Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

din hocasi ogrenci dialoglari

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Hoca cinleri anlatmaktadir

Hoca - Cinler vardir ama insan gözü onlari görmez. Cinler ancak melekler gibi (Izmir Fen Lisesi'nde calismanin getirdigi gazla fizige girer hep bizim hoca, hatta Astro Muzaffer derdik :) ) isik hizina gectiklerinde görünür olurlar.

Ben - Hocam bu peygamberlere falan görünen melekler isik hizindalarsa sürekli tur atmalari gerekmez mi o zaman dünya etrafinda?

Hoca - *döt"[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hikaye bizzat benle hoca arasındadır ve bizim hoca dr. dir yane iyi eğitimli kitap fln yazmıs ve ustune toz kondurmaz bir tiptir
-Çocuklar Allah tum meleklrden Ademin karsında eğilmesini emretmiş ama seytan kibirlilik yapıp eğilmeyi reddedince Allah seytanı huzurundan kovmustur.

buraya kadar normal bundan bir sure sora...
- cocuklar meleklerin iradesi yoktur Allaha tam olarak itaat ederler

ve ben cıkarım ortaya el kaldırır ve..
-hoooocam seytan allaha karsı gelmiştir dememişmiydiniz ama şimdi meleklerde irade yoktur diyorsunuz açıklarmısınız?

hoca bişeler kekeler ama tam olarak açıklayamaz yani apışıp kalır olenecek[signature][hline]est sularus oth mithas

[Bu mesaj uhrmiller tarafından 29 Ağustos 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darkblade, 28 Ağustos 2005 17:35 tarihinde demiş ki:kendini bilmez bi grup öğrenci yine etrafını sarmış..
-hocam bu akşam kızlarla aleme gidiyoruz..sizde gelin takılırız..
-oğlum evde taş gibi hatun beni beklio napiim sizin sübyanları..gidin ne haliniz varsa görün..

en guzlei bu yaa yarildim uff cok super..[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Sosyal ağlarda paylaş

Vohaaaaaaa mükemmel lan bunlar koptum buna zaten

-çocuklar cuma namazi herkese açık olan bir yerde kilinir
-hocam bizim ev herkese acik bizim evde niye kilmiyolar
-olmaz
oglum istediğin her zaman girebileceğin bir yer olmali
-hocam bizim eve istediginiz zaman gelebilirsiniz ama
-oğlum sizin ev genelev mi?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

-hocam, her müslüman cenneetti görecektir yazıo doürumu?
-doğru evladımm
-benim bi komşu var alkolik kumarbaz ve hırsızz
-eee...
-o cennete gitcek dimi günün birinde
-ewet
-peki ben allahsızım ve iddaa ediyorum çok iyyiy birriyim
-eee
-amaa haksızlık hocam yaa...
-töbe haaşa taş olun taş...dime ööle...[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vimpir, 28 Ağustos 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
-çocuklar cuma namazi herkese açık olan bir yerde kilinir
-hocam bizim ev herkese acik bizim evde niye kilmiyolar
-olmaz
oglum istediğin her zaman girebileceğin bir yer olmali
-hocam bizim eve istediginiz zaman gelebilirsiniz ama
-oğlum sizin ev genelev mi?
--------------

Koptum yarıldım öldüm sürünüyorum

Bizim din hocasını geyik bilirdim bende... Meğerse hiçbişiymiş:D

Neyse bende din hocasının bi olayını anlatıyim(Gerçi yazarak komik olmuyo olay komikti)
Şimdi hoca sınıftan bi öğrenciyi kaldırdı, tahtanın önüne sürükledi, bize dersi anlatıyo:
"-Evet çocuklar.Şimdi bu bir mümin... Hak yolunda ilerliyo...İlerliyo...(Öğrenciyi hafifçe öne iterek)... İlerlesene evladım
Öğrenci artık hocadan korka korka yavaşça ilerlemeye başlıyo
"-Şimdii bu mümin, hak yolunda ilerlerken şeytana uyuyo, yoldan sapıyo.Evet bekleyin şimdi sapıcak.Sapsana evladım duvara çarpıcan"
Öğrenci artık hocanın delirdiğinden emin, mecbur dediği gibi dönüyo yana doğru gitmeye başlıyo
"-Müminimiz, hak yolundan sapmış durumda.Yani cehenneme gidicek.Git bakiim evladım.Dur orda dur dur dur.Şimdi bu mümin, yaptığı hatayı anlayıp tövbe ederse, hak yoluna dönerse affedilir.Geri dön evladım... Hah şöyle.Bakın müminimiz eskisi gibi yine hak yolunda ilerliyo..."

Biz bu durumda kopuyoruz tabii, öğrenci de gülmekten patlamakla şaşkınlık arasında bi ifadeyle bize bakıyo.O bize baktıkça biz daha çok kopuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...