Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ravena ile düşündük ve soralım dedik 23.08.2005 günü saat 1,5 gibi karşıyaka iskelede buluşulup ordan pizaa hut a geçilir ve eğlence ortamı başlar böyle bişi düşündük gelen olur mu? :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Carrefour Pizza Hut olabilir .. Olmadı isterseniz başka bi yere Gidebiliriz .. Maksat Tıkınmak ve Muhabbet :-P .. Kimler gelebilir Izmir patileri görelim heyy ..?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kısa ve öz. gelmem[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 pizza pizza'dan combo menü sipariş ediyorum ben, sessiz sakin, huzurlu.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben gelmeye çalışırım. ama söz veremiyorum çünkü şu aralar uyku düzeni olarak ölmüş durumdayım mesela saat 5 ve ben 10 dakka önce uyandım. gerisini siz düşünün işte :) salı günü ne olurum bilmem ama gelmeye çalışırım. hem ben zayıf adamım zaten fazla yiyemem öyle :P[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: RaVena, 21 Ağustos 2005 04:14 tarihinde demiş ki: Olmadı isterseniz başka bi yere Gidebiliriz .. Maksat Tıkınmak ve Muhabbet :-P .. olmadı ordan da bi nargile yapalım derim ben. aylardır söylüyorum zaten lexius'a nargile nargile diye. :P[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 aslında gelcem gelcem diyip satmak var. dimi payro?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 olm bana mı laf atıyon. sevmem ben lan party.[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 dimi payro dedim :) senin sevmediğini bilioz adssa.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben pizzadan tiksinirim amaaaa bunu başka bi yemekle değiştirsek && metboya iletsek fena olmaz =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 o zaman arkadaşlar alsancak ta buluşup burger king ardından kordonda biyerde içenler nargile + çay keyfi içmeyenlerde soğuk bişiler yada çay kahve keyfi yapabilir olur mu?[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 son bulusmadan beri pizza yememeye ant ictim kardesim gidelim sivilize bir sekilde durum yiyelim :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bi kaç kişi gelmem demiş,mesaj atmasaydınız daha iyidi ya .. Tamam Pizzahut olmasın .. Başka yere gidebiliriz .. Istediğiniz şeyleri yaparız ama buluşalım gerçekten güzel olur ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Madcat, 21 Ağustos 2005 05:07 tarihinde demiş ki: aslında gelcem gelcem diyip satmak var. dimi payro? he ya en guzelı. said: twistedemo, 21 Ağustos 2005 11:13 tarihinde demiş ki: ben pizzadan tiksinirim amaaaa bunu başka bi yemekle değiştirsek && metboya iletsek fena olmaz =) bende twistten tiksinirim sen gelme lol.sadece öneri sunulmu$ ztn+atıl yemeklı her tur organızasyona gelır emınım. said: RaVena, 21 Ağustos 2005 14:22 tarihinde demiş ki: Bi kaç kişi gelmem demiş,mesaj atmasaydınız daha iyidi ya .. bıraz durup mantıklı du$unursen bu dedıgının ne kdr sacma oldugunu anlıcagına emınım. p.s:gelicegime söz veremem ztn 13:20 de dersaneden cıkıyorum zor yanı.hanı metketle zaeroz gelıcek anca onlar kandırır benı.bu arada burger kıng+nargile daha iyi bir öneri pizza hut a göre.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ozmn king + nargile yapalım bnde anca 1 de dersaneden çıkıcam ztn :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 saat 17.00'den sonra gelebilirim.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Salı günü değilde başka bi günde yapabiliriz arkadaşlar .. Yani hep bir olalımda ne zaman olursa olsun(tabi çok geç olmasın :) ) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: RaVena, 21 Ağustos 2005 14:22 tarihinde demiş ki: Bi kaç kişi gelmem demiş,mesaj atmasaydınız daha iyidi ya .. Lexius'un ilk mesajındaki son cümlesini okur musun? Gelen olur MU? ne demek bu? bi SORU cümlesi. Soru Cümlesi demek sadece olumlu cevaplar verileceği anlamına mı geliyor? Tövbe tövbe..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Pyro, 21 Ağustos 2005 16:20 tarihinde demiş ki: p.s:gelicegime söz veremem ztn 13:20 de dersaneden cıkıyorum zor yanı.hanı metketle zaeroz gelıcek anca onlar kandırır benı.bu arada burger kıng+nargile daha iyi bir öneri pizza hut a göre. Saeros gelmicekmiş. Bende gelmiyorum :) nasıl olsa seni görüom. saerosta gelir ziyaret eder bi ara lex te gelir asda.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Madcat .. dediklerimi yanlış anlamışsınız hep .. Yani gelmicekler mesaj atınca üzülüyorum .. o yüzden mesaj atmayın manasında söledim tabiki burdan belli olmuyor .. Dövmediğinz kalmış ..? Isterim herkezin gelmesini ama baksanızya olmucak galiba :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 üzülme sen kıyamam benn=(boşver ya tek başına takıl senböle netten oyun oyna git pizzanı ye sonra fotoğraflarını gönderirsin yanlızpati diye:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hayır bu Buluşma yapılcak !! okadar ... :-P[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 diyosun?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 lexius bi bogazın durmuyor be olm sneinde[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben gelemicem arkadaşlar işim çıktı o gün. kusurlara bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar