Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşünün...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Mıcırlı yol diyon yani..

İyide kadının parası pulu vardır hali vakti yerindedir belki..

Ha zevk için, hobi maksatlı diyorsan o ayrı..

edit : 31. entry'nin anlam ve önemine uygun bir entry oldu..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Ağustos 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kadınlar evlenmedikleri sürece babalarının maaşları (baba ölünce)karısına ve kızını kalıyor.Eh anneside ölmüş o yüzden anne ve babanın maaşı evi vs. herşeyi kıza kalcak ztn.Eee gül gibi yaşar işte.Bi tane kedi alırdım ben evime yada köperk.Öle evlenip fln napcam ztn yaa.Okumamıssam iş bulmaya çalısırdım bulamasamda çok sorun diil tek kişiyim ztn.İşte öle geçinip giderdim.Arkadaşlar fln vardır ztn...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Eh zaten parası yoksa, 35 yaşından sonra hiç birşeyini değiştiremez.
Ancak hayal kurar lotolarla 70 ine kadar hayalleriyle yaşar, sonrada koltuk değnekleriyle...[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya peki erkek olsak ne bok yicez..

Çalışmak istesen....

Eğitim yok..

Sanırım Kadıköy Rıhtımdaki Gandalf gibi oluruz.. :) Adam hayatını yaşıyor bence karizması var bir sürü arkadaşı var bende dahil geçen gün sigara bile uzattı saolsun samsun 216 tüttürdük :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bazen özeniyorum o tip adamlara..
Taksimde sabaha karşı bir dünya bardan çıkarsanız bi kaç tanesine denk gelmeniz işten bile değil..

Oturucan konuşucan onlarla. Adama diyosun heralde uzaydan gelmiş dünya'ya bu kadar bilgi birikimi nerede yapmış şaşırıyorsun.
Dünya görüşleri hayata bakışları o kadar farklı ki..

Bazen de çok mal olanlarda oluyor tabii..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

örnek çok abartılı geldi bana ya, 35 yaşına kadar hiçbişey yapmayıp evde oturmuş mu?annesi babası nası insanlar, hiç bi işe gitmesine izin vermemişler mi?biraz tutarsız yani. 35 yaşına kadar bi konuda bi meziyet, tecrübe edinmiştir elbet, bitki gibi yaşamış olamaz bi insan yani. iş ilanlarına bakar, çarşılarda "eleman aranıyor" yazan yerlere bakar, bişeyler yapar elbet.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

Sir'üm pir'im. Çok var oyle tip. 35-40 yaşına kadar annesiyle yaşıyor hayattan bi haber ot gibi.
Sonra annesi babası ölüyor tek devam ediyor..
ot olarakda ölüyorlar..

zaten genel olarak hayatalarının son günlerinde bitkisel hayata giriyorlar.. (oehh)

ama ciddiyim var yani oyle tipler..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

yaş 35 yolun yarısı eder
yolun yarısı bitmiş bundan sonra seni kim ipler
sen yoluna devam et hortlamadı korkma hitler
aklıma kemal sunal geldi "ehe eşşolueşekler":D:D
N'apıyorum ben yaaa:([signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Sosyal ağlarda paylaş

Yaş 35, evlenmemiş, kariyer yok, bişey yok. Açılmadan iade yani.
Ona bulur birini akrabaları. Hiç olmadı "kadının sesi"nden bulsun teneşir paklayası bi tane.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 30 Ağustos 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...