..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Eh zaten parası yoksa, 35 yaşından sonra hiç birşeyini değiştiremez. Ancak hayal kurar lotolarla 70 ine kadar hayalleriyle yaşar, sonrada koltuk değnekleriyle...[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 önce oturur sağlam bi ağlardım sora önüme gelenle fingirderdim bari 70 olunca insanın bi kaç anısı olur geçmişten hatırlayacağı bide namuslu takılsan eyvah eyvah neyseki erkeğim::P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: helena, 29 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: 35 yaş birşeyleri değiştirmek için o kadar da geç bir yaş değil bir erkek için öyle.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Dolandırıcı,hortumcu falan oluyo genelde o tarz kişiler[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ya peki erkek olsak ne bok yicez.. Çalışmak istesen.... Eğitim yok.. Sanırım Kadıköy Rıhtımdaki Gandalf gibi oluruz.. :) Adam hayatını yaşıyor bence karizması var bir sürü arkadaşı var bende dahil geçen gün sigara bile uzattı saolsun samsun 216 tüttürdük :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Valla bazen özeniyorum o tip adamlara.. Taksimde sabaha karşı bir dünya bardan çıkarsanız bi kaç tanesine denk gelmeniz işten bile değil.. Oturucan konuşucan onlarla. Adama diyosun heralde uzaydan gelmiş dünya'ya bu kadar bilgi birikimi nerede yapmış şaşırıyorsun. Dünya görüşleri hayata bakışları o kadar farklı ki.. Bazen de çok mal olanlarda oluyor tabii..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 düşünemiyoruuuuum1!!!!11[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Şehirde ne varsa boşveririm. Dönerim köyüme basit hayatıma. Evlenecek adam da çıkar orda mutlu da yaşarım. ama iyi ki öyle bi durumda deilim...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 örnek çok abartılı geldi bana ya, 35 yaşına kadar hiçbişey yapmayıp evde oturmuş mu?annesi babası nası insanlar, hiç bi işe gitmesine izin vermemişler mi?biraz tutarsız yani. 35 yaşına kadar bi konuda bi meziyet, tecrübe edinmiştir elbet, bitki gibi yaşamış olamaz bi insan yani. iş ilanlarına bakar, çarşılarda "eleman aranıyor" yazan yerlere bakar, bişeyler yapar elbet.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Sir'üm pir'im. Çok var oyle tip. 35-40 yaşına kadar annesiyle yaşıyor hayattan bi haber ot gibi. Sonra annesi babası ölüyor tek devam ediyor.. ot olarakda ölüyorlar.. zaten genel olarak hayatalarının son günlerinde bitkisel hayata giriyorlar.. (oehh) ama ciddiyim var yani oyle tipler..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 herhalde hayat kadını olurdum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yaş 35 yolun yarısı eder yolun yarısı bitmiş bundan sonra seni kim ipler sen yoluna devam et hortlamadı korkma hitler aklıma kemal sunal geldi "ehe eşşolueşekler":D:D N'apıyorum ben yaaa:([signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 e mir'im hiç bi işle uğraşmıyor mu bu insanlar, ben sadece meslek bulma açısından yaklaştım, yoksa evlenmeyen tipler elbette var.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Yaş 35, evlenmemiş, kariyer yok, bişey yok. Açılmadan iade yani. Ona bulur birini akrabaları. Hiç olmadı "kadının sesi"nden bulsun teneşir paklayası bi tane.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 30 Ağustos 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar