Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden İstanbul'u Seveyim Ki!

Llama

Öne çıkan mesajlar

dünyanın hiçbir büyük şehrinde yaşamak kolay değilki,istanbulda kolay olsun.
zonguldaklıyım ben 1 kere gittim istanbula istiklal,beyoğlu,sultanahmet,taksim,karaköy,kadıköy gezdim.çok azı istanbulun ama neredeyse kalbinin attığı yerler.bunlar bile istanbula aşık olmama yetti.
bi farklıdır istanbul;türkiyenin gözbebeği,bitanesidir orası.
kim nederse desin[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trikeratops, 28 Ağustos 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
said:
ZaugnaKhaldun, 28 Ağustos 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
istiklalde etraf karla kaplı ve cok az kar yağmakta iken bir akşamüstü vakti gezmek...ahh

sonra tinercilerin önünü kesmesi...sende ne varsa onları istemesi...bıçak ile tehdit...soğuk akan terler...
kusura bakma ama bu toplumumuzun bi yarasi ve heryerde var bu kaldiki okadar taksime giderim hic basima bole birsey gelmedi tabi saat 2 de tarlabasindan asaya tek basina yurumeye calismiyorsan. O tinerci dediginiz cocuklarin ellerinden tutmak gerek aslinda :(, kafalari guzel oldugu icin gozleri hicbirsey gormuyor, 1 gun 1 kactanesini alip doyurun bak aslinda hicte gozuktukleri gibi korkunc degiller[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma
gm Ninca

[Bu mesaj vimpir tarafından 28 Ağustos 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'a hastayım.. Ve değerini kimsenin bilmediği kanısındayım.
Yobazlarıyla, krolarıyla, tikkyleriyle, boğazıyla, kendine has kültürüyle apayrı bir şehir..
Hiç bişi ile değişmem.. (amsterdam da yaşamak dışında :P)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 28 Ağustos 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
İstanbul'a hastayım.. Ve değerini kimsenin bilmediği kanısındayım.
Yobazlarıyla, krolarıyla, tikkyleriyle, boğazıyla, kendine has kültürüyle apayrı bir şehir..
Hiç bişi ile değişmem.. (amsterdam da yaşamak dışında :P)

eger istanbulda ya$ıyosan amsterdamda ya$ayamazsın.
amsterdama tatile gidersin.
maksimum 1-2 hafta.[signature][hline]just g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

Ya biliyorum çok tanıdığım gitti, hepsi ilk iki-üç günden sonra sürekli orada yaşamak isteyeceğini söylüyor, sonrasında sıkıyormuş
hele ki istanbul'da yaşıyorsan, diye de ekliyorlar.. :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

Evet gercekten bir izmirlinin istanbulda yasamasi cok zor, dogma buyume izmirliyim ama nerdeyse butun akrabalarim istanbullu, kisa bir süre icinde olsa onlara ziyarete gittigimde istanbul beni boguyor,inanilmaz trafik ,gurultu, kalabalik. Cok guzellikleride var ama herkeze kendi memleketi güzel gelir tabi,biz sakinlige huzura alismisiz heralde :)[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
Sosyal ağlarda paylaş

neden amsterdam ben onu anlamadım.madrid daha iyi bence.hiç gitmedim ama araştırdım baya ve avrupada yaşamak istediim şehirler listedinden 1.bi kere akdeniz havası var,insanları sıcak,türklere sıcak bakıyolar,mimari yapsı büyüleyici,yorucu bi şehir değil falan filan
yada farketmez ya istediğiniz yerde yaşayın siz=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Sosyal ağlarda paylaş

birakamam istanbulu ben[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...